neoforum.gr



Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 01, 2010 9:41 am 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin

Εγγραφή: Τετ Απρ 22, 2009 3:56 am
Δημοσιεύσεις: 3493
1 |12 |2010 08:23
Στο κόκκινο


Μεικτή πορεία ακολούθησαν οι ασιατικές μετοχές καθώς οι μετοχές των εξαγωγικών εταιρειών κινήθηκαν ανοδικά μετά την αύξηση της εμπιστοσύνης των Αμερικανών καταναλωτών τον Νοέμβριο στα υψηλότερα επίπεδα πέντε μηνών, περιορίζοντας τις ανησυχίες ότι η κρίση χρέους της Ευρώπης επιδεινώνεται.

Ανοδικά 0,7% ο MSCI Asia Pacific στις 129,58 μονάδες.

Με άνοδο 0,51%, έκλεισε στο Τόκιο ο δείκτης Nikkei στις 9.988,05 μονάδες, στο -0,38% ο Hang Seng στις 22,921 μονάδες.

Οι μετοχές της Honda Motor Co., και της Toyota Motor Corp., σημείωσαν άνοδο τουλάχιστον 1,2% στο Τόκιο. Απώλειες 1% σημείωσαν οι μετοχές της Industrial & Commercial Bank of China Ltd., καθώς η βιομηχανική παραγωγή στη χώρα αυξήθηκε με τον ταχύτερο ρυθμό σε επτά μήνες το Νοέμβριο, καταδεικνύοντας ότι η οικονομία είναι αρκετά ισχυρή ώστε οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι να συνεχίσουν να σκληραίνουν τη νομισματική τους πολιτική.

Τον Νοέμβριο ο δείκτης υποχώρησε 0,6%, σημειώνοντας την πρώτη πτώση σε τρεις μήνες, εν μέσω ανησυχιών ότι η Κίνα θα εντείνει τις προσπάθειές της να μειώσει τον πληθωρισμό, η Ευρώπη δεν θα καταφέρει να περιορίσει την κρίση χρέους, σε συνδυασμό με την κλιμάκωση της έντασης στην Κορεατική Χερσόνησο.

Στην Κίνα ο Shanghai Composite Index ισχυροποιήθηκε 0,1% μετά την έκθεση που έδειξε ότι ο δείκτηε Purchasing Managers Index (ΡΜΙ) αυξήθηκε στο 55,2 από 54,7 τον Οκτώβριο. Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng υποχώρησε 0,1%.

Το πετρέλαιο κινείται ανοδικά 0,4% στα 84.41 δολ./βαρέλι, μετά τις χθεσινές μεγάλες απώλειες.

Wall

Στο κόκκινο έκλεισαν χθες οι αμερικανικοί δείκτες, τελευταία μέρα του Νοεμβρίου, καθώς επικράτησαν οι ανησυχίες για το ενδεχόμενο επιδείνωσης της ευρωπαϊκής κρίσης.

Σε μηνιαία βάση ο Dow υποχώρησε 1%, ενώ ο S&P έγραψε μικρές απώλειες 0,2%, ο Nasdaq έχασε 0,4%.

Ο Dow Jones έκλεισε στο -0,42% στις 11.006,02 μονάδες, ο Nasdaq κατέγραψε πτώση -1,07% και έκλεισε στις 2.498,23 μονάδες και ο S&P έχασε 0,61% κλείνοντας στις 1.180,55 μονάδες.

Σημαντικές απώλειες κατέγραψε στο ταμπλό η Bank of America στο -3,18% και η Procter and Gamble που υποχώρησε 1,71%.
http://www.axiaplus.gr/Default.aspx?id= ... 108&lang=1


Κορυφή
 Προφίλ  
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr