Παράθεση:
Αν ξεπουληθει ο πλουτος μας θα ναι
οταν λες πλουτο μας τι ακριβώς εννοείς φιλε ακερ?
-Εννοείς τον πλούτο που χαίρονται οι πολιτικοι και οι συνδικαληστές?
-εννοείς τον πλούτο που βγάζουμε εγώ και εσύ και όταν αρνηθουν να τους πεταξουμε κοκκαλάκι έρχονται και μας πουλάνε νταηλίκια οι δημόσιοι?(προσφατα εμένα μου έσπασαν ένα μαγαζι που ειμαι μέτοχος φύλακας δημόσιου χώρου επειδή αρνηθηκα να του πληρώσω μεροκάματο 100 ευρώ απλά και μόνο επειδή επρεπε να κάνει την δουλεια του- συνδικαληστής γαρ)
-Εννοείς μηπως τον πλούτο της εκκλησίας?
-Εννοείς τον πλούτο ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ εμείς δεν αγγίζουμε?
Προσωπικά από πιάτο που δεν τρώω... Να στο πω και αλλιώς? Ποσώς με ενδιαφέρει αν τα σκόπια ονομαστουν μακεδονία ή καλαμάτα, ποσως με ενδιαφέρει αν θα τα γοράσουν οι πολυεθνικές όλα- μακάρι και να γινει δηλαδη ας το κάνουν έστω και κοψοχρονια! Στην τελική τοσο καιρο που τα διαχειριζονταν αρεστοι ανθρωποι του συστήματος τι έγινε? Εφαγες ποτέ εσύ ή εγώ από αυτά? Δεν λέω με παράνομο, λέω με μονιμο τρόπο! Τι θα σε χάλαγε δηλαδη να ιδιωτικοποιούνταν αύριο κιολας η δεη και ο οπαπ εναντι ενός πινακίου φακής? Εμένα προσωπικά καθόλου άσε που ανοιγε μια πόρτα να δουλέψω και κάπου αλλού. Για τα παιδιά σου έστω, χωρίς μέσον.
Ολους αυτους τους πολιτικάντηδες και τους συνδικαληστές τους έχω φάει στα μούτρα όσο δεν παίρνει φίλε μου, σε πλησιαζουν μόνο με το χέρι προτεταμένο. Δεν ξέρουν να παράγουν μόνο να καταστρέφουν.
Θα στο πω και πιο στεγνά, αν και πασοκος (δε νομιζω οτι παιζει ρολο πια), θεωρώ ότι το χειρότερο κακο στον ελληνα το εκανε ο σιδερένιος και οσοι αναδείχτηκαν μέσα από το σύστημά του (βλπ πρωτόππαπας, ρεππας, μελίνα παλιότερα και ας την εχουν κάνει θεα, τσουκάτος) και πάει λέγοντας.
Γιατί ολοι αυτοι που μέχρι τώρα τα τρώγαν οχι μονο δεν εδιναν σε μενα και σε σένα αλλα ανα τολμουσες να ζητήσεις σε κατακευράνωναν. Ειναι χειρότεροι από τα πρεζάκια της κοινωνιας, ειναι βδελες, αλητες και ξεράσματα τα οποία η ελληνική κοινωνία συντηρούσε και συντηρει δυστυχως ακομα.
Οπότε για πιο δημοσιο πλουτο αναφέρεσαι? Αυτο που τον πληρώνεις τώρα 3 και 5 και 10 φορες πανω?
καλοπροέραιτα τα θέτω όλα αυτά χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθω ή κάτι ανάλογο