neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 15, 2012 5:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

Σε αυτες τις ιστορικες στιγμες για την χωρα ας δουμε ολοι την γελιοτητα, την αλοζονια και ανευθυνοτητα των μικρων κοματων που με την σειρα μας ψηφισαμε αγανακτισμενα,αλαζονικα και χαβαλεδιαρικα εμεις. Θελουν να σωσουν την χωρα αλλα με τους ορους τους.Πρωτα οι οροι τους και μετα η χωρα.Στα προεκλογικα μπαλκονια μεγαλα λογια. Στην πραξη κοτες που κουρνιαζουν μπρος στις ευθυνες τους.Ειπαμε και εμεις να ξεφυγουμε απο τον δικοματισμο,και ψηφισαμε σκατα.Στης 20 Ιουνη θα κυβερνουν οσοι εχουν μεγαλη συμμορια και πολλα καλαζνικοφ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 15, 2012 5:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

Και αυριο πρωι-πρωι στις τραπεζας.Aς τα παρουμε εμεις που εναι ιδρωτας μας και οχι ο Γλεζος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 15, 2012 5:50 pm 
Χωρίς σύνδεση

leftos έγραψε:
Και αυριο πρωι-πρωι στις τραπεζας.Aς τα παρουμε εμεις που εναι ιδρωτας μας και οχι ο Γλεζος.

Φανταζομαι κανεις πλακα , ο Γλεζος το πολυ να σου κανει ειναι τρακα τσιγαρο (αν καπνιζει γιατι τον ειδα λιγο χλωμο)...
Θα δεις οτι θα πεσει προεκλογικο σιωπητηριο , αν συνεχισουν θα επιστρεψουν στο +/-10 %

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 15, 2012 5:55 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.euro2day.gr/news/world/125/a ... World.aspx

Tωρα το μπαλακι στην πατσαβουρα και το γαλλο , αν συνεχισουν το παιχνιδι "λιτοτητα" θα εχουν παραπλευρες ...το ποκερ συνεχιζεται.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 15, 2012 8:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

O Oλαντ εφτασε στην πατσαβουρα και εγιναν κατι δηλωσεις του (καθοδον ?) για αλληλεγγυη σε μας κλπ κλπ ...νταβα δεν ειχαμε και βρηκαμε καινουριο ...ρε παρτε το χαμπαρι τσιπρες μιπρες , αυτο το οικοπεδο ειναι αμερικανικο ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ...ο,τι πουν οι αμερικανοι γινεται - τι θα μας πει η μερκελ/η λαγκαρ και λοιπα τσολια , ειναι για να γραφουνε τα ρωυτερ ...αλλος αποφασιζει κι αυτος οποτε θελει κανει τους τσιπρες η μια μπουκια η ειδωλα ...καληνυχτα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 15, 2012 11:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Δεν θαταν ασχημο να βλεπαμε Τσιπ στην εξουσια να δει και αυτος και κυρίως ο λαος τι εστι βερυκοκο για 1,2 δεκαετίες και να γινει πραγματικοτητα η φαντασιωση πολλων..
Φυσικα και οι τελευταιοι που μπορουν θα την κανουν στο εξωτερικο οσο κρατησει το νέο πειραμα και προσωπικα αυτην την φορα θα ακολουθησω και εγω (προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν ειμαι
μνημονιακός , ΔΗΜΑΡ ψηφισα, αλλα δεν ειμαι και ψωνιο).Και επειδη εχω βαρεθει τους τσάμπα μάγκες στυλ ΣΥΡΙΖΑ και Καμένου που προτιμουν να δαλυθει η πατριδα αν ειναι να παρουν καμια ψηφο παραπάνω, θα ψηφισω οποιοδηποτε απο αυτους που θελουν να κανουν κυβερνηση την επομενη φορα.

ΥΓ 2 μεγαλες επενδυσεις απο ΗΠΑ και Γερμανία αναβληθηκαν (ανω των 500εκ ) με την παιδικα χαρα του Αλέξη. Ηταν οι μοναδικοι αυτον τον καιρο που ειχαν αποφασισει ναπαρουν το ρισκο και να βαλουν λεφτα εδω.

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 16, 2012 3:09 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλό μεσημέρι σε όλους και ειδικά στον κ.Δάντη . Θα ήθελα να κάνω μία δική μου τοποθέτηση σχετικά με το που παν τα πράγματα κατά την γνώμη μου , μιας λόγω της δουλειάς μου ,γιατρός , βλέπω πολλούς ανθρώπους και μιλάω μαζί τους .
Κανείς μα κανείς δεν ξέρει που θα γυρίσει η ζυγαριά μιας και δεν θα πρέπει να μας ξεφύγει ότι οι δεξιοι σχηματισμοί εχουν όλοι μαζί ένα ποσοαστο 50% περίπου , άρα τα περί νίκης της αριστεράς βέβαια ειναι αίολα . Ακούγοντας τον Τσίπρα είναι σαν να ξανακούω τον μακαρίτη τον Ανδρέα ίδια πολιτική ίδιες ιδεες ίδιες κολοτούμπες . Έχει μαζί του την συντριπτική πλεοψηφία ενός κόσμου που λόγω της καταστροφικής πολιτικής του ΓΑΠ και της μη ορθρής χρηματοδότησης εκ μέρους των πιστωτικών ιδρυμάτων έχει μπει στο περιθώριο. Μη απαντώντας σε βασικά ερωτήματα που του θέτουν απλά συνθηματολογόντας και περνώντας μέσω διαδυκτίου ιστορίες συνομοσίας που περνάνε πλεον από στόμα σε στόμα έχει ένα ποσοστό μπετόν για μένα 15 % . Έτυχε να ξέρω οτι ας πούμε στην ΔΕΗ δόθηκε μέσω φωτόπουλου γραμμή στο ότι στηρίζουμε σύριζα , στην ΟΛΜΕ το ίδιο . Λοιπόν πάει να παγιοποιήσει πλέον ένα μέρος του κόσμου με το νέο λεφτα υπάρχουν και βεβαια βοηθούμενος από τον κάθε κατακαημένο . Εδώ είδαμε σε αυτές τις εκλογες και ειδικά στην εβδομάδα μετά τι ακριβώς συμβαίνεισ την ελληνική κοινωνία . Οταν το ΠΑΣΟΚ κατερευσε με το βαρος των σκανδάλων και όταν πλεον δεν μπόρεσε να ασκήσει μονεταριστική πολιτική με μισθους επιδώματα διορισμούς έχασε ως δια μαγείας όλη την εκλογική του βάση . Που μετακινήθηκε λοιπόν αυτός ο κόσμος ;;; Κατά 10% στον σύριζα κατά 10 % έκατσε σπίτι του ένα 13 % το ξαναψήφισε και οι υπολοιποι διαχήθικαν . Καταλάβαμε δηλαδή ότι ο λαός αυτός το 40% του ΠΑΣΟΚ μολις έχασε το στηριγμα της εξουσιας διαλύθηκε . Απο την άλλη πλευρά η δεξια παράταξη μιας και έχει την πολιτέλια να σκέφτεται και κατά μέγα μέρος να μην έχει εξαρτήσεις πολυδιασπάστικε . Προφανώς περιμένει κάποιον να την ενώσει και κάποιον να έχει όραμα . Δυστυχώς είδατε όλοι σας οτι οι ορθές φωνές πνίχτηκαν . Για εμενα όλα τα σενάρια είναι ανοικτά αλλά η προσκρουση θα ειναι βίαιη . Η κοινωνία μας ειναι στα κάγκελα . Στο σενάριο του ΣΥΡΙΖΑ πρωτου κόμματος που παιζει εαν οι κεντροδεξιοι και πάλι ιδιωτεύσουν πάλι δεν θα βγάλει αυτοδυναμία αλλά θα καταπιει την ΔΗΜΑΡ μετεκλογικά . Ο Κουβέλης ειναι εγκλοβισμένος . Υπάρχει για μένα μια και μόνη τελευταία ελπίδα πριν τα βράχια , επιτέλους οι κεντροδεξιοι και οι εκφραστες της οικονομίας της αγοράς να ψηφίσουν μαζικά και να βάλουν το καράβι παράληλα στην ακτή costa costa να αλλάξουν γενικά πολιτική στην διαχείριση του κράτους να αποφύγουν ακραιους εκφραστες φιλελευθερων μαχών να ζυγισουν το καράβι , και τέλος να κλείσουν μέσα κόσμο . Να έρθει το αίσθημα δικαίωσης . Δευτερη περίπτωση για μενα η πιο πιθανή ειναι οτι ο Τσιπρας βγαινει με 30% πρωτος διαλύοντας το ΠΑΣΟΚ κολάει τον κουβέλη δημιουργεί μια κυβέρνηση στυλ Ανδρέα με την διαφορά ο ανδρέας ειχε από που να πάρει αυτός έχει να δώσει πίσω και σε 1-2 χρόνια μας έχει καρφώσει . Πιστευώ οτι οι ευρωπαίοι δεν θα αφήσουν να χαθεί η μάχη υπερ της Αμερικής αλλά με βάση την προτεσταντική τους λογική λογική της τιμωρίας , θα αφήσουν να καρφωθεί το καράβι και μετά θα επεμβουν. Θελω και παλι να θυμισω οτι στην Αργεντινή με ελικόπτερο έφυγε ο δευτερος πρωθυπουργός και όχι ο φαβορίτας που έκανε την ζημια αλλα αυτός που πείραξε τις τράπεζες. Οπότε ο Αλέξης θα σταματήσει να κρύβεται πισω απο τις λέξεις αλλά σε κανένα λιμανάκι για να φύγει. Σεναριο τριτο επισης πιθανο ... ακυβερνησια 2 . Αποτέλεσμα κατστροφή άμεση .
Σας ειπα τι γίνεται γύρω μου τι βλέπω καθε μέρα έχω διπλα μου κόσμο από τον άνεργο τον χρεωκοπημένο τον μεροκαματιάρη τον συνταξιούχο και τον πλούσιο έχω μια άποψη . Πριν λίγο ο Τσιπρας με επιβεβαιωσε προτεινε τον Αρσενη τον Γερασιμο .... Ο Τσιπρας ειπε στην Πατρα μιλάω στο ΠΑΣΟΚ της καρδιάς σας . Λυπάμαι αλλά τα πάντα ειναι τοσο ρευστά όσο ποτέ .
Μιά γιαγια με ρώτησε γιατρέ τι να κναω δεν ξερω εχω 30000 το εφαπαξ του μακαρίτη του άντρα μου δουλευε 50 χρονια να τα πάρω εσύ τα πήρες από την τράπεζα ;; Της λέω γιαγιά τι να σου πω εγλω τα πήρα πριν 1 χρόνο τα πήγα έξω ρίσκαρα όμως της λέω αλλά εσύ τι θα κανεις ποιος θα στα κανει κουμαντο;;; Μου λεει γιατρε ειχα ενα ονειρο ενα μου λεει . Της λέω τι γιαγιά να μην δω την εγγόνα μου παραδουλεύτρα οπως όταν ηρθα εγώ απο το χωρίο μετά τον εμφύλιο . Και τώρα έχει 2 πτυχία 1 μεταπτυχιακό πήγε Αγγλία να δουλέψει και κρατάει παιδιά το πρωί σε ένα σπίτι πλουσίων και το απόγευμα δουλεύει εφημερίες σε μια ιδιωτική κλινική . Της λέω συνάδελφος;;; Μου λεει ναι σαν και σενα γιοκα μου γιατρός . Της λέω στειλτα τοτε στην εγγονα να στα βάλει εκει να μην ζοριζεται και αυτη μεχρι να σταθεί στα πόδια της , Αυτό θα κάνω μου λέει αλλά ήθελα τη γνώμη σου.
Λοιπόν σας έπριξα αλλά η λαική σοφία καμια φορά ξεπερνάει ακι τα πτυχια μας και τις γνώσεις μας και τα πάντα.
Απλά λυπάμαι ειλικρινά λυπάμαι γιαυτπο το λαο . Μακάρι να μην χρειατεί να πηγαίνω για προσκύνημα στο χωριό της μάνας μου οπως πηγα με την γιαγιά μου στην Πολη πριν 20 χρόνια . Μπορεί να ακούγομαι καταστροφολόγος αλλά επειδή μου αρέσει η ιστορια θα σας πω οτι πριν την μικρασιατική καταστροφή 3 μηνες πριν εοιχαμε εκλογες .
Πάντα πίστευα οτι ο θεος μας εδωσε το μυαλό για να δουλεύει αλλά δυστυχώς εδω περα κρατάγαμε ομπρέλα .
Η Παναγιά μαζί μας .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 16, 2012 3:34 pm 
Χωρίς σύνδεση

Kαλησπερα , ΟΤΕ ΕΤΕ εκτος δεικτων και χωσιμο που θα συνεχιστει παρα ενδεχομενο συμμαζεμα...η χωρα πλεον non investment area , να δουμε ποσο θα συνεχιστει η μαλ...νη υποσχεσιολογια του αλεξις ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 16, 2012 7:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δρ Πάνο εγώ προτείνω να αφήσουμε τον Τσίπρα να κάνει την δουλειά του και αν μπορούμε να δούμε που βρισκόμαστε στα χρηματιστηριακά .
1. Τι συμβαίνει με τις ανακεφαλαιοποιήσεις ; Από την αρχή έλεγα ότι δεν πρόκειται να πετύχει το πολύπλοκο σχέδιο του PSI . Σήμερα τι μας λέει η αγορά ;
2. Η Blackrock πότε επιτέλους θα δώσει τα στοιχεία ; Να εκλάβουμε ως αρνητικό στοιχείο την καθυστέρηση ;
3. Έστω ότι για ΕΤΕ-ΑΛΦΑ-ΠΕΙΡ υπάρχει το ΤΧΣ , η ΚΥΠΡ τακτοποιήθηκε, με την ΜΑΡΦΒ τι θα γίνει ; Θα κλείσει ; Πιστεύω πώς ναι . Αν κλείσει τι επιπτώσεις θα έχει για την ΜΙΓ ;

Αυτά είναι τα καυτά ερωτήματα . Τώρα ποιος έφερε εδώ τα πράγματα δεν ξέρω αλλά δεν είναι ο Τσίπρας . Ούτε φταίει ο Τσίπρας που η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν ολοκλήρωσε το PSI . Yποτίθεται θα το έκανε μέχρι τον Φεβρουάριο αλλά ακόμα και τον Μάϊο δεν μάθαμε ποτέ την κατάσταση των τραπεζών μας και τον τρόπο ανακαιφαλαιοποίησης . Συγγνώμη αλλά δεν φταίει ο Τσίπρας για αυτό . Αν έχουν ρημάξει τις τράπεζες και έχουν ασελγήσει στα πτώματα τους κάποιοι και δεν το ξέρουμε ούτε και για αυτό φταίει ο Τσίπρας .
Από την ψήφιση του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου, του 2ου μνημονίου, του PSI κλπ πάντα είχα αρνητική γνώμη . Ο κύριος λόγος είναι η ανικανότητα των πολιτικών, η πολυπλοκότητα και οι ασάφειες των σχεδίων διάσωσης . Σήμερα είμαστε στο βαθύ σκοτάδι, έχουμε αφήσει την τύχη του τραπεζικού συστήματος σε κάτι ανίκανους τύπους οι οποίοι μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας και δεν μας λένε τόσους μήνες το πόσο, πώς και πότε . Αντί αυτού τους φάνηκε περίεργο που αυξήθηκε η δημοτικότητα του τσιπράκου και προσπαθούν να ρίξουν όλα τα δεινά της οικονομίας στον Τσίπρα που μας γύρισε στην δραχμή και έφερε το όλεθρο .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μάιος 16, 2012 8:30 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μολις παρακολουθησα στο μεγα καποιον μηλιο υπευθυνο οικονομικης πολιτικης του τσιπρα (καθηγητη παν/μιου φυσικα - κλασσικη ελιτ εσωτερικοφατσα) να εξαγγελει ο,τι μαλ του κατεβει για να βρει εσοδα ...ετοιμαστειτε για να μεινει στο χαα καμια ιπποτουρ (που δε γουσταρει να φυγει) , καμια βιοσωλ (που ειναι ανικανη ακομα και γι αυτο) , κανενας καρατζης (γιατι τα ξενοδοχεια δεν μπορεις να τα σηκωσεις) ...οι υπολοιποι γι αλλη γη , γι αλλα μερη :D :D :D ...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: