neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 08, 2011 6:40 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημερα σας , ολοι ειμαστε εδω για να προβληματιστουμε απο τις αποψεις των αλλων και να μεταφερουμε και τη δικη μας οπτικη ...μη χαλιεστε γιατι δεν εκπεμπουμε ολοι/παντα στην ιδια συχνοτητα :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 08, 2011 4:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

και για να επικροτήσω τον fufutos

εδω μια μεγάλη προσπάθεια...
http://www.google.gr/search... μανικης παναγιώτης
http://www.onirocosmos.gr/enallaktika/f ... geias.html
http://www.youtube.com/watch?v=kF7qtSzLRh8

Lestat
μην το βλέπεις αρνητικά...
Πολλοί Ελληνες εζησαν στο εξωτερικό, μεταξυ αυτών και εγώ. 22 χρόνια σε 3 χώρες.
Τελευταία η Ιαπωνία για 14 χρόνια.

Εγινε η μεγαλυτερη καταστροφή πυρηνικού σταθμού και ΔΕΝ λέγανε στον κόσμο την αλήθεια. Ουτε καν στην Διεθνή Κοινότητα.

Εαν το βάλουμε προς συζήτηση, θα δεις οτι πολλοί εδω μεσα συμπατριώτες ποσο θα υπερασπιστουν την Ιαπωνία... χωρίς να γνωρίζουν καν την χώρα αυτή.
Παράλληλα να καταχωνιάζουν την ιδια τους την χώρα... αλα Κολάτος.

Τι συμβαίνει. Απλό νομίζω. Η προσωπική αποτυχία του καθενός μετατρέπεται στο γνωστό.
"Φταίει η Κατσίκα του γείτονα"

Απο αρχαιοτάτων χρόνων μεγάλο ποσοστό των συμπατριωτών μας πάσχουν απο αυτή την ασθένεια.

Και εδω θα επικροτήσω πάλι τον fufutos... μιας και εγω ειμαι παντρμένος με ξένη.

"Εξω τρέχουν στους ψυχολόγους... εμείς τρέχουμε στους φίλους μας."

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 08, 2011 4:54 pm 
Χωρίς σύνδεση

Lestat

εαν πειάσεις εδω δουλειά... βάζω μέσο απο τώρα. Εμένα ΔΕΝ με ξέρεις!!!

http://www.euro2day.gr/news/economy/124 ... ticle.aspx
...
Το έργο των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών θα συνδράμουν και ιδιώτες (δικηγόροι, λογιστές και ελεγκτές), η επιλογή των οποίων θα γίνει ταχύρρυθμα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 08, 2011 8:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παραιτήθηκε ο Τρεμόντι. Για όποιον δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται, είναι ο Υπ.Οικ. ή καλύτερα ο Τσάρος της Ιταλίας. Επίσης να τονίσουμε εδώ ότι μιλάμε για έναν οικονομολόγο πολύ προοδευτικό και με απόψεις πολύ σταθερές και συγκεκριμένες. Είναι ένας από αυτούς που πιέσανε και συνεχίζουν να πιέζουνε την ΕΕ για τα Ευρωομόλογα και είναι και ένας από τους πλέον σοβαρούς οικονομολόγους ανά την ΕΕ και σεβαστότατος. Τώρα, δεν ξέρω τι σημαίνει η παραίτηση του, με δεδομένο ότι είναι καθαρά εσωτερικό θέμα και αντιπαράθεση ενδοκομματική στην Ιταλία αλλά σίγουρα η ΕΕ και η Ελλάδα έχασαν έναν σοβαρότατο υποστηρικτή των μεταρρυθμίσεων και ειδικότερα για την Ελλάδα υποστηρικτή. Να θυμίσω ότι είναι ο πρώτος στην Ευρώπη που είπε τη φράση "Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, τον βοηθάς να σβήσει τη φωτιά γιατί αλλιώς θα εξαπλωθεί και στο δικό σου". Το Μιλάνο έκανε βουτιά τρελλή και μάλιστα στους κύκλους της αγοράς του Μιλάνο λέγεται ότι ήδη είναι σε κατάσταση σοβαρής επίθεσης εκ μέρους των κερδοσκόπων και η Ιταλία.

κ.Δάντη; Μετά από όλα αυτά, υπάρχει περίπτωση να είμαστε στο final act; Έτσι όπως η κατάσταση προχωράει πιστεύετε ότι αρχίσαμε να μπαίνουμε στη φάση εκείνη στην οποία αρχίζει το ντόμινο και ή θα γίνει μια γενική διάσωση ή θα γίνει μια γενική κατάρρευση; Δεν ξέρω γιατί, αλλά άρχισε η ιδέα, του final act, να φλερτάρει πάρα πολύ τη σκέψη μου.

ΑΚΥΡΟ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΤΟ ΕΙΠΕ, ΜΑΛΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ, ΠΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.

Άρα είμαστε στο final act. Τα 10ετή πήγανε στις 245 μονάδες στην Ιταλία και το Μιλάνο βούτηξε στο -3,5%.Πληροφορήθηκα όμως ότι to εθνικό συμβούλιο Εταιριών και Αγορών της Ιταλίας (σε ελεύθερη μετάφραση) κάλεσε σε απολογία και συναντήθηκε με εκπροσώπους της Moody's για να ζητήσει το λόγο για τη δήλωση ότι η Ιταλία είναι υπό παρατήρηση.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 08, 2011 9:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

fufutos έγραψε:
Άρα είμαστε στο final act. Τα 10ετή πήγανε στις 245 μονάδες στην Ιταλία και το Μιλάνο βούτηξε στο -3,5%.Πληροφορήθηκα όμως ότι to εθνικό συμβούλιο Εταιριών και Αγορών της Ιταλίας (σε ελεύθερη μετάφραση) κάλεσε σε απολογία και συναντήθηκε με εκπροσώπους της Moody's για να ζητήσει το λόγο για τη δήλωση ότι η Ιταλία είναι υπό παρατήρηση.

Υπαρχει η υποψια (για καποιους βεβαιοτητα) , οτι χετζαδες με στενη σχεση με τις (δεξιες κατα τεκμηριο) ευρωπαικες κυβερνησεις , εχουν σορταρει αγορες και ευρω , ειναι δε το χειροτερο σεναριο για μας , καθως πραγματοποιουν αυτο που ο LESTAT υπονοουσε μιλωντας για trading πλατη στις αποφασεις των συνοδων/δηλωσεων των επκεφαλης θεσμων της ΕΕ κλπ
Μην ξεχνατε οτι κι αυτοι/αυτες εχουν προεκλογικες αναγκες και μετεκλογικα γραμματια ...
Δεν μπορει καθε φορα ΣΤΟ ΑΜΗΝ να δινουν λυσεις ...ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , και ο μοχλος ελλας (η πορνη του συστηματος ξεκαθαρα πλεον) χρησιμοποιειται και θα συνεχισει οπως θελουν...οι οικοι ανοχης απο την αλλη εχουν πελατες και τους βοηθανε , γνωστα αυτα και εχουμε πολεμο.
Η ιταλικη προειδοποιητικη φωτοβολιδα μαλλον θα τους ταρακουνησει και θα εχουμε ως τη Δευτερα καποια καταληξη και καποια ροτα στην ελληνικη μετακυλιση ...ο μπερλουσκονι δηλωνοντας οτι τελειωνει απο κυβερνητικος , δινει σημα οτι η ιταλια θα εχει επισης μελλοντικο θεμα και δεν θα κρατησει την καυτη πατατα...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 08, 2011 11:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπέρα Dr Δάντη.

Κοιτώντας το διάγραμμα της ΕΤΕ, (και όχι μόνο) βλέπουμε ότι κάνει την ίδια κίνηση με την πτώση... ΑΝΑΣΤΡΟΦΑ.
Έτσι πιθανά ν' ακολουθήσει το ίδιο πολυσύνθετο κύμα πτώσης, ΑΝΑΠΟΔΑ.

Ερώτηση:
α) Στη μέχρι τώρα κίνηση, να μετρήσω a-b-c & τώρα 1-2, περιμένοντας το 3/αρι ίσο ή 138,2% των χαμηλών με το 1; ή
β) Στη μέχρι τώρα κίνηση, να μετρήσω 1-2 και 3-4 περιμένοντας τεράστιο 5/αρι; της τάξης 161,8% έως 261,8%

Πάντως το πρώτο σκέλος της ερώτησης, θεωρώ ότι είναι το πιθανότερο, γιατί αν το 3/αρι είναι ίσο με τον Άσσο, βγαίνει στον SMA100
και μετά περιμένω καλό 5/αρι.

Μετράω καλά;

Με εκτίμηση
Eminent

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 08, 2011 11:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
έχω μια απορία και επειδή είναι επί προσωπικού, απαντάς, αν θέλεις. Γιατί γύρισες στην Ελλάδα; Σε ρωτώ, επειδή έχω πείσει τις δυο κόρες μου να φύγουν από την Ελλάδα, αν και θεωρώ ότι οι κλάδοι των σπουδών τους, θα έχουν πάντα εργασία εδώ. Φοβάμια, μήπως υπερβάλω στο να φύγουν από τη χώρα.

Μαρούλα δούλευα στην Siemens networks ως οικονομικός αναλυτής και ελεγκτής πάνω σε SOX

Η σημενς είχε υποχρεώσεις λόγω nyse να ρεπορταρει εκεί και το μεγαλυτερο τμήμα πληροφορικής- 700 άτομα- ήταν ελληνικό το λεγόμενο DIP- το οποίο έδρευε 70% στην ελλάδα 30% στο εξωτερικό. εγώ ήμουν ο ενδιάμεσος. Μετά τα σκάνδαλα σε Ελλάδα και Τσεχία (χρηματισμος πολιτικών προσώπων που εσκασε εκει 2-3 χρόνια πριν σκασει εδώ) 'ηρθε και η στρατηγική απόφαση να πωλήσει στη ΝΟΚΙΑ τα δίκτυα φτιάχνοντας την NSN. Μέσα στα20.000 άτομα που ΄΄επρεπε να δουν την πόρτα της εξόδου, ήμουν και γω. Χώρες όπως η βραζιλία και η ισπανία αποφάσισαν να κρατήσουν το προσωπικό τους, ενώ οι έλληνες διάλεξαν απλά την μείωση κόστους. Το μπλε χαρτί ήρθε και σε εμένα και ουσιαστικά από 6.000 ευρώ μισθό και πληρωμένο σπίτι βρέθηκα στην ελλάδα να δουλεύω για 1500 σε ενα sub-contractor να κάνω νομική υποστήριξη. Αρνήθηκα, απολύθηκα, και βρέθηκα ρουμανία σε ένα εργοστάσιο μεγάλης εισηγμένης να κάνω μαζί με μια εταιρία ορκωτων την μελέτη βιωσιμότητας. 3 χρόνια μετά με έπιασε η κριση. για τα καλά....ασπθις προνοια γαρ

Τωρα γιατι δεν ξανάφυγα? Γιατί ακριβώς πάνω την ώρα που ετοίμαζα πέρυσι να ξαναφύγα για ντοχα, βρήκα δουλειά εδώ σε μία μικρή αλλά εταιρία που ενστερνιζεται την αλλαγη και παράλληλα έφτιαξα και μια μικρη επιχείρηση που αναλαμβάνει το κατεριγκ εκδηλώσεων...και παραλληλα ετοιμάζω έδαφος πάλι

Να τις πεις να φύγουν ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. Να ζησουν μια καλη ζωη με καλη ποιότητα οπου οι άνθρωποι ξέρουν πραγματικά να ψυχαγωγούνται, να τρώνε, και να ΖΟΥΝ και να μεγαλώνουν σωστα τα παιδιά τους.

Αλλά ρώτα και άλλους, να δεις τι θα σου πουν. Πχ τον κο Δαντη, ή τον Μιχάλη που έζησαν έξω, εγω απ την φύση μου ειμαι λεπτολόγος, λίγο σπαστικός, εχω ενα δικο μου φιλτρο να τα περνάω. Ο Έλληνας για εμένα αγαπητή φίλη, για να πάψει να είναι ραγιάς και να γίνει ευρωπαίος πρέπει να πάψει να στηρίζεται στο κρατος-Πατερούλη κάτι που σημαίνει για εμένα απλά Κλείσιμο του 70% των ΜΚΟ, άρση της μονιμότητας και απόλυση τουλάχιστον 100.000 υπαλλήλων, πώληση όλων των δεκο και δήμευση της περιουσίας της εκκλησίας.
Και επειδή μ αρέσει οι λέξεις μου να ακολουθούνται από πράξεις τις επόμενες ημέρες θα υποβάλλω παραίτηση από το συλλογικό μου όργανο. Νιώθω ΝΤΡΟΠΗ να εκπροσωπώ την πειθαρχική επιτροπή, ενός οργάνου που ενώ έξω γίνεται χαμός, σε εμάς δεν έχει φτάσει ουτε μια υπόθεση διαφθοράς. Με δεκάδες ελεγκτές κρατικών υπηρεσιών ως μέλη...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 09, 2011 9:29 am 
Χωρίς σύνδεση

Συγνώμη για την επέμβαση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάλαμε όλους τους Έλληνες σε ένα τσουβάλι; Για ποιόν ακριβώς λόγο όλοι οι Έλληνες είναι στο τσουβάλι τους κράτους πατερούλη; Δηλαδή εσύ που κάνεις εταιρία στην Ελλάδα είσαι χειρότερος από αυτό που κάνει εταιρία στο εξωτερικό; Δεν είσαι Έλληνας εσύ; Δηλαδή αντί να πούμε ότι κάνουμε μια ιδιωτική δουλειά στην Ελλάδα συνδέουμε την ιδιωτικότητα και την ευημερία με το εξωτερικό; Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Γιατί όποιος είναι στην Ελλάδα αναγκαστικά θα πρέπει να είναι δημόσιος υπάλληλος; Δεν μπορεί να ιδιωτεύσει; Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 09, 2011 9:52 am 
Χωρίς σύνδεση

ζαβαρακατρανεμια-ζαβαρακατρανεμια- ιλεος- ιλεος- ναμα-ναμα-ναμα.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 09, 2011 12:25 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αλληλούύύύύύύύύύίίίίίίίίίίίίίίααααα, Αλληλούύύύύύύύύίίίίίίίά

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: