fufutos έγραψε:
Θέλω κάποιος να μου δώσει 1 λόγο, μου φτάνει ειλικρινά 1 και μοναδικός λόγος, για να μην αρχίσω ξαφνικά σε αυτή την ηλικία να κατακλέβω, να ρημάζω, να καταπατώ ότι βρίσκω σε αυτό το κράτος. Αφού τα έχω πληρωμένα και τώρα πρέπει να τα ξαναπληρώσω. Δεν είναι δικά μου; Αυτό το κράτος ωθεί τον πολίτη να γίνει κλέφτης και λαμόγιο. Και ειλικρινά το σκέφτομαι πραγματικά σοβαρά να αρχίσω τις λαμογιές και τις offshore μιας και έχω και τη δυνατότητα και να μην τους πληρώσω μια. Αν είναι δυνατόν ποτέ. Παίρνουν μέτρα που αναγκάζουν το λαό να πληρώσει για τους συνδικαλισταράδες, τους τεμπελχανάδες και τον κάθε καρτελά μαφιόζο. Γιατί να πληρώσω;
Απο την ωρα που ανοιξε τους ασκους του αιολου ο βρωμογαπ , το παιχνιδι ητανε win-win γι αυτον και τα υπολοιπα λαμογια του συστηματος.
Το πιστολι που ταχα θα εβαζε στο τραπεζι θα επρεπε να βγει ΑΜΕΣΑ και οχι αφου βγαλουν λεφτα εξω οι κολλητοι και αγορασουν οι ιδιοι κυκλοι τα μονα διαθεσιμα cds τοτε (του ΤΤ) , για να ακολουθησει ο φαυλος κυκλος της παρελκυσης ...της παρατασης ...των δοσεων ...των ΑΜΚ που δεν τελειωνουν ...που θα τελειωσουν οταν το συστημα αγορασει τα παντα τζαμπα...
...ξαναλεω προς ολους - αφελεις κι αιθεροβαμονες - ΜΟΝΟ με πεφωτισμενους που δοξα τω Θεω εχουμε - εντιμους και μετα απο παραδειγματικη τιμωρια ενοχων απο το λαο (αυτο που λενε αυτοδικια) θα τελειωσει το Ελληνικο Δραμα , μονο με καθαρση που θα παρακολουθει καρφωμενος στις οθονες του ολος ο πλανητης ...μονο τοτε θα ξαναπαρουμε πισω την περηφανεια που πεταξε στα σκυλια ο γαπ ως τελευταιος εκπροσωπος των λαμογιων στη συγχρονη ιστορια ...αλλιως μαζι μ αυτην θα μας παρουν και τις πλουτοπαραγωγικες πηγες μας που αξιζουν οσο 100 μνημονια...αυτα που κανουν ξεπλενονται μονο με ΑΙΜΑ._