neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 10, 2011 7:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλε fufutos χαίρομαι για όσα γράφεις για το μίτο παραπάνω,
το ίδιο ήθελα να πω σε όλους εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Καλύτερα όμως που το γράφεις μόνος σου. Πιστεύω ότι
θα έπρεπε σε αυτή την ενότητα να επικεντρωθούμε κυρίως
στα χρηματιστηριακά. Εννοείται ότι μας ενδιαφέρουν και τα
υπόλοιπα, αλλά εδώ θέλουμε το απόσταγμα αυτών.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 10, 2011 8:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ζητώντας συγνώμη γιατί όλοι είστε αξιόλογοι άνθρωποι και πρέπει να ενδιαφερόμαστε για το μέλλον της πατρίδας μας, αλλά και των παιδιών μας,
όμως εδώ, μας έχει παραχωρηθεί χώρος για γραπτό λόγο, από ένα άνθρωπο πραγματικά αλτρουιστή.
Ένα άνθρωπο που κάθεται και ασχολείται μαζί μας, χωρίς καν να μας ξέρει, χωρίς να έχει κανένα όφελος, εξ' ου και ο αλτρουισμός.

Πολλές φορές μπορεί να τον φέρνουμε σε δύσκολη θέση, αφού τα γραφόμενα μιλούν για οτιδήποτε... εκτός από συζήτηση Αγοράς.
Δεν λέει τίποτε από ευγένεια.

Έτσι λοιπόν συμφωνώντας απόλυτα με τα γραφόμενα του Κώστα ας επικεντρωθούμε στα τεκταινόμενα εντός του οίκου μας (ΧΑΑ)
και τα υπόλοιπα ας είναι το απόσταγμα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 9:51 am 
Χωρίς σύνδεση

Lestat καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ευχαριστώ για την αναλυτική σου απάντηση στο ερώτημά μου που περισσότερο είχε ως βάση την αγωνία μου και όχι την ορθολογιή μου σκέψη.

Συμφωνώ με το τελευταίο σου κείμενο. Ένα θα πω μόνο: για να εκδόσουμε ένα κλαπέν δίπλωμα οδήγησης αγόρασα 3 διαφορετικά παράβολα από δυο διαφορετικά μέρη, έκοψα διπλότυπο από δημόσιο ταμείο, πρέπει να συγκεντρώσω ένα κάρο χαρτιά, ένώ θα έπρεπε να ελέγξουν, αν αυτό το δίπλωμα υφίσταται, να εκδόσουν το νέο και αφού εισπράξουν τα χρήματα να τα μοιράσουν στους λογαριασμούς που θέλουν. Ένα τίποτε, δηλαδή. Ε, κι όμως. Στο Ελλαδιστάν του 2011 τρέχεις μια μέρα μόνο για να μαζέψεις τα παράβολα. Πιστεύει, λοιπόν, λογικός άνθρωπος ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει ποτέ;

Καλημέρα σας και καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνετε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 10:13 am 
Χωρίς σύνδεση

Η σύμβαση ήταν με την Siemens οχι με κοντρακτορα
Ρε συ Ξάνοδος δεν έρχεσαι να με ενημερώσεις τι δουλειά κάνω τώρα γιατί δεν ξέρω?

Ευκολα τελικά τα συμπεράσματα ποιο εύκολη και η νοοτροπία μας.

ίσως για αυτό δεν πρόκειται τουτη εδώ η χώρα να πάει μπροστά ποτέ.
Για αυτό από την αρχή το φωνάζω ότι το μνημόνιο μας δίνει ίσως την τελευταία ελπίδα να γίνουμε ενα πολιτισμένο κράτος

Ειναι άσχημο πράγμα η διαφορετική γνώμη, πιο άσχημο πράγμα να έχεις γυρίσει ολόκληρο τον κόσμο και η νοοτροπία σου να παραμένει αυτή ενός έλληνα που νομίζει οτι ο κοσμος γυριζει γυρω απο αυτόν. Επίσης καλό είναι να διαβάζουμε τι πραγματικά γράφει ο άλλος, εσείς μιλάτε για την πατρίδα μου- ως ομορφιές, εγω μιλάω ως κράτος, ασε που σαν ομορφιές δεν ειναι και κάτι το φοβερό, μην υπερβάλουμε, θάλασσα έχουμε απλά και αντι να την εκμεταλλευτουμε σωστά την θάλασσα μας την βρωμίζουμε ή και γω δεν ξέρω τι άλλο. Αν πραγματικά έχετε ζήσει γερμανία και αγγλία (ιαπωνια δεν εχω παει) θα εκτιμούσατε οτι μεσα στις πόλεις υπάρχουν οάσεις πρασίνου, μαγαζιά που δεν σε κλέβουν, συγκοινωνίες που λειτουργούν στην ώρα τους, ευγενικοί άνθρωποι που θα σε καθοδηγήσουν αν δουν κάτι. Προσπάθησε με τις ίδιες προσλαμβάνουσες τώρα να περπατήσεις μια στην ομόνοια ή στον βαρδάρη εκεί 10 και 11 το βράδυ.

υγ καπου πηρε το αυτί μου μέσα απο θεσμικό όργανο για αίτημα στρατηγικής συνεργασίας της εθνικής. Σε αυτό το θεσμικό όργανο υπάρχει επίσημη πρόταση και διεξάγουν ένα άτυπο ας το πουμε due dilligence. Δεν γνωρίζω για ποια τράπεζα πρόκειται (ο στρατηγικος εταίρος) το μόνο που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι ότι θα ανακοινωθεί αρκετά αργότερα (πάντως πριν το σεπτ'εμβριο) εκτός και αν τα στρες τεστς καθυστερήσουν (στις ανακοινώσεις)
Γνωρίζετε εσείς κάτι επί τούτου κε Δάντη?
ευχαριστω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 12:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

Lestat,

ηταν project based?

