neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Δεκ 08, 2012 11:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

H Αναπτυξη αγαπητε μου ειναι μονοδρομος,,,το δε χρημα που εχει συσσωρευτη στα μεγαλα πορτοφολια θα παει στον Dow,,,

To το λεει αλλωστε και ο μεγαλοεπενδυτης Warren Buffet η καλυτερη επενδυση ΜΕΤΟΧΕΣ,,,

Αρα η μαριδα δεν θα τρεχει απο πισω και στο τελος,,,

Αρα δινω ψηφο στο α)

Την επομενη θα γραψω η μαλλον το εχω κανει,,,για τα αποθεματα που θα τρεξουν,,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 09, 2012 6:20 pm 
Χωρίς σύνδεση

Xarispali είναι ένα πιθανό σενάριο το α) που προυποθέτει ότι στο τέλος του 2013 στην ευρώπη και αμερική θα έχουν σταματήσει να μιλάνε για οικονομική κρίση.. θα την έχουν, μάλιστα, ξεχάσει κάπως ότι υπήρξε...

αν, όμως, δεν συμβεί το α), η γνώμη μου είναι ό,τι δεν ανεβαίνει κατεβαίνει.. κι επειδή μια δεκαετία ο dow αρνείται να ξεπεράσει τα επίπεδα γύρω στις 14000, αν και του χρόνου όχι τότε πιστεύω ότι θα σκάσει με πάταγο... για αυτό το λόγο μάλλον αποκλείω το δ),,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 09, 2012 6:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

mirabilis,Επειδη δεν πιστευω στο ημερολογιο των Μαγια για συντελεια του κοσμου 21/12/2012,προφητειες και αλλα κομπογιανιτικα,αυτα ειναι για αφελης...

Αρα η αναπτυξη ειναι μονοδρομος, και το χρημα οπως αναφερω θα παει και στα χρηματιστηρια,,,

Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ο Dow δα δει νεα ιστορικα 2013,,,(και οχι λιγο απ'ολα..αν δεν βρεξει θα χιονισει..)

Αν γυρισεις λιγο πισω (ανοιξη) στην εδω ενοτητα,θα δεις τοτε τι εγραφα και ποια ηταν η γνωμη μου για s&p 500 μεχρι αλλα και μετα εκλογες των ΗΠΑ,,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 10, 2012 1:31 am 
Χωρίς σύνδεση

ΟΛΟΙ ΜΑΣ, το ξαναλέω, ΌΛΟΙ ΜΑΣ έχουμε τις ευθυνες μας και αν δεν κάνουμε αυτοκριτική μπροστά δεν θα πάμε

Να το πω και αλλιώς αυτό που λέει ο φίλτατος Δάντης εδώ ή ο χανοδος?

Σε μία χώρα με σοβαρούς πολίτες, με σοβαρό δυναμικό θα ήταν δυνατό να ανεχτούμε ασόβαρους και γελοίους πολιτικούς? Αρα? ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Οταν μίλάω για Δημόσιο τομέα- το σύστημα ειναι ετσι φτιαγμένο εκει που ενώ τον τελευταίο καιρό προσέλκυσε πολλούς ΙΚΑΝΟΥΣ ανθρώπους μέσω ΑΣΕΠ ή άλλων διαδικασιών αδιάβλητων (ναι υπήρχαν τέτοιες) τελικά νίκησε πάλι το φαύλο σύστημα αχρηστεύοντας τους ανθρώπους αυτούς μιραμπίλης, σαν εσένα πχ.

Ελπίδα υπάρχει και σε πολιτειακό επίπεδο. Δυστυχως είμαι από εκείνους που την πήραν και την πούλησαν εξαιτίας ενός μάλλον μεγαλομανή ανθρώπου, τουλάχιστον μέσα από αυτή την διαδικασία μπόρεσα και εγω και αλλοι να κρατήσουμε την προσωπική μας αξιοπρέπεια, καποια στιγμή θα πρέπει να μιλησω για οτι εγινε στην δημιουργία ξανα, σε καποιον μιτο. το συστημα ειναι ετσι που τελικά βοηθά τους φαύλους να επικρατήσουν

φουφουτε, συνέχισε να πετάς την μπάλα στην κερκίδα- γιατι τελικά μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις, οι ταμπέλες την τελευταία φορά που κοίταξα στο νεκροτομείο τις βάζανε και εκει τεινουν να καταργηθούν

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 10, 2012 8:14 am 
Χωρίς σύνδεση

Ουδέποτε πέταξα μπάλλα στις κερκίδες και το ξέρεις πολύ καλά. Αλλά βλέπεις υπάρχουν αυτοί που θέλουν μεθοδευμένη οικονομία και υπάρχουν και οι μπαχαλάκηδες που έχουν σκυλιάσει από κάποτε γιατί θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
Για να μας καταλάβουν όλοι ας το πούμε με παραδειγματάκι. Έτσι να καταλαβαίνουν και οι χαζοί. Για τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο καταναλώθηκαν περισσότερες από 30.000 για κάθε νεκρό. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι η λύση δεν είναι στον 3ο παγκόσμιο (ω μη γένειτω) να καταναλώσουμε 30.000 πύραυλους. Οπότε στο στρατό φαντάζομαι θα σου εξήγησαν ότι έχει μεγαλύτερη σημασία η σφαίρα να πάει στο στόχο. Γι αυτό και το κατά ριπάς στο όπλο που σου δίνουν είναι μόνο αμυντικό. Αντιστοίχως όταν πρέπει να απλυθεί ένας υπάλληλος είτε του δημοσίου είτε του ιδιωτικού τομέα, πρέπει να είναι ο άχρηστος υπάλληλος. Όχι ένας, κάποιος αόριστος υπάλληλος. Αν ήσουν επιτυχημένος επιχειρηματίας θα απέλυες εσύ έναν οποιονδήποτε ή τον άχρηστο; Οπότε βάλε στην άκρη το πάθος σου και έλα στα διάλα μαζί μας να χαλαρώσεις λιγάκι και να το ξανασκεφτείς. ΕΚτός αν βλέπεις τη χώρα σου καθαρά κερδοσκοπίκα το οποίο δεν είναι κακό αλλά μην περιμένεις και να λειτουργήσει όπως θέλεις εσύ. Εσύ κερδοσκόπος είσαι. Αν δε λειτουργεί, όξω από εδώ και καλές εμπειρίες και επενδύσεις. Άντε γεια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 11, 2012 8:42 am 
Χωρίς σύνδεση

mirabilis έγραψε:

αυτό που απορώ, επίσης, είναι πότε θα σκάσει η Ιταλία..
λογικά, με 120% χρέος πρέπει να έχει πρωτογενή πλεονάσματα, μεγαλύτερα από το επιτόκιο με το οποίο δανείζεται για να είναι το χρέος βιώσιμο, δλδ να μειώνεται..και αφού δανείζεται γύρω στο 4,5%...
υποτίθεται ότι θα καταφέρει μέχρι το 2014 να έχει πλεονάσματα γύρω στο 5%..

καλά κρασιά.. με την ύφεση, κάποια στιγμή θα καταρρεύσουν τα έσοδα και η ιταλία θα βουλιάξει όλη την ευρώπη... αν δεν προλάβουμε εμείς να τα καταφέρουμε..

αμ τα έλεγα εγώ για την Ιταλία.. δεν τα λεγα;

κι αυτό ισχύει για όλες τις χώρες του νότου.. χρειάζονται πρωτογενή πλεονάσματα τουλάχιστον 5% αφού δανείζονται με τόσο υψηλά επιτόκια ώστε να βαίνει το χρέος μειούμενο και να είναι βιώσιμο... αυτό, όμως, σημαίνει ότι θα πρέπει να μειώσουν τις δαπάνες κατά πολλά δισεκατομμύρια..
κι αυτό θα βυθίσει στην ύφεση όλη την ευρώπη...
σε εμάς που δεν είχαμε παραγωγή, η λιτότητα περιόρισε τις εισαγωγές.. στην ιταλία θα τσακιστεί η παραγωγή τους...

κάτι ξέρει ο μόντι και την κοπανάει...

στην ουσία η όλη κρίση βοηθάει τη γερμανία, που δανείζεται με χαμηλά επιτόκια, να πτωχεύσει όλες τις χώρες και να τις κάνει να εξαρτιούνται από τις διαθέσεις τους..
αυτό, όμως, δεν είναι ΕΕ.. είναι Δ ράιχ..
.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 12, 2012 8:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

θέλω να διευκρινίσω κάτι για τους γερμαναράδες...

λένε ότι μας έσωσαν τα δανεικά που μας έδωσαν...

κατ' αρχήν δεν μας έσωσαν, αφού κάθε μέρα απειλούμαστε με χρωκοπία..

και δεύτερον.. οι μόνοι που σώθηκαν ήταν οι ίδιοι οι γερμαναράδες, αφού αν πτωχεύαμε από το 2010, η κρίση θα ήταν τεράστια σ' αυτούς...

δηλ εμείς τους σώσαμε, ζώντας σε συνεχόμενη πτώχευση για να μη χάσουν αυτοί τα λεφτά τους....

οπότε ποιοι πρέπει να ευγνώμονες προς ποιους;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 17, 2012 9:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΚΑλησπερα σε όλους.
Μιρα ασε τους Γερμανούς, γιατι οσο πιό πολλα βγαινουν στην επιφανεια - σαν τους χωρικούς που κυκλοφορουσαν με καγιεν απο επιστροφες ΦΠΑ, και τους ΟΤΑκηδες που επιβαλουν με την βια οτι θελουν - τοσο φαινεται οτι εχουν δικιο. και δυστυχώς την πληρωνουμε ολοι μαζι ..σημερα ακουσα στον Δημο Μακρης απεργους που πανε και κτυπανε καρτα για να παρουν τον μισθο τους κανονικα..δλδ ειναι και κοτες λυρατες οπως και οι περισσοτεροι..αλλα στις καμερες κανουν τους μαγκες.
Και στο διαπλεκομενο επιχειρηματικο κόσμο του Δασκαλοπουλου και των λοιπων νεοπλουτων να και ο Λαυρε..που εκανε οτι και ο Κωσκο πριν 20 και χρονια..και ολο το ΔΣ θα περάσει καλα..χαιρετισμούς και στον κ.καθηγητη που δεν εβλεπαν τιποτε παρανομο αλλα και στις KPMG και Delloite ..και μερικοι απο αυτους ξερετε ειναι και συγγενεις μεταξυ τους..
Αν λοιπον δεν υπηρχε ΕΕ δεν υπηρχε καμια περιπτωση να αρχισουν να περνανε βραχιολακια σε μερικους απο αυτους..και το ωραιο ειναι που θα περασουν και σε πολλους που το επαιζαν αρχηγοι - με κτι παρανομες επαυλεις και βυζιτες που κυκλοφορουσαν πρωτη μουρη..γιαυτο και ο προεδρος των ψαριων - πρωταθλητών την εκανε νωρις , οπως και το αλλο το παιδι του Ανδρεα...Γιατι οι Ευρωπαιοι δεν μασανε μπροστα σε Microsoft και Νταλαρα και θα μασησουν σε διαπλεκομενα επιχειρηματακια της πλάκας?
Γιαυτο σας λεω , εχει πολλα θετικά το πράγμα..

Ερχονται γιορτες , και ολοι πρέπει να δειξουμε πως στεκομαστε στο πλαι οσων εχουν προβλημα , και ειναι πολλοι, και οι οποιοι δεν φταινε σε τιποτα..ειναι ουσιαστικα ο αμαχος πληθυσμος ενος πολέμου , μιας βιαιης μεταβασης της Ελληνικης οικονομιας και κοινωνίας απο τα Ανδρεικα ηθη σε Ευρωπαικα..

ΓΙα μενα επικινδυνοι δεν ειναι η ΧΑ και το ΚΚΕ ..μια και το βασικο τους κινητρο ειναι το ιδεολογικο..το οποιο ειναι λαθος κατα την αποψη μου αλλα δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα αλλα δεν ειναι καιροσκοπικο.
Φυσικά η μη αναγνωριση της Δημοκρατιας και των θεσμών ειναι απαράδεκτο αλλα αν δειτε Ανεξαρτητους και Συριζα εκει ειναι οι επικινδυνοι..Ο καμενος προκειμενου να γινει υπουργός Αμυνας ( μιλαμε για βιτσιο ετσι?) πουλαει και τους πάντες..αρα ..
Ο δε Αλεξης και οι συντροφοι προκειμενου να κυβερνησουν δεν εχουν προβλημα να πανε απο τις σαχλαμάρες της αναρχοαριστεράς στους τρικοσμικους ηγετες και μετα στην σοσιαλδημοκρατια..αντε παιδια και στον φιλελευθερο σοσιαλισμο..

Στο ΧΑΑ να θυμησω θαχουμε μεταβλητοτητα ..εχουμε την περιφημη τετραπλη (και ας λεγεται τριπλή ) λήξη των παραγωγων την Παρασκευή..και η σποτ αγορα μανιπιουλαρεται απο τους παραγωγακηδες εδω και 2,3 συνεδριάσεις για να κλεισουν θεσεις ή να μετακυλιστουν στην επομενη σειρά. Τα ιδια βεβαια και στο Αμερικα, οπου ολες οι μετοχες που αφησαν κερδη το 2012 ξεπουληθηκαν για να μην πεσουν στα διχτυα της εφορίας με την νεα χρονια οι κερδισμένοι μέτοχοι.
Οι γρηγοροι στις τραπεζες μπορουν να παιξουν τις αντιδράσεις αυριο ή μεθαυριο, αλλα μην αναμενουμε κουρσες γιατι η ανοδος απο το Ιουνιο μοιαζει όλο και περισσοτερο με 4αρι..Υπομονη λοιπον.

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 18, 2012 10:58 am 
Χωρίς σύνδεση

συμφωνώ απολυτως,

πρεπει να βγάλουμε οσο περισσότερους
Ακηδες, Αγαπούλες, Δικεμου, Εχω Μπάρμπα στην Κορώνα (και αυτούς που αντικατεστησαν την κορώνα με σφυροδρέπανο, πράσινα άλογα κλπ) στην σέντρα.

Δεν μας φταίνε οι Γερμανοί που έκλεβαν τα λαμογια μας και εμεις τους αφήναμε καλη τη πίστη. Φταινε αυτοί φταίμε και εμεις. Σιγουρα ΟΧΙ οι Γερμανοί.

Δεν έχεις λεφτα να παρεις Μερισεντες δεν δανείζεσε να παρεις και τον λογαριασμό τον στέλνεις στον λαό. Τερμα.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ/ΗΡΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ απο εκλεγμένα λαμόγια.

Ειναι αυτό που ο λαός μας απο αρχαιοτάτων χρόνων λέει

1) Καθαρισμα της κόπρου του Αυγία
2) Θεία δίκη
3) Ο κάθε κατεργαρης στον παγκο του

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 18, 2012 1:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

Να θυμήσω βέβαια ότι ο Κοσκώ.. βγήκε από τη φυλακή όπου πέρασε 15 χρόνια της ζωής του σε περιορισμένες διακοπές και συνεχίζει να είναι πάμπλουτος λόγω των κλεμμένων. Δηλαδή σε 15 χρόνια ο Λαυρέ.. θα βγει από τη φυλακή και θα είναι πάμπλουτος λόγω των κλεμμένων. Δηλαδή δε βλέπω και κανένα μεσο ή μακροπρόθεσμο κέρδος προς την πολιτεία. Αυτό που βλέπω είναι η καταστροφή ενός λαμογοεπιχειρηματία του οποίου τη θέση θα πάρει κάποιος άλλος από ότι φαίνεται, μιας και μόλις εκτίουν τις ποινές τους τα εν λόγω λαμόγια, παίρνουν και αξίωμα. Δηλαδή η λογική συνεχίζει να είναι κλέβω, κάνω μια 15τια φυλακή αν μου πάει άσχημα και μετά τα κλεμμένα γίνονται νόμιμα. Αυτές είναι οι λύσεις της ΕΕ και της καγκελαρίας; Ελπίζω να είδατε της επιστολή που έστειλαν οι.. της ΕΛ/ΛΑΚ για το διαγωνισμό για 27.600 λαπτοπ στα σχολεία και ο οποίος ουσιαστικά φωτογραφίζει τη Microsoft. Όχι και δε μασάνε μπροστά στη Microsoft. Μασάνε και παραμασάνε. Μπορεί να τους καταδικάζουν για κάποια πράγματα Πάνο, αλλά εγώ το βλέπω στάχτη στα μάτια. Γιατί όταν οι διαγωνισμοί είναι φωτογραφικοί.... Αν είχαν τα "αμελέτητα" ας άνοιγαν προς το ελεύθερο ανοιχτό λογισμικό να δω τα τέτοια τους.

Υ.Γ. Το ΣΔΟΕ αρνείται να καταρτίσει λίστα με τα λογισμικά στα οποία χρειάζεται παραστατικό αγοράς και λίστα με τα ελεύθερα. Και αν σε βρουν με ανοιχτό ελεύθερο λογισμικό σου κόβουν κι ένα κουστουμάκι γιατί δεν έχεις παραστατικό ενώ είναι δωρεάν. Δηλαδή εγώ που δε θέλω να πληρώσω τον Bill Gates γιατί ξέρω από πληροφορική και κάνω τη δουλειά μου, όπως τη ζητάει το κράτος, αλλά χωρίς τα λογισμικά της Microsoft, είμαι παράνομος... Κατά τα άλλα η ΕΕ δε μασάει.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: