optimism έγραψε:
ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΖΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ?
ΕΓΩ ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ
Εαν διαβαζεις ο,τι γραφω προσεχτικα θα ξερεις οτι δεν υποστηριξα ποτε καμια πρακτικη του προδοτη γαπ και ολων των αλητων που εφεραν τη χωρα εδω.Στους αλητες αυτους συμπεριλαμβανονται χιλιαδες συνδικαλιστες ψευτοκουλτουρας/ελιτ απο οπου ξεπηδησαν τα στελεχη του τσιπρα , στα οποια καποιοι (νεοι , απελπισμενοι , αφελεις , απατεωνες ...απ ολα εχει ο μπαξες) θα εναποθεσουν τις ελπιδες τους για να βγουν απο την κριση ...
Επειδη ομως εγω ειμαι συνομηλικος με τους καθηγητες που λενε τις μαλ...ς στα καναλια , τους εχω ζησει και ξερω τις "ιδεολογιες" τους , δεν χρειαζεται να εγκλωβιστω σε κανενα διλημμα γιατι πιστευω οτι ουτε ο αχρηστος σαμαρας θα κανει τιποτα , ουτε ο τσιπρας ειναι επαρκης για να χτυπησει τον αξονα ...το πολυ που μπορει να κανει , ειναι καμια 10ρια κολοτουμπες , ειτε να φοβισει τον κοσμακη και να τον στειλει στο σαμαρα , και να δουμε τοτε τι θα παει να πει ο σαμ στη μερκελ που θα τον υποδεχτει με αγκαλιες και θα του πει:τι ειπαμε αντονις ? εφαρμογη εφαρμογη εφαρμογη ...
Η ευκαιρια οικουμενικης που θα ειχε μοχλο πιεσης στο εξωτερικο χαθηκε και πλεον η διαπραγματευτικη θεση θα ειναι αδυναμη , η δε επικληση ανεμου αλλαγης στην Ευρωπη ειναι λογια (αυτα που θα πουλαει ο αλεξις) ...
Για το αν βγαζαμε λεφτα δεν ξερω τι εννοεις και δε μ ενδιαφερει , στις αγορες μπορεις να κερδιζεις ειτε ανεβαινουν ειτε πεφτουν συνεχεια.
Εχουμε πιο σοβαρα θεματα απο το αν ανεβουν σημερα η πεσουν αυριο.
Τωρα για να αρχισεις να βγαζεις χρηματα , πρεπει να αναθεωρεις τις αποψεις σου οταν ειναι εσφαλμενες και να μην προεξοφλεις αλλα να ακολουθεις , αλλιως το μαχαιρι θα σε κοψει ...