neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 19, 2012 4:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φιλε ΔΡ.Π Δαντη, Την καλησπερα μου!

Καλα κανεις και μου μιλας ετσι,διοτι εγω εχω παρει θαρρος ισως επειδη "μαλλον τυχη) μου καθονται ειδικα συναλλαγμα,,,

Στις ξενες αγορες μπηκα δεκεμβρη 2011,τραβηξα λαχειο (διοτι λαχειο ηταν) Bank of Amerika λες και με περιμενε,μεγαλο&συντομο κερδος
πολυ καλο για τα κιλα μου 2,6 $ ανα μετοχη,,,,

Τωρα εχω κερδη σχετικα μικρα σε 2 και σε μια (alcoa) πολυ μικρη χασουρα (χαρτοφυλακιο μετοχων over)περιμενω σεπτεμβρη αποφαση ΕΚΤ&FED και την κανω.
(πουλα με κερδος και μετα μετανιωσε)

Ξερεις φιλε Δαντη,επειδη δεν γνωριζω τη λεξη "χασουρα" σιγουρα οχι ειδικος καθαρη τυχη,θα μου ερθει νταμπλας,,,

Ζω θεσσαλονικη το βιβλιο που θα το βρω αν γνωριζεις?

Παντος χαιρομαι να μιλαω με ειδικο, αλλα το ποιο σημαντικο ατομο με υπομονη και με ποιοτητα χαρακτηρα!

"Γηράσκω δ’ αιεί πολλά διδασκόμενος»!!!"

ΣΟΛΩΝ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 19, 2012 10:51 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Xari σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Το βιβλιο θα το εχουν σιγουρα τα μεγαλα βιβλιοπωλεία , και θα μπορεις να το παραγγείλεις.
Ο χρόνος που μπήκες ήταν πολυ δυσκολος και αφου το bull μαρκετ ειχε δωσει τα πολλα του κερδη. με την BAC σιγουρα ησουν πολυ τυχερός, ειδικά με το ότι εβαλες τα λεφτα σου στον χρημ/κο κλάδο.
Οι μετοχές συγκεκριμένων κλάδων ισως αφησουν κερδη οταν αρχισει η πτωση , αλλα θα κανουμε αρκετές αναλυσεις και προτάσεις αγοράς για όσους επενδυουν στις ΗΠΑ στο σαιτ.
καθαροτερη εικόνα απο αυριο σιγα σιγα που θα επιστρεφουν οι ανα τον κόσμο επενδυτές απο τις διακοπές τους.

ΥΓ υπάρχει περίπτωση απο αλλου να την περιμένουμε (εξοδο Ελλαδος απο ευρω) και απο αλλου να έρθει (Ιραν ) η αφορμή ή η δικαιολογία για το χωσιμο, οταν είναι να ερθει.

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 20, 2012 8:54 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Aγαπητε φιλε Δρ.Πανο Δαντη την μεγαλη καλησπερα μου!

Σημερα πηγα στα μεγαλυτερα βιβλιοπωλεια Θεσ/νικης,ΙΑΝΟΣ,ΜΠΑΡΠΟΥΝΑΚΗΣ,ΜΑΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ κλπ,,,

Το βιβλιο αυτο τους ηταν αγνωστο " Οκτω αιωνες των οικονομικων τρελας του Rogoff&Reinhart "

Mε ρωτησαν ποια εκδοση ηταν,και αν ειναι στην Ελληνικη γλωσσα,,,δεν καταλαβα?

Τι να πω?

Με εκτιμηση,

xaris pall

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 20, 2012 9:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=5972933

Το βιβλιοπωλειο του ειναι στην παραλια , κοντα στον Πυργο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 20, 2012 9:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Νασε καλα βρε φιλε aker!

Θα παω να το παρω και να το διαβασω μπας και βαλω μυαλο,,,

Με το συμπαθειο απο τη νυφη του θερμαικου εισαι?

Τωρα ειμαι σε επαφη με το dow καλα εδω ειναι σκετο απολαυση,,,και ακομη και οταν χανεις,,,

Εχαριστω και παλι!

ΥΓ,εαν στο τελος βγω κερδισμενος απο τους "Μαυρους καρχαριες" (μεχρι τωρα ειμαι)σημαινει η πολυ κο...δρος ειμαι
η πολυ μαγκας,,,διοτι εκει παιζουν δις Baffet,Soros klp(ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ) τι θελω εγω ο μπατιρης Ελληνας (μαριδουλα)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 21, 2012 10:36 am 
Χωρίς σύνδεση

XarisPall

And of course anyone who might be interested, you'll find a review of the book THIS TIME IS DIFFERENT at this site www.tcmb.gov.tr/research/cbreview/jan12-6.pdf (80 pages)

At this site http://www.aei.org/events/2009/10/29/em ... l-follyem/ you can listen to the author Carmen M. Reinhart talk about this book for almost an hour.

You can download the book as an e.book for $ 5,00 at this site: http://www.nber.org/papers/w15815

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 21, 2012 11:40 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

agrotiokon

Καλημερα και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου θα το διαβασω,,,

Για να μαι ειλικρινης δεν πιστευω και πολυ βιβλια αναλυσεις κλπ,,,χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν λαμβανω υπ'οψιν,,,

Και οι ιδιοι πεθαναν παμπτωχοι," Κανε μου εσυ προφητη να σε κανω εγω πλουσιο"

Ας κανουμε και λιγο χιουμορ,,,

Καποτε τον καλο καιρο υπηρχε ενας ΝΕΟΣ ηθελε σον και καλα να μαθει να παιζει ΖΑΡΙΑ,,,ρωταει απο δω ρωταει απο κει εμαθε οτι υπαρχει καποιος που ζει στο Δενδροποταμο
θεσ/νικης που ειναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ στα ζαρια,,,

Παει λοιπον στο Δενδροποταμο (η ποιο υποβαθμισμενη περιοχη θεσ/νικης) ρωταει που μενει ο ταδε να εκει του λενε σε ενα χαμοσπιτο..η εξωπορτα ηταν με κουρελου,,,
Καλημερα του λεει ο ΝΕΟΣ,εισαι ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ στα ζαρια ναι παιδι μου του λεει τι θελεις απο μενα,,,

Πληρωνω οσο οσο για να με μαθεις να παιζω ζαρια..βρε παιδι μου του λεει δεν ειναι καλο πραγμα ο τζογος κλπ...

Τελος παντον περνει τα ζαρια ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ τα παιζει στα χερια του τα ριχνει,,,λεει στο ΝΕΟ ηρθαν εξαρες ναι του λεει ο ΝΕΟΣ,ξανα τα ριχνει βγηκε ασοδυο ναι του λεει ο ΝΕΟΣ,
και συνεχεια τα ιδια κλπ...

Μπα εσυ του λεει ο ΝΕΟΣ με θαυμασμο δεν εισαι ΔΑΣΚΑΛΟΣ αλλα ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ πανεπιστημιου,,,Ναι παιδι μου ειμαι αλλα βλεπεις την καταντια μου τη φτωχια και που ζω,,,

Τελος παντον κουρασα, αλλα ολα στη ζωη μας ειναι,,,τωρα τι σχεση εχει ο τζογος με το χρηματιστηριο? ειναι πρωτα ξαδερφια..

Εγω αγαπητε μου ακουω και διαβαζω τους παντες (Γιρασκω δ'αει πολλα διδασκομενος) ΣΟΛΩΝ,,,

Εχω δικη μου λογικη,τροπο, φιλοσοφια που ερχομαι σε επαφη με μια μετοχη,,,οταν ο γνωστος Baffet ειχε αγορασει τoν αυγουστο 2011 την bank of amerika προς 7,30& τη μετοχη
και εβαλε 5 δις,γιατι εγω να μην αγορασω τη μετοχη 5,5$ (Δεκεμβρης 2011)

Εκανα μια προβλεψη στα τελη του 2009 στην ανοδο AUD,CAN,CHF κλπ,,,και πονταρισα μου βγηκε ισος τυχη μπορει,,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 21, 2012 1:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πολυ καλα κανεις και ζυγιζεις τα λεγομενα και γραφομενα διοτι πολλα λεγονται και γραφονται κατα παραγγελια ....
Τα χαιρετισματα μου στη γενετειρα μου Θεσσαλονικη απο την δροσερη Σουηδια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 21, 2012 1:33 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σε ζηλευω.. αν ζεις εκει εισαι πασας!!! το 2010 ημουν τουρισμο "σκανδιναβικες πρωτευουσες" τετοια εποχη.

Νασε καλα φιλε μου!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 21, 2012 4:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

Kαλησπερα , οπως παμε θα δουμε γρηγορα 700 και απο κει βλεπουμε ...η ΚΥΠΡ συζηταει με ΑΛΦΑ και πιθανον να δωσει το δικτυο στην Ελλαδα για να αποφευχθουν απολυσεις κλπ , μαζι δε με την ΕΜΠ δημιουργειται ο ιδιωτικος πολος που θελουν ΟΛΟΙ , ιδιως οι ξενοι για να μπουν στην ΑΜΚ (Αλ αραμπια) , επισης ολο το ευρωσυστημα/ΕΚΤ για να συνεχισει να δινει γραμμες χρημ/σης.
Οι ακαταπαυστες κολοτουμπες σαμαρα (μισθοι/μετρα) εξεπληξαν μονο αδαεις , ειχε δειξει πολλες φορες στο παρελθον την κλαση του...τελος για να μην ακουγονται γελοιοτητες ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ γερμανια κλπ που επιβαλλει , μονο θειος-σαμ και εβραικο λομπυ απο τη μια και ρωσια/κινα απο την αλλη ...απλα η πατσαβουρα παιζει τον κακο μπατσο και ο ομπαμα τον καλο ...και εμεις στο κρεβατι του προκρουστη._

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: