neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 25, 2011 8:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δάντης έγραψε:
Για τις ΑΜΚ αν καποιος εχει λεφτα , μπαινει.Αν οχι μπαινει μετα. Σιγουρα μετα τις ΑΜΚ θαχει ριβερς σπλιτ.

κ. Πανο,δεν θα χαθουν με τα ριβερς σπλιτ τα χρηματα που θα μπουν στης αυξησεις;
η προιστορία αυτο δειχνει παντως,σε λιγοτερο σοβαρες εταιρίες βεβαια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 25, 2011 8:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Δυστυχώς οι πολλοι την πληρωνουν για τους αρκετους που εκαναν λαμογιες, εφαγαν και ευνοηθηκαν..Ειναι τραγικο και κοινωνικα και ηθικα να μπαινουν στην ιδια μοιρα ολοι..αλλα ετσι ειναι...

ναι μπορει να χαθουν τα χρηματα απο τις ΑΜΚ , αν ειναι πτωτικο το ΧΑΑ..αλλα δεν νομιζω να ειναι μετα τις ΑΜΚ..
Παντως ας προσπαθησουμε να ειμαστε ψυχραιμοι..μιλαμε για την ΕΤΕ τωρα , που οτι επισφαλειες και ναχει, εχει επιβιωσει απο 2 παγκοσμιους πολέμους και πολλα κραχ..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 25, 2011 9:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

Κύριε Δάντη καλησπέρα. Σας συγχαίρω για την σφαιρική σας άποψη & σκέψη που διαφέρει κατά πολύ από τις μονόπλευρες που επικρατούν γενικώς……. μαύρο η άσπρο.
Θα ήθελα τα φώτα σας εάν φυσικά γνωρίζεται
Διαθέτω κάποια ομολόγα 10τιας τα οποία τα είχα αγοράσει το 2009.
1) Σαν ιδιώτης γνωρίζεται αν μπορώ να μπω στην διαδικασία ανταλλαγής? Η απάντηση είναι όχι από ότι ξέρω αλλά Γιατί δεν μπορούμε?
2) Με το κούρεμα που ακούγετε εφόσον γίνει θα μας πάρει όλους η μπάλα? Αν γίνει όπως ακούγετε lately 40% η 50% εννοούν τις τράπεζες κτλ που μέσο PSI συμμετέχουν οι όλους?
Ευχαριστώ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 25, 2011 10:30 pm 
Χωρίς σύνδεση

_speculator_ έγραψε:
Διαθέτω κάποια ομολόγα
1) Σαν ιδιώτης γνωρίζεται αν μπορώ να μπω στην διαδικασία ανταλλαγής? Η απάντηση είναι όχι από ότι ξέρω αλλά Γιατί δεν μπορούμε?
2) Με το κούρεμα που ακούγετε εφόσον γίνει θα μας πάρει όλους η μπάλα? Αν γίνει όπως ακούγετε lately 40% η 50% εννοούν τις τράπεζες κτλ που μέσο PSI συμμετέχουν οι όλους?
Ευχαριστώ

αφου δεν μας πιανει γιατι να ψαχνουμε τροπους να χασουμε ντε και σονι?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 25, 2011 11:04 pm 
Χωρίς σύνδεση

aadaa έγραψε:
_speculator_ έγραψε:
Διαθέτω κάποια ομολόγα
Ευχαριστώ

αφου δεν μας πιανει γιατι να ψαχνουμε τροπους να χασουμε ντε και σονι?

Γιατί μπορεί να μην σε πιάνει τώρα και στο τέλος όλα καλά ή μπορει να σε πιάνει του χρόνου πχ όταν θα είναι αργά. Να πάρουν οι τράπεζες και ΕΚΤ τον χρόνο τους καθώς και το κούρεμα -21% όσοι προσέλθουν ΑΛΛΑ αλλαγή σε αγγλικό καθεστώς από ελληνικό με ΑΑΑ αξιολόγηση και οι υπόλοιποι στο ελληνικό δίκαιο, junk, και ποιος ξέρει τι σου ξημερώνει. .
προσωπικά μετά από 7% + 7τόκο που έχω πάρει 2 χρόνια θα με σύμφερε ποιο καλά και συντηρητικά να χάσω ένα πραγματικό -7 από το κεφάλαιο μου + τόκους αλλά στην λήξη να πάρω το κεφάλαιο μου + τόκους 40% -50%. plus, παρά να σου έρθει ο χτύπος απότομα και στο τέλος να μην έχεις ούτε καν το 80-90% το κεφαλαίου σου

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 4:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θέλω κάποιος να μου δώσει 1 λόγο, μου φτάνει ειλικρινά 1 και μοναδικός λόγος, για να μην αρχίσω ξαφνικά σε αυτή την ηλικία να κατακλέβω, να ρημάζω, να καταπατώ ότι βρίσκω σε αυτό το κράτος. Αφού τα έχω πληρωμένα και τώρα πρέπει να τα ξαναπληρώσω. Δεν είναι δικά μου; Αυτό το κράτος ωθεί τον πολίτη να γίνει κλέφτης και λαμόγιο. Και ειλικρινά το σκέφτομαι πραγματικά σοβαρά να αρχίσω τις λαμογιές και τις offshore μιας και έχω και τη δυνατότητα και να μην τους πληρώσω μια. Αν είναι δυνατόν ποτέ. Παίρνουν μέτρα που αναγκάζουν το λαό να πληρώσει για τους συνδικαλισταράδες, τους τεμπελχανάδες και τον κάθε καρτελά μαφιόζο. Γιατί να πληρώσω;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 6:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

fufutos έγραψε:
Θέλω κάποιος να μου δώσει 1 λόγο, μου φτάνει ειλικρινά 1 και μοναδικός λόγος, για να μην αρχίσω ξαφνικά σε αυτή την ηλικία να κατακλέβω, να ρημάζω, να καταπατώ ότι βρίσκω σε αυτό το κράτος. Αφού τα έχω πληρωμένα και τώρα πρέπει να τα ξαναπληρώσω. Δεν είναι δικά μου; Αυτό το κράτος ωθεί τον πολίτη να γίνει κλέφτης και λαμόγιο. Και ειλικρινά το σκέφτομαι πραγματικά σοβαρά να αρχίσω τις λαμογιές και τις offshore μιας και έχω και τη δυνατότητα και να μην τους πληρώσω μια. Αν είναι δυνατόν ποτέ. Παίρνουν μέτρα που αναγκάζουν το λαό να πληρώσει για τους συνδικαλισταράδες, τους τεμπελχανάδες και τον κάθε καρτελά μαφιόζο. Γιατί να πληρώσω;

Απο την ωρα που ανοιξε τους ασκους του αιολου ο βρωμογαπ , το παιχνιδι ητανε win-win γι αυτον και τα υπολοιπα λαμογια του συστηματος.
Το πιστολι που ταχα θα εβαζε στο τραπεζι θα επρεπε να βγει ΑΜΕΣΑ και οχι αφου βγαλουν λεφτα εξω οι κολλητοι και αγορασουν οι ιδιοι κυκλοι τα μονα διαθεσιμα cds τοτε (του ΤΤ) , για να ακολουθησει ο φαυλος κυκλος της παρελκυσης ...της παρατασης ...των δοσεων ...των ΑΜΚ που δεν τελειωνουν ...που θα τελειωσουν οταν το συστημα αγορασει τα παντα τζαμπα...
...ξαναλεω προς ολους - αφελεις κι αιθεροβαμονες - ΜΟΝΟ με πεφωτισμενους που δοξα τω Θεω εχουμε - εντιμους και μετα απο παραδειγματικη τιμωρια ενοχων απο το λαο (αυτο που λενε αυτοδικια) θα τελειωσει το Ελληνικο Δραμα , μονο με καθαρση που θα παρακολουθει καρφωμενος στις οθονες του ολος ο πλανητης ...μονο τοτε θα ξαναπαρουμε πισω την περηφανεια που πεταξε στα σκυλια ο γαπ ως τελευταιος εκπροσωπος των λαμογιων στη συγχρονη ιστορια ...αλλιως μαζι μ αυτην θα μας παρουν και τις πλουτοπαραγωγικες πηγες μας που αξιζουν οσο 100 μνημονια...αυτα που κανουν ξεπλενονται μονο με ΑΙΜΑ._

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 8:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

Φιλε aker λυπαμαι που το λεω αλλα το σχεδιο απο το 81 και μετα ηταν να γινει η Ελλαδα μια χωρα Δ.Υ.ωστε οταν γινονται εκλογες το πελατειακο συστημα που κατερευσε την Ελλαδα να στηριζει τα 2 μεγαλα μπουρδελοκοματα. Το ιδιο θα γινει και τωρα αν γινουν εκλογες, θα ψηφισουν 1.500.000 βολαψακιδες συν τις οικογενειες τους παμε κοντα στα 4 μυρια, γιαυτο δεν αντιδρα κανενας γιατι οι Δ. Υ. οσο και να μειωθουν οι μισθοι τους ενα κοματι ψωμι θα το φανε ενω το παιδια ενος ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ που ειναι η μεσαια ταξη του ιδιωτικου τομεα που θελουν να συντριψουν τα βρωμολαμογια που μας κυβερνανε θα εχουν το προβλημα. Μηπως αυτος ο υγιης παραγωγικος ιστος θα πρεπει να τους διαλυσει ολους τους βρωμιαριδες ανθελληνες που πονταρουν στη διαλυση του εθνους.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 9:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Για το θεμα των ομολογων καλυτερα σπεκ να ρωτησεις 1-2 τραπεζες >παντως εχουν πει πως το προγραμμα ειναι για τους θεσμικούς .

Πεθανε η Κενυατισα με το Νομπελ ειρήνης, που φυτεψε 40 εκ. δεντρα(!!!!!) και επεισε τους Κενυατες να σταματησουν τις αποψιλώσεις δεντρων.Μακαρι να εμφανιστουν πολλες τετοιες στο μελλον. Η Ματται πιστευε πως η ενεργος συμμετοχή του κόσμου κανει την διαφορά και οχι οι κυβερνησεις..νομιζω πως αυτο μας ταιριαζει γαντι.
Το κρατος ειναι αυτο μπου ειναι. Ξερουμε ποιος φταει και γιατι.
Πρωτα λοιπον φουφουτε να σωθει η πατριδα και μετα εχουμε ολο τον χρονο να ξεκαθαρισει η βρωμα.

νεες δηλωσεις παπαρηγα..για τις απολυσεις στον ριζοσπαστη φταει ο...καπιταλισμός(!!!!) . Ληγμένα παιρνει?? θα τρελαθω με αυτα που ακουω..
και μες στον χαμο..ΒΓενο και Τζιγκερ μαλωνουν για τον ΠΑΟ..μαλλον ζουν σε αλλο πλανητη..Τι αλλο θα ακουσουμε???

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 26, 2011 9:28 pm 
Χωρίς σύνδεση

χαχα, κορυφαία η ΠΑπαρήγα
όποιος θέλει να γελάσει η Αλέκα προσφέρει τσάμπα διασκέδαση
http://www.youtube.com/watch?v=nT78wl93BLU

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: