neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 18, 2011 10:17 am 
Χωρίς σύνδεση

Ε αν είναι ανάποδος ο Έλληνας, είναι ρε παιδάκι μου. Το έχουμε στο αίμα και τις συνήθειές μας. Δεν παιζόμαστε με τίποτα. Όλη η Ευρώπη καταβαραθρώνεται, βαράει κάτι -2,5%, στην Ιταλία τα CDS πετάνε. Το σπρεντ έχει χτυπήσει τέρμα Θεού και άλλα διάφορα. Και στο ΧΑΑ; +0.65.

Έλα πείτε την αλήθεια. Πλάκα μας κάνουνε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 18, 2011 2:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δρ Πάνο πες κάτι για τον Τρισέ . Δεν μπορώ άλλο να μιλάω μόνος μου ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 18, 2011 4:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παιδια εχουμε προεξοφλησει αγριο κουρεμα ...τωρα πια ειναι ξεκαθαρο οτι πρεπει να δουμε τους ορους και μετα να αποφασισουμε για τρεχουσες αποτιμησεις ...καλο κουραγιο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 18, 2011 5:04 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
Σε επαναγορά του συνόλου των 937.500.000 προνομιούχων μετοχών, αντί συνολικού ποσού 675.000.000 ευρώ, που κατείχε το Ελληνικό Δημόσιο, προέβη σήμερα 18/7 η ΑΤΕbank.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επαγορά έγινε σε υλοποίηση της απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 29.04.2011 και σύμφωνα με την 10/5/10.5.2011 εγκριτική απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος.

κε Δαντη αυτή η κίνηση της ΑΤΕ μας οδηγεί σε κανα συμπέρασμα? ή ειναι νωρίς ακόμα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 18, 2011 5:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε Δάντη στο video αν έχετε χρόνο μιλήστε μας για ΚΥΠΡ και ΕΤΕ
και γενικά για τις τράπεζες...
στο σημείο που βρισκόμαστε έχουν προεξοφληθεί τα αρνητικά σενάρια στις αποτιμήσεις τους ή να περιμένουμε και χειρότερα???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 18, 2011 5:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

το ασήμι και τα commodities πού τα βλέπετε κε Δαντη?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 18, 2011 6:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

aker πολύ δίκιο έχεις για τον Dr.... εθεάθει σε κοντινό στην Αθήνα καλοκαιρινό προορισμό να "σουλατσάρει" στην παραλιακή οδό!!!!!
Dr. συγγνώμη!!!!!!! το τίμημα της δημοσιότητας και της αναγνωρισιμότητας :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 18, 2011 8:04 pm 
Χωρίς σύνδεση

Lestat έγραψε:
Παράθεση:
Σε επαναγορά του συνόλου των 937.500.000 προνομιούχων μετοχών, αντί συνολικού ποσού 675.000.000 ευρώ, που κατείχε το Ελληνικό Δημόσιο, προέβη σήμερα 18/7 η ΑΤΕbank.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επαγορά έγινε σε υλοποίηση της απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 29.04.2011 και σύμφωνα με την 10/5/10.5.2011 εγκριτική απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος.

κε Δαντη αυτή η κίνηση της ΑΤΕ μας οδηγεί σε κανα συμπέρασμα? ή ειναι νωρίς ακόμα?

Καταρχην ειναι αντληση ρευστοτητας του δημοσιου που εβαλε γυρω στο 1 δις στην ΑΜΚ και παιρνει πισω ενα μερος , απο την αλλη η ατε εχει και σχεδια για καποιες περαιτερω κινησεις ...ο Πανος μηπως γνωριζει τιποτα παραπανω ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 19, 2011 6:12 am 
Χωρίς σύνδεση

Έχω κάτι δουλειές σήμερα και δε θα είμαι εδώ να δω και το σημερινό ναυάγιο και να το σχολιάσω. Στις 5 ώρα Ιταλίας (6 Ελλάδας) όλα τα νέα από τις αγορές έλεγαν ότι σήμερα προβλέπεται και πάλι βουτιά και μάλιστα τεράστια στην ΕΕ. Όπως ξέρετε εγώ είμαι στην Ιταλία και εδώ γίνεται ένας μικρός χαμός. Ο κόσμος ήδη άρχισε να οργανώνεται και προβλέπεται ένας Σεπτέμβριος αν όχι νωρίτερα, ο οποίος θα είναι γεμάτος διαμαρτυρίες τύπου ΣΥντάγματος. Πάντως κάτι που πρέπει να τονίσω εδώ είναι ότι δύο εισαγγελείες έχουν ήδη ανοίξει φάκελο και κάνουν έρευνες για το τί συμβαίνει στο Μιλάνο και έχουμε αυτές τις καταστάσεις βουτιά. Σε αυτό τουλάχιστον λειτουργούν. Δεν ξέρω αν θα έχουν αποτέλεσμα, αλλά λειτουργούν.Καλό βόλι και Καλημέρα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 19, 2011 6:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

Kαλησπερα ,
τι να πεις για αγορες και τιμες και προοπτικες ...καυσωνας η μαλλον επενδυτες εν καμινω ...
ολα τα κανει η πατσαβουρα , ο,τι της πουνε και οπως της σφυριξουνε ...σημερα ακουσα ειπε δε θα δωσουμε ακομα λυση στο χρεος της Ελλαδας ...
ενα εχω να πω και ας το εφαρμοσουμε μονοι μας - ο γαπ δε θα τοπει ποτε γιατι ειναι γυμνοσαλιαγκας - ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΡΑ !!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: