neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 29, 2011 10:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΚΥΡΙΕ ΔΑΝΤΗ
ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ?
ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 29, 2011 11:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλησπερα
διαβαζω καθημερινα οσα γραφετε και σας ευχαριστουμε για τις γνωσεις σας.
θα ηθελα να σας ρωτησω ευθεως- αξιζει καποιος που ειναι εγκλωβισμενος να παραμεινει στην ετε?
επειδη διαβαζουμε πολλα τον τελευταιο καιρο οπως για κρατικοποιησεις, αμκ και ποιος ξερει ισως και reverse split.
θελω να πω, στην επομενη ανοδο, μηπως θα επρεπε καποιος να πουλησει για να αποφυγει τα χειροτερα με την ετε? ή να κανει υπομονη?
να προσθεσω οτι η τοποθετηση μου σε ετε ειναι για μακροπροθεσμο οριζοντα.
σας ευχαριστω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 30, 2011 5:51 am 
Χωρίς σύνδεση

Νομίζω ότι τον αδικείς τον Α.Παπανδρέου. Εγώ, που δεν πήγαινα στις συγκεντρώσεις και όντως μου φαίνονταν πολλά περίεργα και υπερβολικά και μάλιστα άκουσα πολλές φορές τον εξάψαλμο όταν έλεγα "Και γιατί πρέπει να υπάρχει άσυλο στο πανεπιστήμιο;" ή διάφορα τέτοια, δε νομίζω ότι ο σκοπός ήταν λανθασμένος. Πιστεύω ότι η στιγμή αλλά και ο τρόπος ήταν λανθασμένος. Αν εσένα κάποιος σου δίνει 1.000.000 ευρώ και σου λέει αναπτύξου, επένδυσε, δημιούργησε κι εσύ τα τρως... εκεί που ξέρουμε... ε δε φταίει αυτός που σου τα δίνει. Φταις εσύ που τα σπατάλησες εκεί που τα σπατάλησες...Δεν ξέρω αν έχεις ψάξει καθόλου το ποιά ήταν τα επενδυτικά προγράμματα τότε, αλλά, επειδή τυγχάνει να τα γνωρίζω από σπόντα θα σου πω μόνο ότι υπήρχε η έννοια του "Όλες οι καινούριες, παραγωγικές ιδέες, χρηματοδοτούνται". Αυτό τώρα η ΕΕ το λέει ΕΣΠΑ και μάλιστα το κάνει σε περιορισμένες δραστηριότητες. Ο άνθρωπος ήταν μπροστά πολλά χρόνια, αλλά δεν είχε ούτε ελεγκτικούς μηχανισμούς, ούτε ανθρώπους που να τον ακολουθούν. Είχε χαραμοφάηδες που ήθελαν να βάλουν τους ημετέρους στο Δημόσιο.... Εκεί χάλασε η συνταγή. Και φυσικά, ακόμη και ο ισχυρότερος και εξυπνότερος πολιτικός, αν μπει στον οίκο ανοχής, στο τέλος θα συνουσιαστεί. Ίσως να είναι ρομαντικό αλλά τα δεδομένα αυτό λένε.

Πάντως έχω αρχίσει να χάνω τούφες μαλλιά. Γιατί; Διάβασα, λόγω δουλειάς, μια έρευνα και ανακοίνωση από συνέδριο της FAO(food and drug administration) και έχω χάσει τον ύπνο μου. Εν ολίγοις έλεγε ότι η εκτροφή ζώων με σκοπό την παραγωγή κρέατος αλλά και γάλακτος επιβαρύνει πολύ της ατμόσφαιρα λόγω των αερίων που παράγουν τα ίδια τα ζώα. (σσ. Είναι γνωστό ότι ειδικά τα μηρυκαστικά συμβάλλουν κατά ένα τεράστιο ποσοστό στο φαινόμενο του θερμοκηπίου). Και μέχρι εδώ δεν έχει τίποτα περίεργο αλλά όταν το θέμα το προχωρούν και αρχίζουν να δίνουν προτάσεις για να λύσουν το πρόβλημα και αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΑΤΤΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΗ και ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ για να μην δημιουργούνται τα διάφορα προβλήματα εγώ αρχίζω να ανησυχώ. Να ελαττωθεί η κατανάλωση κρέατος;;;;;;;;;;;;;Τρέλλα.
Βέβαια να τονίσω εδώ ότι κάνουν και προτάσεις σοβαρές οι οποίες έχουν να κάνουν με το biogas(φυσικό αέριο από κοπριά ζώων). Αλλά "να ελαττωθεί η κατανάλωση κρέατος;;;;;;;;;;;

Θα δω αν μπορώ να το βρω πάλι και να σας δώσω το σύνδεσμο να χάσετε κι εσείς καμιά τούφα. Μη μείνω φαλακρός και μόνος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 30, 2011 7:18 am 
Χωρίς σύνδεση

fufutos έγραψε:
άνθρωπος ήταν μπροστά πολλά χρόνια, αλλά δεν είχε ούτε ελεγκτικούς μηχανισμούς, ούτε ανθρώπους που να τον ακολουθούν. Είχε χαραμοφάηδες που ήθελαν να βάλουν τους ημετέρους στο Δημόσιο.... Εκεί χάλασε η συνταγή. Και φυσικά, ακόμη και ο ισχυρότερος και εξυπνότερος πολιτικός, αν μπει στον οίκο ανοχής, στο τέλος θα συνουσιαστεί. Ίσως να είναι ρομαντικό αλλά τα δεδομένα αυτό λένε.

Σωστα , μονο που δεν το καταλαβε μετα , το ηξερε απο το ξεκινημα...ο μυθος Γεννηματας (ΕΣΥ κλπ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ.Στελεχη που εφυγαν αηδιασμενα τα πρωτα χρονια της εξουσιας θα σου πουν οτι οι εντιμες φωνες απομακρυνθηκαν/λοιδωρηθηκαν και οι θεσμοι χτιστηκαν για βολεμα κι οχι για ας πουμε μια σοσιαλιστικου τυπου κοινωνια ...και ανεφερα το ονομα γιατι ειναι χαρακτηριστικο της ξεχαρβαλωσης της υγειας στη χωρα και της εκτιναξης του κοστους και για τον προυπολογισμο και για τους πολιτες (φακελλακι).

fufutos έγραψε:
Πάντως έχω αρχίσει να χάνω τούφες μαλλιά. Γιατί;
...
Βέβαια να τονίσω εδώ ότι κάνουν και προτάσεις σοβαρές οι οποίες έχουν να κάνουν με το biogas(φυσικό αέριο από κοπριά ζώων). Αλλά "να ελαττωθεί η κατανάλωση κρέατος;;;;;;;;;;;

Θα δω αν μπορώ να το βρω πάλι και να σας δώσω το σύνδεσμο να χάσετε κι εσείς καμιά τούφα. Μη μείνω φαλακρός και μόνος.

Αυτα φιλε μου ειναι γνωστα και πανε μακρυτερα ακομη (παραγωγη συνθετικου κρεατος)...υπαρχει βεβαια και η λυση να καλωδιωσουμε τις αγελαδες και να στελνουμε τα αερια τους κατευθειαν για εμφιαλωση και επεξεργασια ...
...η συγκεριμενη ταξη των οικολαμογιων παρασιτει εχοντας στησει μια βιομηχανια μελετων (για τον αιγαιογλαρο , την τριμουτσουνη οχια και αλλα ειδη για προστασια/εξαφανιση/εκμεταλλευση) που βρηκε ευηκοον ους στην προηγουμενη πατσουρα του υπεκα ...ο τωρινος δεν εχει δειξει ακομα προθεσεις , ειναι busy με τα ΑΠΕ και τη νομιμοποιηση των αυθαιρετων προς ωρας ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 30, 2011 8:14 am 
Χωρίς σύνδεση

Όλα καλά, αλλά ότι θα έφταιγε ο Μεταξάς και προγενέστερες κυβερνήσεις της αβασίλευτης δημοκρατίας της Ελλάδος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΙΚΑ σήμερα δεν το περίμενα. Παρομοίως βέβαια δεν περίμενα να φταίει ο Γεννηματάς για την κατάσταση του ΕΣΥ. Βασικά ελπίζω να μην ανακαλύψω σε λίγα χρόνια ότι φταίει ο Τρικούπης για τις καθυστερήσεις στα τρένα και για το καλώδιο που κόπηκε στην Γέφυρα στο Ρίο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 30, 2011 10:52 am 
Χωρίς σύνδεση

fufutos έγραψε:
... Παρομοίως βέβαια δεν περίμενα να φταίει ο Γεννηματάς για την κατάσταση του ΕΣΥ. .

Δυστυχως εαν οι βασεις ειναι σαθρες το οικοδομημα καταληγει σαπιο...αν δε φταιει ο θεμελιωτης ποιος φταιει ? ο σοβατζης σιγουρα οχι ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 30, 2011 12:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλό. Αλλά ακόμη δεν πήρα απάντηση για το ΙΚΑ, τα τρένα και τη γέφυρα στο Ρίο. Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι ο Αϊνστάιν τελικά ήταν μεγάλο κοπρόσκυλο. Δε φτάνει που μας απέδειξαν ότι υπάρχει ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός άρα έκανε λάθος, κατέστρεψε και τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι με εκείνο το E=mc2.

1. Φονιάδες των λαών ερευνητές...
2. Φονιάδες των κατοίκων θεμελιωτές...
3. Φονιάδες των χοντρών διαιτολόγοι...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 30, 2011 8:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

απο εκθεση ξενων για τις επιπτωσεις εξοδου απο το ευρω μιας χωρας..

"Το τραπεζικό σύστημα θα χρειαζόταν άμεσα γερή κεφαλαιακή ενίσχυση
-Οι αναλήψεις χρημάτων θα περιορίζονταν
-Η ρευστότητα στην αγορά θα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη
-Η αυστηρή λιτότητα θα ήταν μονόδρομος
-Η Κεντρική Τράπεζα θα τύπωνε χρήμα
-Οι εμπορικοί δασμοί θα επανέρχονταν
-Ο πληθωρισμός θα κάλπαζε
-Οι χρεοκοπίες εταιρειών θα αυξάνονταν"

Ο μακαριτης εριχνε λεφτα φιλε φουφου στην καταναλωση, δανεικα στην καταναλωση..δηλ δανειζομαι απο πιστωτικη καρτα..επιπλέον με ενα μηχανισμο που εστησε στο κομμα καταφερε να μπλοκαρει ολο το Δημόσιο και τοτε αρχισαν οι διώξεις καθε μη - Πασοκου αλα Δεξιά του 50..με την διαφορα οτι η Δεξιά ειχε αλλοθι αφου οι τοτε ειχαν στραφει κατα της πατριδας ενοπλα, ενω ο μακαριτης ειχε αλλθι την ιδεολογία..Φυσικά τωρα, χρονια μετα, ολα φανταζουν αφρικανικα, το θεμα ομως ειναι πως το χρέος "έγραψε"..αλλα οι αντιληψεις που ηλθαν τοτε, πχ καταληψη σχολειων (εχουν σοβαρη αποψη 16χρονα παιδια??) ή και Δημοτικών, καταληψεις 200 εργαζομενων που λενε οτι εκπροσωπουν ΟΛΟ τον κλαδο..και συμμετοχη φοιτητων στο ποιος θαναι ο καθηγητης, συμμετοχη συνδικαλιστων στην διοικηση των ΔΕΚΟ κλπ σαχλαμαρες που δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου σε κανενα προοδευμενο μερος του κοσμου..

ταδατε στην Νικαια? σφραγισαν την εισοδο κτηριου που προβλεποταν για ΟΚΑΝΑ γιατι οι γονεις θεωρουν οτι θα υπάρχει προβλημα με τα σχολεια...οι δημοκρατες εχουν παραδοση να πεταν τα σκουπιδια στην αυλή του αλλου , να φωναζουν υπερ των τοξικομανων αλλα οχι οταν ειναι στην αυλη τους..για να επιβεβαιωθει η θατσερ ξανα, ο σοσιαλισμος τελειωνει οταν τελειωσουν τα λεφτα των αλλων..

για την ΕΤΕ , ειναι μια καλη λυση να πουλησει καποιος σε μια καλη ανοδικη αντιδραση αν δεν μπορει να μπει στην μελλουσα ΑΜΚ.

την Τετάρτη λεει μια φήμα , θα ανακοινωθει μια επενδυση ή εξαγορα μεγαλης κλιμακας απο αραβες..ναναι το Ελληνικο? για να δούμε..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 30, 2011 9:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΚΥΡΙΕ ΔΑΝΤΗ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ?
2 ΑΡΑΒΕΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 30, 2011 10:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

Optimism,

" μεγαλης κλιμακας " εγραψε ο ανθρωπος, ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ (η αλλη μιση ειναι ο Ολυμπιακος)

ΥΓ
Συγνωμη Optimism, αλλα ...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: