neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 18, 2012 2:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΧΑΝΟΔΟΣ

Ο μπάρμας είναι απο την Κορώνη
και δεν έχει καμία σχέση με κορώνες, με σφυροδρέπανα ούτε με πράσινα άλογα

κατά τα άλλα συμφωνώ αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος οτι θα αλλάξουν και πολλά
σ'αυτό ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ έχει δίκιο για κάθε έναν που στέλνουμε διακοπές (με δικά μας έξοδα) ξεφυτρώνουν άλλοι δύο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 18, 2012 3:49 pm 
Χωρίς σύνδεση

το ξέρω...

αλλά με τον καιρό απέκτησε το νόημα δυστυχώς της κορώνας.

Ρωτησε τριγύρω τους φίλους σου και ξαναγράψε να μαθω τ' αποτελέσματα.

κατι παόρμοιο με το
απο την πόλη έρχομαι και στην κορφη καν ελα... και οχι κανέλλα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 18, 2012 9:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Για οσους εχουν δραστηριοποιουνται ΗΠΑ,,,(το εχω ξαναγραψει πολλες φορες) να ειναι ετοιμη για νεα ιστορικα dow το 2013,
Τους λογους τους εχω ξαναγραψει εδω,,,

Καλη συνεχεια,,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 18, 2012 9:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φουφου μην εισαι απαισιοδοξος..30 και , χρονια λαθων δεν φτιαχνουν σε 3 χρόνια , ουτε σε πειραμα εργαστηριου.Υπομονη και θα φτιαξει το πρ΄γμα ..ξερω πως αυτα τα ακουει αδιαφορα ο αλλος πουναι απληρωτος ή δεν εχει να φαει..και ετσι ειναι. Ομως στους πολέμους δεν αποφασιζουν ουτε οι στρατιωτες ουτε ο αμαχος πληθυσμός. ,
Εχει να μπει πολυς κοσμος φυλακή απο τους μεγαλους..κατσε να στρωσουν και οι δικαστικοι που τελευταια την εχουν δει ελοχιμ , να γινει τον Μαιο η φορολογικη αναμορφωση ( αυτο που βγηκε ηταν για να καλυψει τα ελλειματα) και να αρχισουν οι επενδυσεις για να αλλάξει το κλίμα, στους διεθνείς επενδυτές...καλως ή κακως στον κοσμο θα αλλάξει πολυ αργοτερα και σε μερικους που ειναι μονιμα γκρινιαρηδες δεν θαλλάξει ποτε..
Θεσεις εργασίας θα φερουν μονο οι επενδυσεις και κανεις αλλος και αυτο θελει κλιμα..πχ σαν μια αγορά πουναι χαμηλά , αδικαιολογητα ή σαν μια εταιρεια που καθαρισε απο τα δικαστηρια και εχει το μέλλον μπροστα της..εκει ολοι αγοράζουν προσδοκιες..κατι αναλογο θελουμε και εδω..

Στο ΧΑΑ, εχει μεγαλη σημασια να δουμε αν ΕΤΕ, ΑΛΦΑ θα πεσουν κατω απο 1 ευρω και θα πάρουν τις σοβαρές στηριξεις που εχουν..

Χαρις...βιάζεσαι...δεν θελω να κανω μια αναλυση για το χρεος των ΗΠΑ και τι προτεινουν και οι 2 πλευρες γιατι πολλοι θα βγουν απο τις αγορές..To ετησιο ελλειμα ειναι 1274 δις δολαρια και τα μέτρα για τα οποια μαλωνουν το μειωνουν κατα 160δις μονο, ανα ετος. Οι ετησιοι τοκοι καθε χρονο ειναι 209 δις...με μηδενικα επιτοκια..Τα επιτοκια στο μέλλον θα ανεβουν η θα πεσουν?? που θα παει τοτε το χρεος μονο απο την αυξηση των τοκων?? Ειναι αναλογη εικονα με την Ελλάδα με 2 ΔΙΑΦΟΡΕΣ..ειναι υπερδυναμη και τυπωνει χρημα.
Ομως..δωρεαν γευμα δεν υπάρχει..Αρα η μονη λυση ειναι καποια μετρα τυπου Μερκελ και μειωση του πραγματικου χρεους μεσω μεγαλου πληθωρισμου (αφου χρεοκοπία δεν γινεται, ουτε και λιτοτητα αλα Ελλάδα)

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 18, 2012 9:55 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κυριε Δαντη,καλησπερα!

Δεν εχω κανενα απολυτος λογο να διαφωνησω μαζι σου,αλλα και με τους διεθνεις αναλυτες,,,

Αλλα ολοι κανουν ενα βασικο λαθος,,,βαζουν τους αριθμους,και λενε 1+1=2,,,αμ δεν ειναι ετσι,,,

Οι αριθμοι ειναι για την χωρα μας,ισπανια,κυπρο,πορτογαλια,κλπ,,,οχι ομως για ΗΠΑ,το χρεος αυτο
που εχει μπορει σε 5' να μην υπαρχει καν,,,

Αραγε υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν στο ημερολογιο των Μαγια,για επικειμενη καταστροφη?21/12/2012,,,

Φιλε Δαντη,να ειμαστε καλα και να τα λεμε το 2013,,,τοτε θα θυμηθεις αυτα που γραφω,,, πιθανον τωρα
να λες (και οχι μονο εσυ) μα τωρα τι μας γραφει,,,θα ειναι κανενας γραφικος κλπ κλπ κλπ,,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 18, 2012 10:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΧΑρη Χαρη..δεν ξερω τι λενε οι αναλυτες, αλλα μην μπερδευεις τον κοσμο πως ηταν το 1980 και πως τωρα..οι ΗΠΑ δεν ειναι αυτές που ηταν..τα λεφτα ειναι πλεον Κινεζικα και ο δρακος εχει 5000 χρονια να βγει..πειναει πολυ και ...θα φαει τον θειο Σαμ μαζι με το καπελο του..
Εχω κανει διαπραγματευσεις και με τους δυο..οι Κινεζοι ειναι απιστευτοι..μεθοδικοι, επιμονοι και στα ορια της ανθρωπιάς..καμια σχεση με τους χαλβαδες της Δυσης..κα εχουν συστημα και στοχο..

ΟΙ αγορες θα ανεβουν φουλ..αλλα το κυμα 2 που ειναι?? αν τα μετρησεις θα δεις οτι δεν εχει γινει ή εχει ξεκινησει..μετα το 3 που εχεις ονειρευτει θαρθει..αλλα τοτε καλυτερο θαναι το ΧΑΑ..πιστεψε με..Ηδη τα παιδα που ειναι στο ΧΑΑ ακονιζουν μαχαιρια..Βλεπω τότε Βαγγελη , Νικο κλπ πρωτη μουρη στα καναλια να εξηγουν πως θα βγαλεις ..πολυκατοικια μαζι με το (υβριδικο) Καγιεν..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 18, 2012 10:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κυριε Δαντη, Ο δρακος θα ρθει αλλα μετα απο 10-20 χρονια,,,

Οτι πεταει στον ουρανο ειναι το Αμερικα,,,

Ευχομαι ολοψυχα χαρουμενες γιορτες σε ολους!

ΥΓ,παντως σε θαυμαζω,για τις γνωσεις σου αλλα και για την υπομονη σου,θα πρεπει να εισαι
ατομο πολυ καλης ποιοτητας!

"τα παντα ρεουν και τιποτα δεν μενει"

Ηρακλειτος

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Δεκ 18, 2012 11:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ρε συ Πάνο, αν κάτι με κρατάει σε αυτή τη χώρα είναι ότι και εγώ πιστεύω ότι στο μεσοπρόθεσμο μέλλον θα έχουμε κάποια απτή αλλαγή. Γι αυτό και ρίχνω χρήμα στο κωλοκράτος και φυσικά ζητάω και οικονομική ενίσχυση και επιδότηση για να κάνω τη δουλειά που θέλω. Αλλά από την άλλη μεριά, τρελλαίνομαι όταν με κοιτάνε σαν εξωγήινο όταν τους δίνω προϋπολογισμούς που είναι μισοί από τους μέχρι τώρα προϋπολογισμούς που λάμβαναν και έχουν το θράσσος και να με ρωτάνε "μα είναι τόσο φτηνές αυτές οι υποδομές;". Με έχουν τρελλάνει. Αν βρεθούμε κάποια στιγμή θα σου τα πω από κοντά να χάσεις τα μαλλιά σου. Από εκεί και πέρα, δε διαφωνώ καθόλου με το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ όταν λένε ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι να ξεπουλήσουν ότι έχει απομείνει. Μπορεί δηλαδή να μη συμφωνώ στα άλλα όμως σε αυτό έχουν δίκιο. Αυτό με τρελλαίνει. Θα δώσουν 27.000.000 για υπολογιστές και κάνουν κόρτε στη Microsoft. Δηλαδή τί να πω; Τελοσπάντων ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε όπως λέμε εδώ και καιρό σε αυτή τη συζήτηση αλλά μέχρι στιγμής δε βλέπω φως. Αυτό είναι όλο.

Από την άλλη, να φάμε, τουλάχιστον εμείς στο σπίτι έχουμε. Αλλά να έχει το Υπουργείο υγείας 10 μήνες να πληρώσει τη γυναίκα μου και να ακούω τον Σαμαρά να μου λέει ότι το κράτος θα αποπληρώσει, εεεεεε! θα το θεωρείς κι εσύ λίγο απαράδεκτο, δεν μπορεί. Και φαντάσου ότι στην ίδια εργασία υπάρχει και κόσμος που δουλεύει αντρόγυνο εκεί μέσα. Δηλαδή αυτοί στο σπίτι αν δεν έχουν κάποια εξωτερική πηγή χρηματοδότησης, έχουν λάβειν 10.000 έκαστος αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε το ρεύμα. Ξέρεις πόσο τους νοιάζει ότι συνελήφθει ο Λαυρέ; Καταλαβαίνεις νομίζω.

Τέλοσπάντων

Υ.Γ. Με την ευκαιρία να σας πω εδώ σε όλους ότι την Πέμπτη παντρεύομαι στο προξενείο της Ρώμης. Πάω το κορίτσι ένα ταξίδι και θα το παντρευτώ μετά από 10 χρόνια ουσιαστικά έγγαμου βίου. Ελπίζω με την καινούρια χρονιά και με την "αλλαγή" ζωής να έρθουν και τα υπόλοιπα καλύτερα.

Καλό μας ταξίδι, να είσαστε καλά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 20, 2012 9:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κυριε Δαντη,γνωριζω πολυ καλα η ενοτητα σου εδω ειναι για θεματα χρματιστηριακα οικονομικα κλπ,,,
Αλλα ας μην ξεχναμε και την κοινωνια και την φιλοσοφια για την ιδια μας τη ζωης!

"Το νοημα της ζωης"

Πριν απο μερικα χρονια,ενας πλουσιος Αμερικανος (πιθανον χρηματιστης)ειχε αρχισει να βασανιζεται με το νοημα της ζωης και ποιος ειναι
ο σκοπος μου σάυτην, Αναζητησε την απαντηση με τη βοηθεια ψυχολογων,μα ο κοπος πηγε χαμενος.
Τοτε εμαθε οτι στα ιμαλαια ζουσε ενας γκουρου,ενας πνευματικος ανθρωπος,που γνωριζε ποιο ειναι το νοημα της ζωης.
Πουλησε τα παντα και πηγε στα ιμαλαια για να τον συναντησει.

Τον αναζητουσε απο χωριο σε χωριο και απο λαγκαδια σε βουνα μεχρι που περασαν πολλα χρονια χωρις αποτελεσμα.
Τοτε συναντησε ενα βοσκο που γνωριζε το γκουρου.Του πηρε σχεδον ενα χρονο,μεχρι να καταφερει να τον βρει.
Ηταν ενας υπεργηρος ανθρωπος,ειχε περασει τα 100 χρονια,και συγκινηθηκε οταν ακουσε τον Αμερικανο να του διηγειται ποσο καιρο
του πηρε μεχρι να καταφερει να τον συναντησει.

Τι μπορω να κανω για σενα παιδι μου ρωτησε ο γερος.

'χρειαζομαι να μαθω το νοημα της ζωης"απαντησε ο Αμερικανος.

"Η ζωη ειναι ενα ποταμι χωρις τελος" ειπε ο γερος.

"Ποταμι χωρις τελος??? Υστερα απο ολον αυτον τον αγωνα που εκανα για να σε συναντησω,μου λες
ειναι ενα ποταμι χωρις τελος???

Ο γερος ταρακουνηθηκε,σοκαριστηκε,και τοτε ειπε θυμομενος΄."Εννοεις οτι δεν ειναι"???

Αραγε ποιο ειναι το νοημα της ζωης για μας??? μηπως το αρκετο φαγητο,ποτο,απολαυση, αντε και
κανενα καλο...
Καλη συνεχεια,,,

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Δεκ 23, 2012 9:06 am 
Χωρίς σύνδεση

Δρ Δάντη, φίλοι/ες,

Μαζί με τις ευχές μου για Καλά Χριστούγεννα
γεμάτα με υγεία ,
χαρά και ευτυχία και πάντα επιτυχίες,

ένα ηλεκτρονικό δώρο λόγω των ημερών που ακολουθούν

http://www.youtube.com/watch_popup?v=XBxQi9Tcnss

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: