Μαλιστα.. καταλαβα.. σε ευχαριστω παρα πολυ για την αποψη σου φιλε.. Δλδ αποτι καταλαβα οπως και να εχει η στρατηγικη που θα ακολουθησω, τα 2,50 δεν σπανε με τπτ ή τεσπα ειναι παρα πολυ δυσκολο..
Σου απαντησα ανοιχτα σε πμ κακως και δε θα το ξανακανω γιατι βλεπω οτι αλλα διαβαζεις κι αλλα καταλαβαινεις.
Ξεχνα ο,τι εγραψα και κανε ο,τι θες εσυ.
Τα πανω τα εγραψα εγω και τα κατω ειναι του aker.. τωρα μου λες οτι μου ειπε να τα πουλησω ολα.. ειλικρινα μπερδευτηκα.. αφου λενε για αποκρατικοποιησεις και οτι ειναι σοτ προγραμμα κατα πασα πιθανοτητα της κυβερνησης.. και στην τελικη γιατι να μη ρωταω για την ΔΕΗ? ο καθενας δεν ειναι εδω μεσα για να ρωταει κατι και οσοι θελουνε και εχουν ορεξη και ξερουν να απαντουν? ρωτησα και πριν τον aker και δεν μου απαντησε, ειτε δεν το ειδε ειτε δεν θελει αλλο να ασχοληθει.. Με καιει το θεμα ρε φιλε για την ΔΕΗ οπως αλλους καινε αλλα.. τοσο κακο ειναι δλδ να ρωτησω? εσυ στην τελικη γιατι αντιδρας ετσι ?? παντα με το συμπαθειο και χωρις κακια ετσι ? και απο τη μερια μου και το εννοω, απλα ειχα την εντυπωση πως μερα με τη μερα μπορει να αλλαζουν τα πραγματα και οτι μπορουμε να ρωταμε ελευθερα εδω μεσα αποψεις.. τωρα τι να πω αν το εχω παρεξηγησει μαλλον δεν εχω καταλαβει τι εστι φορου...
Κουκλατζης γιωργος έγραψε:
smylanakis έγραψε:
Me th DEH ti ginetai?? ti prepei na perimenoume se sxesh me auto pou aneferes gia thn EBZ ??
φτανει ρε φιλε σμυλιανακη με αυτη την δεη! αφου σου ειπε ο ακερ πουλησετα στο 2.5 ολα! με το συμπαθειο! και χωρις κακια