neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 4:35 am 
Χωρίς σύνδεση

Δεν ξέρω για ποιόν ακριβώς λόγο θα πρέπει να ξέρω το φύλο σου μιας και από ότι θυμάμαι δεν σε έχω ψάξει. Επίσης να σου πω ότι ελάχιστες φορές έχω δει σχόλιά σου και στα σχόλια δεν κοιτάω να καταλάβω τί φύλου είναι ο συγγραφέας. Εμένα με ενδιαφέρει το σχόλιο. Αν παρεξηγήθηκες, συγνώμη. Αν πάλι κάνεις εμετό, πάρε εμετοστόπ κι αν σου έρθει διάρροια πάρε immodium.
Πάντως συνεχίζω να υποστηρίζω ότι δεν είσαι κανένας για να υποδεικνύεις σε κανέναν το αν πρέπει να είναι προσεκτικός. Αν δεν είναι προσεκτικός, ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτός τα γράφει και μάλιστα με όνομα και επίθετο και αυτός αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Εσύ τί ζόρι τραβάς; Το διόρθωσες; Τέλος.

Υ.Γ. Τα υπόλοιπα σε πριβέ. Μην τον ενοχλούμε τον άνθρωπο. Το θέμα το έχει ανοίξει για να γεμίζει άδεια κεφάλια. Με τα σωστά και με τα λάθη του. Αν μετά από τις τόσο παραγωγικές παρατηρήσεις αποφασίσει ότι αξίζει τον κόπο να συνεχίσει να "κάνει λάθη".

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 11:32 am 
Χωρίς σύνδεση

Juncker: Δεν μπορεί η Γερμανία εκ των προτέρων να αποφασίζει όλες τις λεπτομέρειες των σχεδίων για την κρίση
λιγότερο από ένα λεπτό
Emergent Asset Management: Εάν οι Ευρωπαίοι καθυστερήσουν τότε η ευρωπαϊκή κρίση θα καταστεί δυσεπίλυτη
8 λεπτά πριν
Γ. Παπαντωνίου: Μεγάλο «κούρεμα» σημαίνει ότι μπορεί να γίνουμε Αργεντινή

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 3 1000%
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ?
ΚΑΤΙ ΕΙΠΕΣ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΟ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 12:12 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πώς έχει γίνει έτσι ο ΓΑΠ ρε παιδιά?

Άσχετα με τα πολιτικά, άγχος/απόγνωση/κούραση/φόβος φαίνονται καθαρά, σε ανθρώπινο επίπεδο.

όσο για τα άλλα προτείνω να ηρεμήσουμε λίγο. Ο θυμόςη απελπισία και ο φόβος γίνονται αισθητά και στο φόρουμ.

Το μόνο που είπα είναι ότι ο κ.Δάντης κάνει σοβαρή και γενναία προσπάθεια και εκτίθεται (μιντιακά). Σε τέτοιους καιρούς είναι από τα πιο αντρίκεια πράγματα να κάνει κάποιος, ιδιαίτερα κατά τη στιγμή που δε ζητάει φράγκο. Εχουμε πολλές πηγές ενημέρωσης και αποκρυσταλλώνει ο καθένας προσωπική άποψη.

Κε Δάντη,

είμαστε σε ένα μικρό τέσσερα που μέσα στην εβδομάδα κορυφώνεται?

Ωστε μετά να πέσει ξύλο και να μπούμε σε ένα "κανονικό" τεσσάρι για αρκετές εβδομάδες/λίγους μήνες?

Ο 20άρης έχει και ένα gap κάπου στο 490-510 να πληρώσει πριν το πενταράκι -και μεγάλη πτώση- απο γενάρη-φλεβάρη?

Ευχαριστώ πολύ και καλημέρα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 3:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Fufute, εσύ δεν κατάλαβα τι ζόρι τραβάς. Εσύ εμφανίστηκες ως ο αυτόκλητος τιμητής του Πάνου, τον οποίο όλοι τιμούμε και μας τιμάει. Επίσης και εμένα με γνωρίζει από πολλές ερωτήσεις που έχω κάνει στο forum, όπως και ο Verdadeiro,στου οποίου συμμετείχα την ενότητα, ο Favlos και τα άλλα παιδιά.
Κοίταξε πάλι από την αρχή τι έχω πει.Πουθενά δεν υπάρχει διάθεση προσβολής για τον Πάνο.
Αυτά και το κλείνω εδώ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 5:55 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ότι να ναι...

Πάνο πώς τη βλέπεις τη δουλειά; Ο Ρομπάι είπε ότι τα μέτρα που θα πάρουνε θα είναι σκληρά αλλά αναγκαία. Τι μέτρα να πάρουν δηλαδή; Ποιά μέτρα; Σε ποιά χώρα; Κάτι μου βρωμάει. Άρχισα πάλι να βλέπω τον Καζάκη να είναι στο σωστό δρόμο. Λες να κάνουν καμιά πανευρωπαϊκή ενέργεια με ενιαίο νομικό πλαίσιο και ενιαίους μισθούς ή κάτι αντίστοιχο; Μήπως τελικά έχουν δίκιο ότι είμαστε το πειραματόζωο;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Οκτ 23, 2011 9:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

metal1979 έγραψε:
Πώς έχει γίνει έτσι ο ΓΑΠ ρε παιδιά?

Άσχετα με τα πολιτικά, άγχος/απόγνωση/κούραση/φόβος φαίνονται καθαρά, σε ανθρώπινο επίπεδο.

Έχεις δίκιο, στις δηλώσεις που έκανε ήταν άσπρος σαν το πανί και φανερά καταβεβλημένος, μια εικόνα εντελώς διαφορετική από αυτή που είχε όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία όπου το έπαιζε αεράτος "Ομπάμα".

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 24, 2011 3:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

θα ηθελα την γνωμη σας για τον μυτηλ.
ευχαριστω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 24, 2011 7:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

k . Δαντη επειδη τα εχουμε χασει και θεωρητικά αλλα και κυριολεκτικά!!! Με ενα κουρεμα 60% (οπως φενετε) οι τραπεζες μας θα κρατηκοποιηθουν.
Τι σημαίνει αυτο για τους μετουχους(εμας δηλαδη)? Τελικα ειναι ευκαιρια π.χ η ΕΥΡΟΜΠΑΝΚ με 0,6 λεπτα ή η ΑΛΦΑ με 0,90 λεπτα?? Ειμαστε τυχεροι που μπορουμε να αγορασουμε ΕΤΕ με 1 € ?
Ειμαστε τυχεροι τελικα που ζουμε σε τετοιες εποχες ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 24, 2011 7:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

noe έγραψε:
k . Δαντη επειδη τα εχουμε χασει και θεωρητικά αλλα και κυριολεκτικά!!! Με ενα κουρεμα 60% (οπως φενετε) οι τραπεζες μας θα κρατηκοποιηθουν.
Τι σημαίνει αυτο για τους μετουχους(εμας δηλαδη)? Τελικα ειναι ευκαιρια π.χ η ΕΥΡΟΜΠΑΝΚ με 0,6 λεπτα ή η ΑΛΦΑ με 0,90 λεπτα?? Ειμαστε τυχεροι που μπορουμε να αγορασουμε ΕΤΕ με 1 € ?
Ειμαστε τυχεροι τελικα που ζουμε σε τετοιες εποχες ?

Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά εγώ νιώθω τυχερός απλά και μόνο που έχω ακόμα την υγειά μου και ζω! Κυριολεκτικά. :P

Όσο για τις τιμές, προτείνω να μην τις βλέπουμε "απόλυτα" και τις θεωρούμε φτηνές επειδή π.χ. η ΑΛΦΑ είναι κάτω του 1 ευρώ. Κι αυτό γιατί με ένα απλό reverse split 10:1 η μετοχή πηγαίνει ξανά στα 10 ευρώ και θα φαίνεται "ακριβή".

Αν κρατικοποιηθούν οι τράπεζες, έχω την εντύπωση ότι ναι μεν οι σημερινοί μέτοχοι δεν θα χάσουν τις μετοχές τους, όμως θα μπει ως βασικός μέτοχος στη μετοχική σύνθεση το κράτος, σε τιμή 1/10 σε σχέση με αυτή που είναι οι περισσότεροι "μαριδαίοι" αγορασμένοι!

Οπότε, αν μετά από 5 χρόνια η ΑΛΦΑ βγάλει κερδοφορία 1 δισεκ. ευρώ, το μέρισμα δεν θα μοιραστεί μόνο στους σημερινούς μετόχους, αλλά θα συμπεριληφθεί και το κράτος, οπότε τα κέρδη ανά μετοχή θα είναι σημαντικά μειωμένα.

Αυτά και συγνώμη για την παρέμβαση.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 25, 2011 7:09 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημερα σε ολους , αλλαξα σπιτι και δεν ειχα ουτε και θα εχω συνδεση για καποιες μερες ακομα οποτε μπαινω λιγο απο τη δουλεια οπως τωρα.
Καταρχην μην ψαχνετε τραγους για την καταντια των τιμων , ουτε προφητες ουτε σωτηρες...αν ΕΝΑΣ πρεπει να πληρωσει ειναι ο αλητης γαπ που μεθοδικα ξεπουλαει τη χωρα με προσχημα την εξυγιανση/αναδομηση/εκσυγχρονισμο κλπ κλπ που ουτε γινονται , ουτε καμια μερκελ κοπτεται να γινουν:στα πτωματα μας θελουν να βγαλουν και τιποτα αλλο , με συμμαχους τις μιζενς και τις λημαν παλι και παλι και παλι και παλι...και ως προς τουτο μονιμα διαφωνω με τις αποψεις στωικοτητας "και τι να κανουμε και επρεπε να αλλαξουμε καποια πραγματα κλπ κλπ"...οταν βλεπεις οτι το πανε οπου τους λενε τα αφεντικα τους , ας πανε στο διαολο και μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβερνηση να αποφασισει τι θα γινει με το χαλι μας._

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: