neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 02, 2011 10:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

εξοδο απο ευρω
δεμενους μας εχουν ,σιγα μην μας αφησουν και να θελουμε να βγουμε

εκεινο που οπως παει μαλλον θα μας σκισουν μεχρι τελους χωρις σαλιο
αλλα το να βγουμε απο ευρω ακομα χειροτερα θα ειναι.

ψαχνω να βρω τι θα σκεφτει!! :D :D :D :D :D :D :D :D
ο ΓΑΠ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
να μας πει τωρα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 02, 2011 10:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

δεν ξερω τι θα βγει, αλλα το οχι ειναι πολυ πιθανο..

ΕΤΕ? υπο ΚΣ ειναι για αγορά, αλλα ειναι ΚΣ αυτές που ζουμε???????????

Σε περίπτωση χρεοκοπίας τι να γινει? το ΧΑΑ δεν παθαινει τιποτε, θα πεσει, αρχικά, αντε να το κλεισουν καμια βδομαδα να ηρεμησουν οι σορτακηδες, και μετα εχει ο θεος..Παντως μετα το πρωτο σοκ, σε συνθηκες χρεοκοπίας τα χρημ/ρια ανεβαινουν..δεστε Ουγγαρια, Αργεντινη κλπ..

ΟΙ καταθετες ΔΕΝ χανουν τα λεφτα τους, απλα χανουν την ελευθερη προσβαση σε αυτα για μερικους μηνες, αφου γινεται πανικος αναληψεων και ετσι μπαινει ενα πλαφον, πχ 1500 ευρω τον μηνα.
Οι μετοχοι γενικα δεν χανουν τις μετοχες τους. Οι μετοχοι τραπεζών αν κρατικοποιηθουν με κοινες ναι. αν κρατικοποιηθουν με προνομιουχες οχι.
Αν κονουν ΑΜΚ, οι μετοχοι πρέπει να μπουν στην αύξηση γιατι αλλιως θα αραιωθούν παρα πολυ.Συνεπώς πρεπει ναχουν μετρητα στην ακρη.

ΜΑς ειχαν στην γωνια οι φιλοι μας, αλλα τωρα εχουν παει σε καρδιολογο ΟΛΟΙ, απο Ιαπωνία εως Ταιβαν και Καναδα..

I Like it..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 12:42 am 
Χωρίς σύνδεση

Πάνο μου σε ενα δημοψήφισμα δυστυχώς η άποψη του καζάκη και του κάθε καζακη και γιδοβοσκου αποκτα μεγαλύτερη ισχυ και επιρροή από την δική μου και την δική σου πόσο μάλιστα σε μία ελλάδα πιθηκων νεοέλληνων.
Δεν είναι δυσκολο να καταλαβεις τι θα γινει δες εδω μεσα και σε καθε site / blog τις απόψεις. Και μετά θα τον έχεις τον ηλίθιο προφήτη σε καθε τι γινεται για τους λάθος λόγους βεβαια

φαντάσου αυτο πολλαπλασιαμένο με έναν λαο εξαθλιωμένο που θα συρθει σε ενα δημοψήφισμα,με τους περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους απλήρωτους και εκνευρισμένους.

και ειμαι περιεργος επίσης με τι διαπραγματευτικο οπλο πηγε ειδικα στην μερκελ να μιλησει ο αθλητής μας, τόσο μεγάλα κοιτάσματα έχουμε?

παντως εδω και 3 ημέρες πολυ κοσμος στον ιδιωτικο τομεα εχει μεινει απληρωτος επειδη οι τράπεζες δεν δέχονται προς το παρόν στο πλαφόν τους, αλλες επιταγες
το χρημα εχει γινει πολυ ακριβό.
Ειμαι περίεργος να δω ποτε θα αποφασίσει τα 2 αυτονόητα η ΕΕ, την δημιουργία υπερυπουργειου οικονομικών και κόψιμο χρήματος?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 1:07 am 
Χωρίς σύνδεση

πάντως αν τελικά γίνει το δημοψήφισμα θα πρότεινα σε όλο τον κόσμο, από σήμερα, να σηκώσει όλα τα λεφτά του απ τις τράπεζες, να έχει να κάνει συνάλλαγμα, ή τουλάχιστον στους φίλους εδώ μέσα.
Χώρια του αποτελέσματος.
Γιατί και ΝΑΙ στην ευρώπη να είναι ποιος θα πάει μετά σε μία πληγωμένη βουλή να κάνει τι, να ψηφίσει τι?

Ανοιχτά και καθαρά

αν και θεωρώ ότι ψηφο εμπιστοσύνης δεν θα πάρει

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 1:11 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φιλε Λεστατ δεν μας τα λενε καλα οι εταιροι..και εξηγουμαι..βαζουν ενα λαο και κανει θυσιες για να διορθωσει τα κακως κειμενα, και το μπαχαλο που εχει. Σωστο.
Πιεζουν ομως πάρα πολυ λες και τους κυνηγαει καποιος. Επιπλεον αρνουνται ρολο στην ΕΚΤ , κοψιμο χρήματος και χαλαρη νομισματικη πολιτικη.
Ξερουμε απο την θεωρια πως περιοριστικη νομισματικη πολιτικη με περιοριστικη δημοσιονομικη πολιτικη σε συνθηκες υφεσης και φυσικά σε bear markets ΔΕΝ γινεται, δεν δουλευει.
Ομως ειμαστε οπως ειμαστε, ο μεσος ελληνας εκανε θυσιες.
ερχεται τωρα ο ΓΑΠ , ασχετα για ποιους λογους και λεει, θελω δημοψηφισμα..και η απαντηση της ΕΕ ειναι δεν σου δινω την 6 δοση ..αυτο φιλε μου ειναι στυγνος εκβιασμος, αντιποινα για το δημοψηφισμα..

Ειμαι υπερ του ευρω και αλλωστε ποιος δεν θελει ενα σκληρο νομισμα? πολλοι , ειναι υπερ , ακομα και ΗΠΑ, Κινα κλπ. Το κρατος πρέπει να ξαναστηθει απο την αρχη και να αλλαξουμε σε πολλα νοοτροπία..ομως δεν μπορω να δεχτω περα απο ενα σημειο την νουθεσια και τον εξευτελισμο γιατι η Μερκελ θελει ναχει μονο πλεονασματα ...στην αγορά, αν ο οφειλέτης δεν μπορει να πληρωσει τις τράπεζες,λογω υπερβολικου δανεισμου, γινεται μια αναδιάρθρωση στα ΜΕΤΡΑ του δανειζομενου..φταινε και οι 2..αρα μοιραζουν και το βαρος ..
Ειναι γνωστο πως το πλεονασμα καποιου ειναι ελλειμα του αλλου, και φυσικα καθε λαος εχει καποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικά. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι και αυτη ειναι η ομορφια της Ευρώπης.
επομένως οι δηλώσεις του φιλου Σαρκοζι οτι το προγραμμα πετυχε αλλου γιατι να μην πετυχει και στην ελλαδα ειναι αστοχες γιατι η προσαρμογη που απαιτειται εδω ειναι πολλαπλάσια της Ιρλανδιας ή της Ισπανίας, ή , αλλιώς εδω πρέπει να μειωθει το βιοτικο επίπεδο πολυ περισσότερο ..αυτο δεν μπορει να γινει στο ιδιο διάστημα..
και συνεχιζω, ερχεται ο ΓΑΠ και λεει θελω την συμφωνη γνωμη του λαου..και οι φιλοι μας τα παιζουν, εκβιάζουν,και μας λενε για το ποσο σημαντικο ειναι το ευρω..ειναι, αλλα πιο σημαντικο ειναι να μην πεθανει κανενας λαος απο το ευρω..
Τωρα Κινεζοι, ΗΠΑ, Καναδοι , Ιαπωνες κλπ δειχνουν να εχουν σαστίσει..γιατι? ειναι δηλαδη ΔΕΔΟΜΕΝΗ η γνωμη καθε λαου? Εγω ειμαι υπερ του ευρω, αλλα αν δεν το θελει η πλειοψηφια δεν μπορει να υπάρχει..

πανω απο ολα ειναι η δημοκρατια και η αξιοπρέπεια ενός λαου, και αν υπάρχουν αυτα η ευημερία ερχεται ..χωρις αυτα η ευημερια ΔΕΝ ερχεται..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 1:18 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

δεν τρεχει τιποτα με τις καταθεσεις..και εξω ναναι , αν παμε δρχ πρεπει να γινουν και αυτα δρχ για να αγορασει καποιος ψωμι και γαλα..

Σε περίπτωση χρεοκοπίας επικρατει ενας χαμος αρχικα αφου ολοι πανε να σηκωσουν τα λεφτα τους και ετσι μπαινει ενας περιορισμος στις αναληψεις. Μετα η κατασταση ηρεμεί.

Οι δε "ομάδες" που περιεγραψα , επιστημονες - επιχειρηματιες - ΔΥ - κλπ δυνάμεις θα πεινασουν ειτε με ευρω , αφου η γαλλογερμανικη εποπτεια δεν θα σηκώνει ουτε ενα αστειο, ειτε με δρχ αφου ο ισοσκελισμενος προυπολογισμος θαναι αναγκαστικός και η πλειοψηφία θα αλλάζει σιγα σιγα νοοτροπία προ του κινδυνου της επιβιωσης και της αναγκης για συλλογικη προσπαθεια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 1:27 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγω επιμενω συρεται ενας λαός σε ενα δημοψήφισμα με λογικές εκβιασμού. ΑΥΤΟ δεν μου αρέσει Πάνο. Ειδικά ένας λαός που τωρα τα χει χαμένα και δεν μπορεί ή τον αφήνουν να δει όλες τις παραμέτρους.
Το καλό είναι βεβαια οτι η επαρση του έλληνα έχει σπάσει και το θεωρώ θετικό αυτό.
Από την άλλη, οχι με συγχωρείς αλλά δεν μπορω στο μυαλό μου να δεχτώ εναν αληταρα λυμπερόπουλο ή εναν φωτοπουλο ναβγαινει την επόμενη ημέρα να πανηγυρίζει γιατί αυτό θα γίνει.
Αυτό με συγχωρείς αλλά δεν το θεωρώ αξιοπρέπεια, τετοιους τσολιάδες δεν τους θέλω.

Να το αντιστρέψω λίγο το ερώτημα. Αντε και ο ΓΑΠ δεν είναι τόσο ηλίθιος και δεν υπάρχει hidden agenda απο την αμερική από πίσω στην πράξη του. Μηπως η δανειακή σύμβαση η νεα που θα υπογραφτει εμπεριέχει κατι το τελείως απεχθες για τον ελληνα και το έχει δει ο γαπ?

Συμφωνω μαζι σου στο εξης, αν φτασεις να φορολογείσαι για το 50% αυτων που βγαζει μονο και μονο για να ξεχρεωσει το κρατος, να παει να γαμηθει ειλικρινά το κράτος, με το 10% των εισοδημάτων μου εχω ιδιωτική μέριμνα και φροντιδα

πανο οχι, οσον αφορα το ψωμια και γαλα θα το αγορασεις με τα τρεχοντα χρηματα που θα παιρνεις, τα αλλα που ειναι οι προθεσμιακες τα κανεις συναλλαγμα και τα βγαζεις, ουτε ψωμι ουτε γαλλα θα αγοράσεις με αυτα, ουτε αγοραζες πριν

η αλήθεια ειναι ομως πως η ελληνικη κοινωνία αρχιζει και μπαινει σε επικίνδυνους δρόμους. Και αυτο φαίνεται ειδικα στην αθήνα. Πρωτη φορά είδα, πριν λιγες ημέρες ειλικρινά, τόσες πολλές πόρνες κατά μηκος της αμφιθεας και του τελειωματος της συγγρου. Και πολλές ελληνίδες. Και δεν υπερβάλλω καθολου.
Εξακολουθω και πιστευω οτι η ελληνικη κοινωνια πρεπει να πεταξει ολα τα βαρυδια απο πανω της και αυτο θα γινει μονο μέσα απο τον εξευρωπαισμο.
Όμως τελικα πως μπορεις να πεις σε εναν ανθρωπο - οσο απαιδευτος και να ειναι- οτι πρεπει να στερηθει την προσωπικη του ελευθερια για 10 χρονια για να ξεχρεώσει...το κράτος? Εχει νόημα τελικα?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 1:43 am 
Χωρίς σύνδεση

πηγαίνοντας για το δημοψήφισμα της δραχμής - αν τελικά γίνει - έχω τη γνώμη ότι
όταν μια κυβέρνηση δεν εφαρμόζει το προεκλογικό της πρόγραμμα , που έθεσε υπ'οψιν του λαού παίρνοντας τη ψήφο του
και μετεκλογικά κάνει άλλα ,
είναι παράνομη και καμμιά δικαιολογία δεν μπορεί να αναιρέσει το παράνομο των πράξεών της.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 1:45 am 
Χωρίς σύνδεση

ayto poy gnorizo episis kai to eipa kai ston mixali thlefonika einai oti etoimazete kinhsh anatropis tou gap, mallon tin paraskeuh tha doume tin teleytaia praksi, tou pa kai 2 me 3 onomata den me pisteue...

H kaili pws sou fainetai? Dystyxws den tin exw dei pote ap thn mesh kai katw ti leei...

stylia symfwnw, alla ipirkse pote kamia kibernisi pou proeklogika tirise kati? mia estw

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 03, 2011 1:52 am 
Χωρίς σύνδεση

φίλε Lestat, έχεις δίκιο όμως
από κάποια χρονική στιγμή πρέπει να κάνομε μια νέα αρχή με βάση το πιο πάνω που γράφω ,
την καλημέρα μου και καλή δύναμη .

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: