neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 90  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 16, 2011 6:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Γεια σου παλιε μου φιλε Δημητρη..

Ελπιζω να σε εχουμε κοντα μας απο δω και μπρος!!

π.ς.

Οσο για το ΓΙΑΤΙ εφαγες το ban αν τοσο σε ενδιαφερει ..να στο εξηγησω..

Χαιρομαι που καποιοι φιλοι αναδημισιευσαν το post του Υφασματα,
που προφανως γραφει και εδω με αλλο νικ και ειναι μελος και στην κλειστη μου ενοτητα

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 16, 2011 6:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Παλιόφιλε Βαγγέλη, χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ.

Δε με νοιάζει να μάθω για το ban [όπως βλέπεις με το που έγινε δεν έχασα το χρόνο μου και άνοιξα εδώ το μίτο].Άλλωστε δεν είναι το πρώτο!

Γνωρίζω πάντως ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που δε βγαίνουν προς τα έξω, που όμως θεωρώ ότι δεν είναι της παρούσης να τα συζητήσουμε.

Ένα θα πω μόνο:ένας σωστός επιχειρηματίας από τα προϊόντα που διαθέτει προμοτάρει το προϊόν που είναι της μόδας.. ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 16, 2011 6:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Χαιρετισμούς στο Sala, στο Θάνο, τον Christian, το Σημαιοφόρο, τη Σάρα και τον Αφρικανό, που έγραψαν στο μίτο αλλά και σε όλα τα μέλη.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 16, 2011 6:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλως τον Δημητρη.
Καλα τι ban ηταν αυτο?
Τωρα μολις το ειδα.
Καθε φορα που πεφτει το χαα διακρινω μια νευρικοτητα με τα μπαν. :lol: :lol:

Ρε λες να εχει αγορασει ΕΤΕ στα 45 γιουρα και να εχουν σπασει τα νευρα του? :lol: :lol: :lol:

Περαστικα τους. :lol: :lol:

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 16, 2011 7:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Αφηστε τα ban και πιαστε τα ξεban !!!
Εγω ¨γυριζω¨ στις 18/5 και το γελιο θα ειναι αφθονο :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:

Μεχρι τουλαχιστον την Παρασκευη ... μεσα ο Ντομονικ !!!
Ουτε το 1 εκ. ντολαρς δεν εκανε δουλεια .... ;)
Ενορκοι θα παρουν αποφαση εαν θα βγει εξω ... :lol: ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 16, 2011 7:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Γεια σου φίλε rotten..!

Το θέμα είναι θα συνεχιστεί η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα των αγορών για την Ελλάδα;;

Το θέμα Στρος Καν-καμαριέρα, όσο κι αν φαντάζει αστείο, επέτεινε την ήδη έντονη αβεβαιότητα που επικρατούσε σε σχέση με το ελληνικό πρόβλημα χρέους.

Ήδη υπάρχουν φωνές που μεταθέτουν για αργότερα τις αποφάσεις για το ελληνικό ζήτημα.

Και είμαι πεπεισμένος πως όλο αυτό δε γίνεται εν αγνοία των ιθυνόντων.

Είναι θέμα ψυχολογίας, να σπάσουν εντελώς τα νεύρα όσων ασχολούνται.Δημιουργείς μια προσδοκία, την ανατρέπεις και με 5-6 αρνητικές δηλώσεις και ειδήσεις που όλως διά μαγείας βρίσκονται όλες μαζεμένες, βάλε και μια υποβάθμιση που καραδοκεί, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα και το spread και cds σε δυσθεώρητα ύψη.

Πιστεύω ότι το τελικό sell-off δεν το είδαμε.

Παρεμπιπτόντως η ΕΤΕ σημείωσε σήμερα νέο χαμηλό σε κλείσιμο. [4,68 ευρώ]

Τελευταία επεξεργασία από etrader και Δευτ Μάιος 16, 2011 7:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 16, 2011 7:04 pm 
Χωρίς σύνδεση

κ Δημητρη να σας καλωσορισω κ εγω με τη σειρα μου κ χαιρομαι που θα γραφεται εδω.
για το ban δεν θα θελα να σχολιασω,γιατι εγω εχω μονιμο.
εγω αντεγραψα το post του υφασματα γιατι επεσε στην αντιληψη μου κατι που δεν καταλαβα καλα.

με ολο τον σεβασμο θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα μεαυτο που λετε [η απληστια το πιο θανασιμο αμαρτημα στις αγορες]

ισχυει μονο για τις <ανοδους> ? σε μια καθοδικη πορεια, δεν ισχυει?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 16, 2011 7:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αγαπητέ Σπύρο, αν κατάλαβα καλά, βεβαίως και ισχύει και στην κάθοδο..

Και το γράφω πολύ συχνά στο μίτο μου στο άλλο forum αν το παρακολουθούσες ως εξής:

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ [ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ]

Το θέμα είναι, και αυτό είναι το πιο δύσκολο όλων, να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ της απληστίας και της υπομονής...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 16, 2011 7:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

ευχαριστω! απληστια ή υπερβολη λοιπον δεν ειναι με την ετε στα 4,68 κ γδ στα 1330 να περιμενουμε τιμες 4,00 -3,..- κ αντιστοιχες τιμες για γδ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 16, 2011 7:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ναι και εγω πιστευω οτι το σελλ οφ δεν το ειδαμε ακομη.

@sala
Εγω το θεωρω κοροιδια να ξαναγυρισουμε εκει.
Νομιζω οτι οταν σε διωχνουν απο καπου η ευγενεια θελει τουλαχιστον να σου λενε τον λογο.
Εμενα δεν με εχουν μπανιαρη αλλα η συμπεριφορα τους μειωνει την αξιοπρεπεια μου και αυτο δεν το δεχομε.
Και απο την στιγμη που μαζευτηκαμε εδω δεν εχω κανε λογο να επιστρεψω για να με ξευτιλισουν.
Πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε παιδακια.

Που και που περναω να πω μια καλημερα στον cristian kai στον criss και σε ενα αλλο ατομο που δεν θελει να ερθει απο δω για τους δικους του λογους και τελος με δαυτους.

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 90  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: