Lestat έγραψε:
ρε α στα διαλα απο δω που θελετε για αναπτυξη
όταν εγραφα εγω πριν 2 χρόνια για απολύσει ΔΥ, ότι το χα θα το δειτε να ανεβαίνει μετά τις πρώτες απολύσεις, οτι οι ο μισός δημόσιος τομέας κάθεται και ξύνει τ αρχιδια του, οτι πρεπει να έχουμε απολυσεις, ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ,ΜΑ ΟΛΟΙ, οτι ειμαι ανάλγητος, νεοφιλελε, γιαδουρι, κομπλεξικος, μαλάκας, ζωον, ανάγωγος, δεν σκεφτομαι τους καημένους τους ΔΥ μέχρι και στον admin στέλνατε συνέχεια μηνύματα να μου κάνει υποδείξεις.
Η νοοτροπία της ρεμούλας και το σκατό μέχρι το λαιμό!
Διορισμένοι με το νομο παυλόπουλο, υπάλληλοι των οτα που δουλεουν 5ωρα και πληρώνονται 8ωρα, εκαπιδευτικοι που εχουν 50 ιδιαιτερα από πισω και δουλεουν 7 μηνο χωρις τις απεργείες και παίρνουν...επίδομα αδείας, αλήτες των δέκο με τα 4000 ευρω το μηνα για να φυλάνε...υπηρεσία στο σπίτι τους και άλλα τέτοια.
Κεκαλυμμένη βία όλοι εδώ μέσα, οχι μην τα πειράξουμε τα φυντανια μου, κινούν την αγορά οι μαλάκες ψωνίζουν.
τ αρχιδια μου κινούν, σορυ κιόλας, μιλάμε για το πιο ημιμαθές κομμάτι της κοινωνίας μας, αν και γενικά ο Έλληνας είναι σκατάς με Σ κεφαλαίο.
Ημιμαθής, νομίζει ότι γαμεί και δέρνει, κωλογλύφτης κ ότι συνεπάγεται. Για να πάρεις φράγκο από έλληνα ΔΥ καλύτερα να του πηδήξεις τη γυναίκα- μιλάμε για σπάγγοι και αφερέγγυοι μέχρι εκει που δεν πάει
Αλλά τεμπέλης όχι. Τεμπέλης δεν ήταν ποτέ, τεμπέλη τον έκανε ο βλαμενος ο σιδερένιος και η αλλη αδελφη μετα ο καραμανλής (ολο το καραμανλεικο μα ΟΛΟ είναι αδελφές). Εγινε τεμπέλης- αυτη τη στιγμη όλη η πολεμικη αεροπορία και το πολεμικο ναυτικο, πρεφα και ζαρια παίζουν ολη μερα στα γραφεια- τα ειδικα μισθολογια που λεμε. εχω 3 θειους ο ενας δεη ο αλλος σε τελωνείο και ο τριτος στην ΟΑ- Ονομαστικοι μισθοί από 2000 εκαστος. τωρα πως με αυτα τα 2 ψωρχιλιάρικα χτισαν βιλες, εξοχικα πολυκατοικιες, πηραν τζιπ και σκαφη- ποτε μου δεν το καταλαβα, διοτι εγω 3 βγαζω χρονια τωρα και παλι δεν φτανουν στο νοικι ειμαι... Δεν θα ξεχασω ποτε την ατακα του ενος θειου μου, γιατι ρε θειε κουβαλας σακουλες στη δουλεια (τελωνειο)? γιατι δεν χωρανε ολα στον χαρτοφύλακα ρε ανηψιες (ηταν η απαντηση)
Μπορώ με ασφάλεια να πω σήμερα, ότι μετά και την πρώτη απόλυση ΔΥ και το ΦΕΚ που εχω στα χέρια μου που αναφέρει ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΩΝ ότι η ελληνική κοινωνία, ΙΣΩΣ εχει κάποια ελπίδα - και το χαα ΣΙΓΟΥΡΑ θα κινθεί υψηλότερα.
Σορυ μαγκες αλλα ο παγκαλος ειχε δικιο
Ο κ.Παγκαλος, πιθανον με την ατακα που πεταξε,δλδ "ολοι μαζι τα φαγαμε" πιστευε οτι απευθυνεται σε Ιθαγενεις..
Προσπαθησε να δημιουργησει ενοχες στο λαο..και απ'οτι φαινεται επιασε τοπο,,,
Αυτο που δεν μας ειπε ομως ειναι,,,εαν ο ιδιος εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του,,,και ποσα κινητα και ακινητα εχει?
(και δεν θελω να δω,,,μα ο λαος τον ψηφιζε για βουλευτη)
Δλδ εαν χρεοκοπσιση μια οικογενεια,ποιος εχει την ευθυνη, τα παιδια η ο αργηγος της οικογενειας?
Ο μπαρπα μητσος στον ολυμπο με τις κατσικες,η ο Ι.Υ,που δουλευει στη φαμπρικα κλπ,,,αυτος τι εχει φαει?
Και αν εχει φαει το..κατι τις ποιος του το επετρεψε αυτο?
Παιδια ας μην πεφτουμε στη παγιδα αυτην..για ολα μα για ολα ευθυνονται οι πολικοι, ειναι το Α&Ω,,,
"Το κρατος ειναι μια μεγαλη οικογενεια"
ΧΕΓΚΕΛ