μαρινης έγραψε:
ΦΙΛΕ προκαλεις εκ του ασφαλους. Ο ΘΕΙΟΣ δεχεται να παιξει μαζι σου η με οποιονδηποτε αλλον οψιμο φωστηρα των αγορων ΔΗΜΟΣΙΑ μια κοντριτσα με πραγματικα λεφτα. ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...Υ.Γ Μπερδευτηκα Απευθυνομαι στον φιλο frenchie
Φιλτατε μαρινη, ειναι προφανες οτι βρισκεσαι σε μεγαλη συγχιση, για την οποια μαλλον φταιει ο ΓΔ που εδω και 2 μηνες τον βλεπεις να κατηφοριζει και ο ατιμος ολο κατα πανω παει κι εχεις χασει την αγορα. Ε που θα παει, καποια στιγμη θα σου κανει το χατηρι, αλλα εχω την εντυπωση οτι τοτε μαλλον long θα εισαι. Λεω οτι βρισκεσαι σε συγχιση, διοτι οχι μονο δε σε προκαλεσα (εκτος και αν αποκαλεις προκληση το οτι σου επισημαινουν τα λαθεμενα προγνωστικα σου), τα οποια δεν εχεις τη γενναιοτητα να παραδεχτεις, αλλα
ουτε καν εχω ποσταρει σ αυτο το thread περι βωβου. Κατα τα αλλα ευχαριστω για τη συμβουλη που μου εδωσες στο αλλο thread, εγω θα συνεχισω να σε διαβαζω, απλα θα κανω τ αντιθετο απο τη κινηση που θα προβλεπεις εσυ οτι θα κανει η αγορα, για να ειμαι με τους κερδισμενους
PS αυτο το "με πραγματικα λεφτα τι ειναι παλι?" Μηπως εχεις την εντυπωση οτι παιζουμε με φωτοτυπιες? Αν εννοεις τ αλλα παιχνιδακια σου που βγαζεις 4000% σε 2 ωρες, ευχαριστω δε θα παρω.
Παντα φιλικα