neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 03, 2011 10:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ας μην είναι όνειρο αλλά βλέπω να σηκωνόμαστε ένα πρωί και να βλέπουμε τις ελληνικές τράπεζες χρεωκοποιμένες και να ανακεφαλαιώνονται από την αρχή...οι δε μέτοχοι να δουν τις αξίες τους 0,30 σέντς. Φοβάμαι ότι όλα θα γίνουν ξαφνικά δόκτωρ Δάντη και θα ξεκινήσουμε από το μηδέν.
Την τύχη του ΤΒΑΝΚ, ΠΡΟΤΟΝ θα έχουν και οι υπόλοιποι αλλά εκεί θα επέμβει το κράτος.
Δεν δίνω καμία τύχη στις τράπεζες. Μου τα έλεγαν ο 2006 αλλά δεν τα πίστευα. Πέρναγα με έναν φίλο μου από Αμερική μπροστά από μεγάλο υποκατάστημα μεγάλης ιδιωτικής τράπεζας και μου έλεγε ότι όλα αυτά σύντομα τελειώνουν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 03, 2011 10:47 pm 
Χωρίς σύνδεση

αυτο το είδατε?
http://www.youtube.com/watch?v=ni201sWyMVc
ρε δεν πάμε καλά, το είδε κανείς στις ειδήσεις?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 04, 2011 8:23 am 
Χωρίς σύνδεση

Άντε ρε. Χρόνια πολλά. Να μας ζήσει η κυβέρνηση. 2 χρόνια κάνει σήμερα....Επίσης να σας πω ότι, εμένα η Ινδία πάντα με γοήτευε. Άλλα ότι αντί να πάω εγώ, θα έρθει η Ινδία στο σπίτι μου δεν το περίμενα. Τελικά αυτή η κυβέρνηση τα δίνει όλα για να μας κάνει κοσμοπολίτες. Έχουμε ξεκινήσει από την Δανία του Νότου και φτάσαμε στην Ινδία. Κοσμογυρισμένοι....Καλός και ο Πάγκαλος...μας ανακοίνωσε ότι δεν χωράνε άλλοι φόροι και πρέπει να αρχίσουν οι περικοπές...δηλαδή όποιοι είσαστε στον ιδιωτικό τομέα...καλό βόλι.Άκουσα και ότι όταν η Moody's ανακοίνωσε ότι θα υποβαθμίσει την Κύπρο έσπευσαν οι Ρώσσοι να γεμίσουν τις Κυπριακές τράπεζες με ρευστό(αυτή η πληροφορία είναι ακόμη προς επικύρωση)...Ρε τον σύντροφο Πούτιν!!!!Τελικά ο κομουνισμός δεν είναι και τόσο άσχημος... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δρ.Πάνο δώσε την ημερομηνία του default. Είναι ευκαιρία ζωής να κάνουμε πρόβλεψη, να την παίξουμε στο στοίχημα και να βγάλουμε τα τρελλά μας. Αν δεν παίξουμε στοίχημα και σε αυτό, τί έλληνες είμαστε;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 04, 2011 1:30 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δρ.Πάνο τα προηγούμενα ήταν πριν την εξαγγελία. Τώρα είναι λίγο μετά.
1. Δώσε ημερομηνία. Το ποντάρισμα αρχίζει. Εγώ λέω μέση-τέλος Νοεμβρίου
2. Ας το παραδεχτούμε. Ο Ομπάμα με τους BRICS κέρδισε τον οικονομικό πόλεμο.
3. Πώς τη βλέπεις τη Γερμανία; Όταν ο Μπένυ λέει ότι άλλος είπε στο Eurogroup ότι εμείς είμαστε 2% και υπάρχουν χώρες που αντιστοιχούν στο 40-50% φωτογράφιζε τη Γερμανία. Μήπως μας το είπε εμμέσως πλην σαφώς το "Μάγκες αυτοί βουτάν στον γκρεμό και εμείς είμαστε το τελευταίο τους πρόβλημα, η ΕΕ διαλύθηκε, πρέπει να εφαρμόσουμε τα μέτρα για να δούμε μήπως και μας στηρίξουν οι υπόλοιποι(BRICS)".
4. Μήπως ήρθε η ώρα να παραταχθούμε με αυτούς οι οποίοι θα κερδίσουν αυτόν τον πόλεμο;(Αμερικάνοι+BRICS)

Και ένας επίλογος-άποψη προς όλους. Ωραία η ΕΕ, θαυμάσια εμπειρία, καλά περάσαμε, τα ζήσαμε όλα και φτάσαμε και στο αναπόφευκτο. Κρίμα. Όπως κρατούσαμε δραχμές για ενθύμιο, τώρα θα κρατάμε Ευρώ. Και αυτό κατά τη γνώμη μου ανήκει στην γενιά μας. Ζήσαμε κι εμείς έναν "αναίμακτο" παγκόσμιο πόλεμο. Θα έχουμε να λέμε στα εγγόνια μας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 04, 2011 1:42 pm 
Χωρίς σύνδεση

Για τον DAX και την γερμανική οικονομία κανένα σχόλιο ;
Αν ήταν ο Γερμανός καλά πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν θα αποτελούσε πρόβλημα . Κάποια δημοσιεύματα θέλουν τους Γερμανούς να είναι πιο ψεύτες από τους Έλληνες και να έχουν σημαντικό πρόβλημα με τα ασφαλιστικά τους ταμεία .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 04, 2011 4:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

Dr Πάνο δεν τα βλέπω καλα τα πράγματα πλέον ούτε στην Αμερική.
Μηπως αυτοί που μιλάνε για αρχή τεράστιας πτωσης με τα γνωστα νούμερα που και εσεις εχετε αναφερθει οτι λένε

δεν ειναι και τοσο μακρια πλεον;

επίσης εδω στην Ελλαδα ,αγοραζεις τωρα με τετοια κακοκαιρια;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 04, 2011 4:46 pm 
Χωρίς σύνδεση

Bloomberg.com

Federal Reserve Chairman Ben S. Bernanke said the central bank stands ready to take additional steps to boost U.S. growth and cautioned lawmakers against budget moves that would harm a “sluggish” recovery.
The Fed “will continue to closely monitor economic developments and is prepared to take further action as appropriate to promote a stronger economic recovery in a context of price stability,” Bernanke said today in testimony to Congress’s Joint Economic Committee in Washington.......................................
............................................................................

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 04, 2011 9:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Aγαπητέ κ. Δάντη, βλέπω καθημερινά τον καταστροφέα Bενιζέλο, μαζί με τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ και το βαθύ ΠΑΣΟΚ να ενταφιάζουν και πιο βαθιά τη χώρα. Ακούω για Chipita πως θέλει να μετακομίσει Bουλγαρία, βλέπω τον ΤΙΤΚ να μη μπορεί να βγάλει κέρδη από την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια...σκοτώνουν κάθε επιχειρηματικότητα με τους συνεχείς φόρους...η αγορά είναι νεκρή..οικοδομή ,κατασκευές σε τραγική κατάσταση..εταιρείες του αμυντικού κλάδου της υγείας όπως ΙΑΤΡ, ΥΓΕΙΑ, ΙΑΣΩ να αποτιμώνται λεπτά του ευρώ...το λιανεμπόριο (πλην ΜΠΕΛΑ) σε κωματώδη κατάσταση...στα λιμάνια και στα νερά να συνεχίζεται το management του δημοσίου με τα γνωστά οικτρά αποτελέσματα...ενεργειακά έργα δεν γίνονται....το φορολογικό παραμένει περίπλοκο...αλλάζει συνέχεια και στο πόδι από τους τραγικούς...έχουν ψηφίσει 131 νόμους σε 2 χρόνια..
Οι τράπεζες καταρρέουν και έχουν νέα χαμηλά μπροστά τους. Βλέπεις ακόμη και εταιρείες σαν τον ΜΥΤΙΛ, τη ΜΟΗ και την ΑΡΒΑ να μη μπορούν πλέον να διαφοροποιηθούν και να τρώνε κι αυτές πολύ ξύλο. Ο δημόσιος τομέας παραμένει υπερμεγέθης.

Από πού θα προκύψει το growth?

Αν αυτοί οι μαφιόζοι μείνουν ως το 2013 στην κυβέρνηση φοβάμαι ότι ο ιδιωτικός τομέας θα έχει δεχτεί τέτοιο χτύπημα, που δεν θα μπορέσει να ανακάμψει με τίποτα.
Εχουν βάλει τη χώρα στο φέρετρο και συνεχίζουν να τη μαχαιρώνουν.

Το πρόβλημα λοιπόν για μένα δεν είναι πόσο χαμηλά θα φτάσει το ΧΑΑ, αλλά πόσα χρόνια θα μείνει εκεί μέχρι να ανακάμψει. Φοβάμαι ότι με αυτούς τους τραγικούς αλλά και με τον αστείο Σαμαρά , το ΧΑΑ θα μείνει χρόνια στα χαμηλά και σε ανυποληψία. Και το χειρότερο, μήπως εγκαταλείψουν τη χώρα ακόμη και καλές εταιρείες όπως ο ΜΥΤΙΛ. Ποια η άποψή σας?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 04, 2011 9:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπερα και μακρυα απο οθονες γιατι βλαπτουν σοβαρα τα νευρα...
Η σκατασταση συνεχιζεται και μη μου πει κανεις πια οτι ΔΕΝ ειναι στημενο το σκηνικο...βημα-βημα πηραν το ξηλωμα του κρατους (ηταν ηδη φεουδο κομματων) , υγειας/παιδεια (ωστε να στησουν τα δικα τους μαγαζια) και παμε τωρα στο υπεδαφος και στα υπεργεια αφου βαλουμε και μια εσανς απο οφφσορ παραδεισους οπου ο γερμανος θα προσλαμβανει αλβανους και θα πληρωνει φορο γυρω στο μηδεν για να παραγει ενεργεια που θα πηγαινει στην κωλοχωρα του αφηνοντας κι εδω κατι σε φιλοδωρημα...οπως ηδη εξαγει τα κερδη απο τουριστικα/λιανεμποριο χωρις κανεις να μπορει να κανει κατι...ευρωπη των λαων ? των πολυεθνικων και των μαφιων πισω/γυρω τους , ευρωπη των λαμογιων που ως αλλοι ποντιοι πιλατοι πετανε μαλ...ς οποτε ξυπνησουν απο τη νιρβανα τους (ντελορ/σημιτης/κολ κι αλλοι του κολ-ου...)
Μην προεξοφλειτε τιποτα γιατι το χασαπομαχαιρο πεφτει.Αφηστε να βγαλουν το φιδι αλλοι μ...ς που εχουν να χασουν ...η αποχη ειναι γενικα δυσκολη αλλα απαραιτητη...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 04, 2011 10:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θα ηθελα να ρωτησω την αποψη ολλων σας και οχι μονο του κυριου δαντη, που πιστευτε οτι θα ΑΜΚ στην ΕΤΕ και με τη αναλογια;ποσο πιθανο ειναι ενα reverse split στην ετε;

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: