neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 30, 2011 11:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μου ήρθε και το άλλο για τους φωστήρες της οικονομίας. Δε θα ψάξω να βρω ποστ για αυτούς οι οποίοι το στήριξαν και σίγουρα είναι πολλοί από εμάς αλλά όπως έιδατε τα τεράστια αυτά μυαλά έκαναν εκείνο το μέτρο με τις αποδείξεις και είναι τόσο χαϊβάνια που ούτε σκέφτηκαν ότι όπως το κάνουν θα μας βάλουν μέσα με το κεφάλι. Και μας βάλανε. Τόσο κωθώνια που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι στον Έλληνα δεν δικαιολογείς την απόδειξη από τη βενζίνη. Με το αυτοκίνητο πάει και στο κατούρημα. Δικαιολογείς το εισητήριο του ΕΘΕΛ ίσως. Ούτως ή άλλως δεν το χρησιμοποιεί. Αλλά θα τον αναγκάσεις να το χρησιμοποιήσει γιατί θα συμφέρει πιο πολύ από τη βενζίνη. Τέλοσπάντων, παραδείγματα απλά και καθημερινά έχω βαρεθεί να κάνω. Απλώς κάθομαι εδώ στα εξωτερικά και διαπιστώνω ότι εκτός από τη μεσογειακή αναιμία έχουμε και την ασθένεια της μεσογειακής νοητικής στέρησης η οποία παρουσιάζεται σε διάφορες μορφές αλλά η πιο παθογόνα είναι η οικονομολογική μορφή :) :) .

ΤΟΣΟ ΣΑΪΝΙΑ. ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΛΕΜΕ. ΠΟΙΟ ΓΕΪΛ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝΣΤΟΝ; LSE ΛΕΜΕ. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 30, 2011 11:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

Όσο για τον άλλο τον μεγάλο φωστήρα τον Ζουγκλάκια. Θεωρώ τουλάχιστον υποτιμητικό για την νοημοσύνη του οποιουδήποτε να τον λαμβάνει υπόψιν του έναν τέτοιο τύπο. Ευτυχώς είμαι εξωτερικό και τουλάχιστον σώζομαι από τις εκπομπές του. Ένας ο οποίος έχει κάνει Cayenne και σπίτι ραδιοφωνικό σταθμό με εμβέλεια διαστημικό σταθμό (κατά τα λεγόμενά του) από τα λαμογιέικα και έχει 2-3-4 μπάτσους που τους πληρώνω εγώ κι εσείς να τον φυλάσουν δεν μπορεί να μιλάει για δημοκρατία και δεν μπορεί να έχει απόψεις για τα οικονομικά. Λαοπλάνος είναι. Και το κάνει για να κερδίσει συμπάθειες. Αλλά δε νομίζω από την άλλη να είναι και μεγαλύτερος εχθρός της αλήθειας από τον Καψή, τον Πρετεντέρη, την Τρέμη και πολλούς άλλους.

Κάποια στιγμή πρέπει να είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Ο Παπανδρέου και όλη η κυβέρνηση ήξερε για την κατάσταση και είπε ότι "λεφτά υπάρχουν". Εϊπε όχι στο ΔΝΤ και μας έβαλε. Είπε όχι στην χρεωκοπία και έχουμε χρεωκοπήσει (διαφωνεί κανείς;). Είπε ότι θα λάβει μέτρα για τους ασθενέστερους και τους κατακρεούργησε. (Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι όλη η γη τα έχει μαζί μας αλλά θα είσαστε κι εσείς πιο αντικειμενικοί αν αποδεχθείτε ότι η αλλαγή την οποία αυτή η κυβέρνηση κάνει είναι προς τον Αμερικανικό καπιταλισμό διορθωμένο με λίγα μέτρα. Εϊναι η νέα τάξη πραγμάτων ,που δεν αρέσει στον Δάντη γιατί του θυμίζει consirancy theory, η οποία αν ήμασταν στο 1929 θα λεγότανε new deal.) Εν τέλει δηλαδή πρέπει να αποδεχθούμε ότι μας δουλέψανε. Άσχετα αν συμφωνούμε με το 70 ή 80 ή 90 ή 99% των μέτρων. Αυτό δεν έχει να κάνει. Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να απολυθούν δημόσιοι καθιστάκηδες. Κι εγώ συμφωνώ στις ιδιωτικοποιήσεις και στις μισθώσεις νησιών και ακινήτων κτλ κτλ κτλ. Αλλά το νερό μέχρι και οι ακροδεξιοί Ιταλοί το σώσανε.

Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία είναι ανεκτίμητης αξίας. Και δεν τα δείχνει σε καμία διαφήμιση. Ούτε σε αυτή της VISA.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 30, 2011 11:30 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπέρα Dr. Δάντη, καλησπέρα σε όλους σας.

Είπατε: Η ανοδική κίνηση στο ΧΑΑ θα γίνει και πάλι από το έξυπνο χρήμα...

Συμφωνώντας απόλυτα μαζί σας κι' επειδή ασχολούμαι αρκετά χρόνια με το μαγαζί μας,
η φιλοσοφία μου είναι, ότι πρώτα θα μιλήσει το ΧΑΑ και οι δείκτες και μετά θα ακούσουμε τα μαντάτα στα ΜΜΕ.
Με απλά λόγια για να καταλάβουν τη σκέψη μου και οι υπόλοιποι συνομιλητές, όταν περιμένω το δείκτη προς τα κάτω
σε τιμές ΧΧ δεν περιμένω ν’ ακούσω στις ειδήσεις, τίποτα… μα τίποτα καλό.
Κι’ όταν είναι ο δείκτης να πάει προς τα πάνω σε τιμές πάλι ΧΧ ξέρω ότι δεν θ’ ακούσω στις ειδήσεις, τίποτα… μα τίποτα κακό.

Οι αγορές είναι ένα καλοκουρδισμένο μαθηματικό ρολόι που βαδίζουν συντεταγμένα.
Όποιος έχει εμπειρία και μετράει σωστά τα βήματα και κύματα, ξέρει πότε θα πέσει το μαγαζί.
Και ξέρει και περίπου που θα φτάσει. Μπορεί να μη πέσει στη τιμή 100% αλλά και 97% να πέσει… μια χαρά αγορές θα κάνει.

Έτσι λοιπόν, για να εξάγουμε κι’ ένα λογικό συμπέρασμα…
Παρατήρησα στις τελευταίες 3 εβδομάδες στο FTSE/20 σταδιακό ξεφόρτωμα ΜΗ τραπεζικών μετοχών, εξ’ ου και η μεγάλη πτώση τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι για πρώτη φορά, εδώ και αρκετούς μήνες, ο τραπεζικός δείκτης κατά το μήνα Ιούνιο,
εμφανίζει καλύτερη απόδοση από αυτήν του ΓΔ και των υπολοίπων δεικτών.
Συγκεκριμένα, με βάση το σημερινό κλείσιμο ο ΔΤΡ σημειώνει (κατά το μήνα Ιούνιο) κέρδη περίπου 9%,
την ώρα που ο ΓΔ σημειώνει οριακά κέρδη περίπου 1,50% και ο FTSE/ASE 20 μικρά κέρδη 1,70% και με σημαντική πτώση 10% ο FTSE/ASE 40.

Ερωτήσεις - προβληματισμοί.
Είναι τυχαίο που η ΕΤΕ στα δυο χαμηλά της, έκανε τεράστιους όγκους και ειδικά προχθές κόντευε τα 10.000.000 ?
Και μη μου πει κάποιος ότι πουλούσαν, οι αετονύχηδες. Οι άσχετοι πουλούσαν.

Είναι τυχαίο που σήμερα το ADR της ΕΤΕ έκλεισε στο 1,42 με άνοδο πάνω από 5% και έσπασε το SMA50 (ΚΜΟ50)

Έτσι λοιπόν προκύπτει ένα μεγάλο ερώτημα κι’ έχει να κάνει με το λόγο που
συγκεκριμένοι επενδυτές (το έξυπνο χρήμα, όπως πολύ ορθά αναγράφετε) προχωρούν σε μια τέτοια κίνηση.

Μπας κι’ έχουμε κανένα περιβόητο Deal και τότε έχει να γίνει χαμός στο ΧΑΑ, γυρίζοντας σε Bull?
Και τι Bull… άμα ανακοινωθεί Deal θα γυρίσει σε Bull εντός υαλοπωλείου.

Με Εκτίμηση
Eminent

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 01, 2011 12:06 am 
Χωρίς σύνδεση

Δρ Πάνο νομίζω ότι δείχνεις παραπάνω από καλή διάθεση απέναντι στο ελληνικό κομματικό σύστημα . Αυτοί μας έφεραν ως εδώ, αυτοί δήλωναν πέρσι με το μνημόνιο ότι θα αλλάξουν και ως αποτέλεσμα είδαμε αύξηση δαπανών !!! Επειδή εγώ είμαι αντιλαϊκός άνθρωπος και δεν με ενδιαφέρει να ξεσκίσουν τον κοσμάκη βλέπω ότι το οικονομικό αποτέλεσμα που είχαν δεν τους δικαιώνει .
Επίσης το αποτέλεσμα στην Ιρλανδία και Πορτογαλία δεν δικαιώνει καθόλου την τρόικα .
Τόσο τα δικά μας κομματόσκυλα όσο και οι τροϊκανοί είναι ακατάλληλοι, αποτυχημένοι και πολύ επικίνδυνοι . Είμαι βέβαιος ότι με καπετάνιο τον Τρισέ το ευρωπαίκό σκάφος θα βρεθεί στα βράχια ... Πραγματικά δεν θα τους εμπιστευόμουν ούτε δραχμή .
Εσείς αν ο Τρισέ, ο Γιουνγκέρ και ο Στρως Καν έφτιαχναν μια εταιρία θα γινόσασταν μέτοχοι ;
Να θυμίσω το 2008 που ο θείος Μπεν κατέβαζε τα επιτόκια μισή μισή μονάδα κάθε βδομάδα ο μπαρμπα Γιάννης ο Τρισές τα ανέβασε στο 5,25% . Άμα μάθει κάτι ο γέρος δεν το αλλάζει, είχε μάθει ο παππούλης να ανεβάζει και συνέχισε ... Το ΧΑΑ μετά από την τελευταία αύξηση του μπαρμπαζαν έκανε 13 σερί πτωτικές ... τα χάσαμε τα λεφτά μας ...
Περιμένω από εσάς τους χρηματιστές ύστερα από τα στραπάτσα του 99 και του 2009-11 να είστε πιο αυστηροί στις κρίσεις σας και πιο φειδωλοί με την λέξη άνοδο . Οι δε λέξεις Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Μπακογιάννη, Καρατζαφέρης κλπ είναι απαγορευμένες, σαν να μην υπάρχουν . Μην ξεχνάμε ότι στα πάρτυ είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχουν Παπαρήγες, Αλαβάνοι κλπ Γιατί τόσα χρόνια οι χρηματιστές δεν ασχολούνταν με το τι έλεγε η Παπαρήγα και ξαφνικά τους φταίει η καρα Αλέκα και ο Τσιπράκος ;
Το καλύτερο πράγμα για εμάς είναι η ακυβερνησία . Επίσης μην περιμένουμε λύση από τον Σαρκοζί και την Μέρκελ . Οι άνθρωποι αυτοί είναι εξίσου φαιδροί με τους δικούς μας αλλά λιγότερο διεφθαρμένοι, δεν πρόκειται να μας βρουν λύση . Το σχέδιο Σαρκοζί μπάζει από χίλιες πλευρές και δεν λύνει κανένα πρόβλημα . Ακόμα και αν το δεχθούν όλοι οι τραπεζίτες οι Έλληνες θα καταρρεύσουν γιατί πολύ απλά έχουν εκτεθεί σε τέτοιο βαθμό στα ελληνικά ομόλογα που ότι χαρτί και να πάρουν πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να λειτουργήσουν ως τράπεζες και όχι ως μαυσωλεία κρατικών ομολόγων .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 01, 2011 6:56 am 
Χωρίς σύνδεση

Δάντης έγραψε:
ακερ θεωρεις οτι εχουμε κοινο μελλον με τους Βαλκανιους ή τους εξ Ανατολών..δεν ξερω γιατι ειναι καλυτεροι ή γιατι τους προτιμάς απο τους Ευρωπαιους, αφου σιγουρα μονοι μας δεν παμε - μονο οι Βορειοκορεάτες ειναι - πουθενα.
Σεβαστή η άποψη, αλλα αυτο σημαινει δραχμή..οχι την παλια..νεα δραχμη..μια και εχουμε κοντινες ηλικιες θυμασαι τι γονταν με την δραχμή και τις υποτιμησεις? αποκτησε η χώρα καμιά ανταγωνιστηκότητα? αφου ολοι κοιταζαμε με ζηλια δολαριο και μαρκο..
το ισχυρο νομισμα θελει και ισχυρούς λαούς και ισχυρές οικονομίες..εμεις εχουμε ενα χρεος 350 δις..και ΑΕΠ 250 συνολο 700 δις..αυτο που φτιαξαμε ειναι μια ΦΟΥΣΚΑ..αν υποτεθει οτι καταφερνουμε πλεονασματικούς προυπολογισμους και αποπληρωνουμε τοκους και μικρο μερους του δανειου καθε χρονο, που πρεπει να ειναι το σημειο ισορροπίας των assets? περίπου στο μισο...και των μισθών..και των τιμών των αγαθών...των σπιτιων και οικοπεδων ? μειωση 40 - 60% απο την κορυφή τους..

Αν ομως παμε σε νέα δραχμή που θα πανε μισθοι, συνταξεις, και σπιτια? θα γινουμε μια παραλλαγή της Ρουμανίας σήμερα, γιατι αυριο δεν ξερω..
Η δε δραχμη δεν σημαινει οτι δεν θα μας φερει μειωσεις δημοσίου πχ..αφου εχω εσοδα με ευρω 50 δις και εξοδα 75 , με μισθους, συνταξεις και επιδοτησεις ασφαλιστικών στα 40 περίπου..τι κανω? Αντε και τους εβαλα ολα τα λαμογια φυλακη, και παλι η εξισωση δεν βγαινει..ουτε με δραχμή ουτε με δολαριο ουτε με τιποτε..

Kαλημερα ,ειναι μια κουβεντα που δε θα μας οδηγησει σε κανενα συμπερασμα , μαλλον θα πολιτικολογησουμε αν καθενας προτεινει ως οιωνει πρωθυπουργος μια νεα στρατηγικη της χωρας και την ΑΥΤΟΝΟΜΗ εκμεταλλευση των πηγων της ...δεν ξερουμε τι δεσμευσεις εχουν αναλαβει οι οικογενειες που κυβερνανε - μπορει να ειναι τετοιες που τα περιθωρια να μην υπαρχουν και ΚΑΘΕ νεο βημα πχ προσεγγιση με Ισραηλ , κηρυξη εκμεταλλευσης ΑΟΖ κλπ να περνανε μεσα απο προεγκριση των ξενων προστατων...
Εγω απλα αναρωτιεμαι φωναχτα ΠΟΤΕ ειναι καλυτερη ευκαιρια να αποτιναχτει ο ζυγος ?
Αν περιμενουμε απο τους διαχ/στες δε θα δουμε ποτε φως , θα συνεχιζουν να ξεκοκκαλιζουν κονδυλια και να βγαζουν χρημα εξω ...
Εχουμε χρονο να αλλαξουμε ? Αν δηλαδη ειναι να θυσιαστει καποιος , να θυσιασω εγω τα κεκτημενα μου και να γυρισω ΕΓΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ , παρα να υποθηκευσω το μελλον των παιδιων ...
Το μεγαλο κερδος απο μια χειραφετηση του λαου θα ειναι η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
Εκει να συμφωνησει ολος ο λαος και ας βαλει τεχνικους ξενους αν πια δεν εχουμε εμπιστοσυνη σε κανεναν κι ειμαστε ολοι σαπιοι ...ας στειλει τεχνοκρατες το Ισραηλ η η Νορβηγια ...
Η συγκυρια Πανο ΔΕΝ διαφερει καθολου απο καμμια προηγουμενη των τελευταιων 20 χρονων στο χρημ/κο γιγνεσθαι , το ιδιο μας ελεγαν και στα ρωσικα ομολογα και στην Λεμαν και στην Barrings:this time is different =το μεγαλυτερο ψεμμα των αγορων !!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 01, 2011 5:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Προς κυρίους κυρίους αντικομουνιστάς, αντιΣΥΡΙΖΑ και αντιΠΑΜΕ. Κι εγώ δεν τους πάω αλλά ας δίνουμε πότε πότε τα του καίσαρος τω καίσαρι.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΜΕ πετρορίχτης. Μιλάμε για μεγάλο αλητάμπουρα

http://3.bp.blogspot.com/-IGVB0SmGXqY/T ... ktiko5.jpg

Αυτός είναι ο άλλος της ΕΘΕΛ το ήσυχο παλικάρι που περνάει ελέυθερα πίσω από τις γραμμές των υπερασπιστών του νόμου :

http://1.bp.blogspot.com/-ufrhnhk1_ns/T ... aktiko.jpg

Αφιερωμένες εξαιρετικά στον φίλο ΝΟΕ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 01, 2011 5:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αγαπητέ κύριε Δάντη πώς μπορεί κανείς να εικάσει από την κίνηση της ΕΤΕ αν είδαμε τα χαμηλά του ΧΑΑ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 01, 2011 8:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

Kαλησπερα , οσο περναει ο καιρος θα γινεται ολο και πιο ξεκαθαρη η προδιαγεγραμμενη πορεια της χωρας (αυτα που αποκαλουν σεναρια συνομωσιας οσοι φοβουνται να δουν την αληθεια καταματα) , η εξαθλιωση του κοσμου και η υπερκαλυπτουσα τα παντα αναγκη για νομισματικες/πολιτικοικονομικες και αλλες ισορροπιες και στο φοντο φυσικα τον αληταρχη η αν προτιματε πλανηταρχη...
...ξαφνικα ο στρος καν αποκτα νομικα ερεισματα και η καμαριερα ξαναγυρναει στο βουρκο απ οπου και την ανεσυραν για να κανει το παιχνιδι τους ... που αφορουσε απολυτα εμας:τη διαχειριση της δοσης , την πιεση των ευρωπαιων και τη συνεχιση της ολεθριας συρρικνωσης του ΑΕΠ αλλα και των αξιων ...αυτο δε που θα τους ξεβρακωσει εντελως θα ειναι η (ταυτισμενη με το σαρκοζι) σταση της λαγκαρ στα επομενα επεισοδια του ελληνικου ριαλιτυ ...ο στρος καν ειχε αλλο οραμα και ενπασει περιπτωσει καπου ειχε καταλαβει οτι η πατσαβουρα εβγαζε τα αντερα της στην ελλαδα και η κουλτουρα του δεν του επετρεπε πια να το ανεχεται ...τον σταματησαν και θα συνεχισουν το εργο πασει θυσια ...
Οσο και να εστιασουμε στο χαλι του νεοελληνικου μπαχαλου που τερματισε την πορεια του , οσο να θελουμε ολοι πια να ξεκινησουμε απο το μηδεν , αυτο το μηδεν θα ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ (οπως ελεγε κι ενας συγγραφεας της γενιας μου),γιατι θα μας παρουν την περιουσια: αυτη που γνωριζουμε κι αυτη που δεν γνωριζουμε ...
...ειμαι εξαιρετικα απαισιοδοξος και αδιαφορος για το καλοκαιρινο ραλλυ , γιατι δεν προκειται να μας δωσει πισω παρα ελαχιστο ποσοστημοριο απο την υποτιμηση που εχουμε υποστει...

Υ.Γ.Καλως να ερθει παντως και να ανακουφισει τους πιστους...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 01, 2011 10:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

φιλε φουτουτε.Μπορω και εγω ανετα να σου αφιερωσω καμια 400αρια φωτο με τυπους με σφυρια ,κοτρωνες, και ροπαλα που σπανε αυτοκινητα και μαγαζια ή καλυτερα τι λες για τις φωτο
αυτων μες τις μολοτωφ στην Μαρφιν!!!!! Αλλα δεν το κανω και σταματω εδω αυτην την συζητηση. Ειμαστε εκτος του θεματος. Παντως να ξερεις απλα οτι διαφωνουμε και τιποτα αλλο. :)

Κ. Δαντη ποσο "ποιοτικη" ειναι αυτη η ανοδος? Ποτε θα δινατε σημα εισοδου?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 02, 2011 12:01 am 
Χωρίς σύνδεση

[offtopic] Και γιατί δεν τους βουτάνε;Φοβούνται τις πέτρες, τα σφυριά και τους λοστούς;Γι αυτό βαράνε το γεροντάκι;[/offtopic]

κ.Δάντη δεν ξέρω αν στην Ελλάδα έγινε θέμα αλλά στην Ιταλία έγινε αυτό που είπα για την Αμερική και μάλιστα σήμερα το ανέλυσαν σε γενικές γραμμές. Συνοπτικά, αυτό που έλεγα για τα 30 δις CDS που λήγουν στις 4 αυγούστου, ειπώθηκε ότι με δεδομένο ότι ο Αμερικανικός νόμος ορίζει ένα όριο στα χρήματα τα οποία μπορεί να δανειστεί η χώρα ετησίως για να καλύψει τις ανάγκες της και με δεδομένο ότι αυτό το όριο έχει ήδη εξαντληθεί για φέτος η Αμερική δεν μπορεί να δανειστεί για να τα εξοφλήσει και δεν έχει και χρήματα στα ταμεία για να τα εξοφλήσει αυτά τα χρήματα. Αυτό οδήγησε τον Ομπάμα να φέρει στο κονγκρέσο νόμο με βάση τον οποίον θα αυξηθεί αυτό το όριο όμως δεν έχει καταφέρει να βρει τις ψήφους και κινδυνεύει να μην τον περάσει οπότε να βρεθεί στην ανάγκη ενός μνημονίου. :lol: :lol: :lol: :lol: Τραγικωμικό, ε;

Με βάση το παραπάνω, το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο είναι αντικειμενικό μιας και οι ειδήσεις από τα ΜΕ της Ιταλίας δεν είναι και οι αντικειμενικότερες, τί προβλέπεται για το Ελληνικό χρηματήστηριο και τις Ελληνικές τράπεζες αν ω μη γένητω γίνει η στραβή;

Μιλούσα με κάποιον γνωστό μου για τις τραπεζικές μετοχές και κάναμε μερικές σκέψεις γύρω από την ΕΤΕ. Μου είπε ότι η ΕΤΕ ξαναετοιμάζει ΑΜΚ. Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό; Μήπως είναι ράδιο αρβύλα το οποίο όμως εν καιρώ θα γίνει αλήθεια με σκοπό τις συγχωνεύσεις που περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό;
Μέσα σε όλα κουβεντιάσαμε και περί του διαστήματος που θα μεσολαβήσει μέχρι να δούμε άσπρη μέρα. Με επιχειρήματα τα οποία δεν παραθέτω για να μην πλατυάσω όπως είναι το σύνηθές μου υπολογίσαμε ότι το πρώτο φως θα το δούμε σε περίπου 2-3 χρόνια και υπολογίσαμε ότι με μία στασιμότητα της τάξεως του 1 έτους το μεγάλο μπουμ θα γίνει περίπου στο 2016-2017. Εκεί δηλαδή περίπου αρχίζει η πραγματική ανάπτυξη και αρχίζει να πέφτει η ανεργία. Να περιμένω να κάνω καλά γεράματα;

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: