Να είσαι καλά Αχιλλέα...σε λίγο θα είχα το ίδιο karma με τον Ανδρέα!
Λες και κάτι είπα! Δηλαδή τι να πω? Oτι δεν είναι παιχνίδια, αλλα είναι όντως εξαιτίας κάποιου προβλήματος που υπήρχε και ξαφνικά το ανακάλυψαν?
Ήταν κρυμμένο και τώρα το βρήκαν?
Ο σημερινός πανικός ανά τον κόσμο ήταν από τις μεγαλύτερες απάτες που έχουν δει τα ματια μου!
Δηλαδή τι θέλουν να μας πούνε? Ότι εγώ πρέπει να τους δώσω τα χαρτιά μου τσάμπα γιατί οι οικονομίες τις ευρωπαϊκής ένωσης θα καταρρεύσουν?
Πέρσι τον Μάρτη δεν τελειωσε ο κόσμος? Πάλι τα ίδια φέτος? Καλά δούλεψε το κόλπο πέρσι, έτσι δεν είναι?
Κάπως σαν τα 20 εκατομμύρια που θα πέθαιναν στην Aγγλία από την γρίπη των Χοίρων μου ακούγεται...
Το millenioum bag - ιός του 2000? Μέχρι και τα video χάλασαν!
Το BSE - τρελες αγελάδες? Ποσα εκατομμύρια θα σκότωνε? 1 στους 3 αν θυμάμαι καλά...
Τα όπλα μαζικής καταστροφής στο IRAQ τα βρήκαν? Μήπως τα έστειλε ο Σαντάμ στο IRAN?
A ναι και η Ρωσία φαλίρισε...αλλα μετά από 10 χρονια η Μόσχα έγινε η πιο ακριβή πρωτεύουσα του κόσμου!
Η Αργεντινή πως πάει αλήθεια? Τέλεια πάει τώρα e?
Έχω βαρεθεί τα παραμυθια τους. Αλίμονο στον κοσμάκη που τα πιστεύει.
Νομίζω έπεσα μέσα όταν είπα ότι ήταν από τις μεγαλύτερες απάτες που έχουν δει ποτε τα ματια μου...
Το άλλο που σκεφτόμουνα ήταν το έξεις: Aν όταν ήμασταν στο χείλος του γκρεμού και σκεφτόμασταν αν πρέπει να πηδήξουμε εθελοντικά η να περιμένουμε να μας σπρώξει κάποιος, ο Γενικός ήταν στις 1800 μονάδες, όταν όλα θα είναι ρόδινα μια μέρα, στις πόσες μονάδες θα είναι?
Σκεφτείτε το αυτό λίγο...
Η κοπριά με τα τριαντάφυλλα δεν έχει μεγάλη απόσταση...Μάλιστα υπάρχει και συσχετισμός...Περισσότερη κοπριά, καλύτερα τριαντάφυλλα!