Διαφορετικά ΔΕΝ θα ξεμυτούσες απο το γραφείο πριν τις 19:00.
Δεν έχει να κάνει με νοοτροπίες... αλλά με την πραγματικότητα.
Και μετά απο 22ετη παραμονή στο εξωτερικό τα δεδομένα τα τοποθετουμαι στην "παλαντζα" και βγάζουμε συμπεράσματα.

Ε! τι να κάνουμε έχουμε πλέον αυτή την πολυτέλεια.
Να τα γνωρίζουμε εκ των εσω... οχι δια τουρισμού... τα πράγματα και τις καταστάσεις άλλων χωρών.

Α! και απο ιδια δουλειά (Επιχ/ση) οχι Manager σε μια Επιχ/ση.

...
...
Αν πραγματικά έχετε ζήσει γερμανία και αγγλία (ιαπωνια δεν εχω παει) θα εκτιμούσατε οτι μεσα στις πόλεις υπάρχουν οάσεις πρασίνου, μαγαζιά που δεν σε κλέβουν.

1) οι οάσεις πρασίνου υπάρχουν λόγω... καιρικών συνθηκών. Και ΔΕΝ ήδα πολλούς να τρέχουν να πάνε στην Αγγλία Γερμανία για να πάνε στα πάρκα. Ναι υπάρχουν. Αλλά εμεις λέμε.
- Τα πάρκα ειναι για τα σκυλιά.
- Εμεις πάμε στους φίλους? Ποιός έχει δίκαιο?

2) πρώτη κλοπή στην Αγγλία. Το γερμανικό μου αυτοκίνητο έγινε στο Bristol φυλλο και φτερό. Στην Αστυνομία πήγα... Το κατέγραψαν και το ... έγραψαν... το συμβάν αλα Ελληνιστί.

3) στην Γερμανία ΔΕΝ έπεσες θύμα απο Πολωνό, Ρουμάνο... ε! τότε τυχερός είσαι.

ein Betriebswirt aus der FU Berlin.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 1:46 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.capital.gr/News.asp?id=1236473
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 - 14:29
Reuters: Εξετάζεται και η επαναγορά χρέους

ΑΜΗΝ!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 1:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

Είναι αργά πλέον, η ζημιά έγινε και ακόμα να παραδεχτούν ότι τα μνημόνια της τρόικα είναι ο λάθος δρόμος .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 2:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

Λυπάμαι πολύ που έγινα αιτία για προσωπικές επιθέσεις αλλά όπως είπα και παραπάνω, καλό θα ήτανε να αφήσουμε χώρο σε αυτούς που θέλουν να κάνουν ΜΑΡΚΕΤ TALK με τον κ.Δάντη. Καλό θα ήτανε να χρησιμοποιήσουμε τα off topic (που να πω την αλήθεια ούτε εγώ ξέρω πώς χρησιμοποιείται εδώ) ή να κάνει κάποιος ένα άλλο θέμα σε άλλη θεματική ενότητα.

Και στο κάτω κάτω, το πώς βλέπει ο καθένας τα πράγματα είναι και θέμα προσωπικών εμπειριών. Αν η ζωή τα έφερνε σε όλους με τον ίδιο τρόπο θα ήταν μονότονη. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. Κι εγώ συμφωνώ με τον ΞΑΝΟΔΟΣ αλλά αυτό σε κάποιον άλλον ΜΙΤΟ και αλλού ίσως το αναπτύξω.

Με δεδομένο ότι εγώ είμαι η αιτία αυτής της μη παραγωγικής (από άποψη MARKET TALK) αντιπαράθεσης θα σας παρακαλούσα αν έχετε την καλοσύνη να σταματήσουμε.

Με σεβασμό.

Ευχαριστώ.

κ.Δάντη, τι έγινε σήμερα και χτυπήσαμε τόσο κατηφόρα; Έχει να κάνει με εσωτερικά θέματα, με το Eurogroup ή κάτι άλλο που μου διαφεύγει; Είδα ότι κάποιος μιλάει για επαναγορά χρέους. Μήπως αυτό εκτός από το να προαναγγέλει κι άλλη ύφεση, κι άλλα μέτρα είναι και προάγγελος και μιας οικονομικής αυτονόμησης του νότου;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 2:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

Χωρις να θελω να υποκαταστησω τον Πανο - που προφανως πνιγεται - ειναι (εδω θα συμφωνησω) ελληνικη αποκλειστικοτητα να χαλαμε την ατμοσφαιρα πανω στην κουβεντα , επειδη καποιος θελει να δηλωσει οτι κατεχει την αληθεια ...Εγω ειμαι η αληθεια ελεγε καποτε στα ψυχαναλυτικα του σεμιναρια ο J.Laquan , δηλωνοντας τον ενικο αριθμο της ερμηνειας των λεγομενων του.
Εχουμε ολοι ενικα βιωματα και αυθεντικη ερμηνεια αυτων...σημασια εχει πανω απ ολα , η αδιαταρακτη επικοινωνια μας και η συμβολη καθενος ειναι πολυτιμη για τους αλλους...αυτο δεν πρεπει να χαθει εξαιτιας διαφωνιων και συγκρουσιακων λογικων.Το χρωσταμε αλλωστε στον Πανο του οποιου φιλοξενουμενοι ειμαστε ολοι σ αυτο το τοπικ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 11, 2011 2:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλή συνέχεια στο Market Talk.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: