1. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν ειμαι μεγάλο παιδί?
2. Βλέπω ότι οι κύριοι που σας πληροφορούν στο capital σαν το κο trapist το δουλεύουν καλά...να προσέχετε τα δόκανα που στήνετε λοιπόν γιατι τη φορά αυτή την πατήσατε
3. Ράνιος, ποιος Ράνιος???? Εγώ ένα χρηματιστάκι ξέρω της κακιάς ώρας, που πούλαγε συμβουλές με το κομμάτι κ ακόμα τον κυνηγάει η μισή ελλάδα
Και το χρηματιστάκι που αρχίζει από Ρ έχει κάψει ήδη πολυ κόσμο...το θέμα είναι ότι δουλειά βρίσκει ακόμα στους γνωστούς κύκλους, αλλα κάποια στιγμη με ξένα κόλλυβα δεν μπορείς να συνεχίσεις να υπάρχεις
Με υπεκφυγές κε Φαντομά όλοι ξέρουμε να γράψουμε κ να απαντήσουμε, είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι οι αποδείξεις κ τα ονόματα που έλεγε ο Δαντης
α κ by the way κανεις δεν ειναι τοοοοσο πολυάσχολος ώστε να μην γραψει κάπου, κάποτε κάτι....
ένα ολόκληρο παιχνίδι έχουν στήσει στις πλάτες του κοσμάκη που απλά περιμένει να ενημερωθεί...
όσον αφορά τον γνωστό εκεί ιστότοπο, δεν σας τα πανε καλά, ελέγχετε από συγκεκριμένους ανθρώπους κ καταστάσεις
οπότε περιμένω να μιλήσετε κ ανοιχτά τι εννοείτε με τον βωβο, γιατι σε άλλο thread εσεις γράψατε οτι εγώ με βωβους κ λοιπά σκουπίδια δεν ασχολούμαι, ή κανω λάθος???
Παράθεση:
Ας κάτσουν οι άλλοι με τα μουτζούρια τα Μαίλλια, τα Ενκλω, τα Πετζετάκια και όλο το σκουπιδαριό, να περιμένουν το ΓουώρενΜπάφετ να τους σώσει. Ας κάτσουν και οι υπόλοιποι να τρειντάρουν τον κάθε Βωβό και να περιμένουν όπως ο κύριος καρό να τα κονομήσει σε μια νύχτα από τα σορτ του.