neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1017, 1018, 1019, 1020, 1021, 1022, 1023 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 12:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αποκάλυψη: “Σε 48 ώρες, η Ελληνική πολεμική αεροπορία θα γονατίσει την Τουρκική πολεμική μηχανή”!

Ποιός νομίζετε ότι είπε αυτή την έκφραση; Κάποιος “φαντασιόπληκτος – εχθροπαθής”; Θα πέσετε από τα σύννεφα.

Η φράση αυτή ειπώθηκε από το στόμα..

Ισραηλινού αξιωματούχου (όχι του στρατού) στο περιθώριο πρόσφατου συνεδρίου για τις εξελίξεις στην περιοχή.

Η θέση του Ισραηλινού (επαναλαμβάνουμε δεν είναι “στρατιωτικός”) του επιτρέπει να έχει συνολική εικόνα των καταστάσεων και όχι συγκριτική της επιχειρησιακής ικανότητας συγκεκριμένων τμημάτων π.χ. ναυτικό, αεροπορία κλπ.

Αφορμή για την συζήτηση ήταν η ερώτηση Έλληνα παρισταμένου, για το “πως το Ισραήλ έρχεται σε ρήξη με έναν παραδοσιακό και ισχυρό του σύμμαχο, όπως η Τουρκία, την ίδια ώρα που οι κίνδυνοι για την χώρα από τους γείτονες εντείνονται λόγω των τελευταίων γεγονότων”.

Μετά από μία σύντομη ανάλυση, ο Ισραηλινός κατέληξε στο ότι “Σε 48 ώρες, η επιχειρησιακή ικανότητα της Ελληνικής ΠΑ αεροπορίας είναι τέτοια, που μπορεί όχι απλώς να κερδίσει την μάχη στον αέρα, αλλά να γονατίσει ολόκληρη την Τουρκική πολεμική μηχανή”!

Γνωρίζουμε όλοι και από τις πρόσφατες κοινές ασκήσεις και διαγωνισμούς την δύναμη και αποφασιστικότητα των Ελλήνων πιλότων. Αυτή η αποκάλυψη όμως που φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι αποτέλεσμα ολοκληρωμένης μελέτης σε πιθανά σενάρια πολεμικών συρράξεων, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα…

Δεν θέλουμε να μπούμε σε σενάρια συνωμοσίας για τους λόγους που κάποιες κυβερνητικοί φορείς λίπους έκαναν αυτές τις άθλιες επιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στους πιλότους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Η κατακραυγή που ακολούθησε είναι η καλύτερη απάντηση>

Εμείς με την σειρά μας να συγχαρούμε για άλλη μία φορά τα παλικάρια της Π.Α. και να τους αφιερώσουμε από την καρδιά μας.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ;) ;) ;) ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 12:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ο 19χρονος Σωτήρης Μπ. (ο φοιτητής που νιώθει ξοφλημένος γέρος) αντί να κλαίγεται που δεν θα βρει δουλειά ως ένας ακόμα άνεργος πτυχιούχος, είναι στην καλύτερη ηλικία σήμερα για να επιλέξει να μάθει μια χρήσιμη τέχνη από το να προστεθεί στην ατελείωτη λίστα των άνεργων πτυχιούχων.

Πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι ότι σπουδάζουμε για να βάλουμε το μυαλό μας να στροφάρει, για να γίνουμε καλύτεροι πολίτες. Αν πιστεύουμε ότι με ένα πτυχίο θα εξασφαλίσουμε και μια ισόβια εργασία, καλύτερα να μην ξεκινήσουμε καν τις σπουδές μας.

Δυστυχώς είναι έτσι δομημένο το εκπαιδευτικό μας σύστημα που έχει καλλιεργήσει αυτή την απαράδεκτη νοοτροπία στα παιδιά μας. Αφήνουμε τις χειρωνακτικές εργασίες για τους... "Αλβανούς", και τα Ελληνόπουλα προτιμούν να μένουν άνεργα με το χαρτζιλίκι του μπαμπά σε μια καφετέρια να πίνουν φραπεδάκι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 1:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ 76η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (στα πλαίσια της Δημοκρατικής Αναγέννησης), 12.09. 2011

από την Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη (πρ. Πρύτανης και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας- Πρόεδρος του Ιδρύματος Δελιβάνη)
===============================================================================================================================

Χρηστο μετα την κυρια πρυτανης .............. ας δουμε τι λεει και ενας υποψηφιος φοιτητης.

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011
"Εχετε αναρωτηθεί πώς νιώθει ένας 19χρονος που έχει στοιχειωδώς τσίπα, στην Ελλάδα του σήμερα;"

Είμαι 19 χρονών και τους τελευταίους μήνες κάθε πρωί που ξυπνάω αισθάνομαι σαν ξοφλημένος που το μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι να του δώσουν μία καλή... σύνταξη για να ζήσει! Οχι γιατί είμαι τεμπέλης, κάθε άλλο....
Ειχα τόση όρεξη να σπουδάσω, να προσπαθήσω και να διεκδικήσω τα όνειρά μου... Αλλά όλα αυτά last year!

Εδωσα πανελλαδικές εξετάσεις φέτος και πέρασα στο Μαθηματικό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μα δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία μου, γιατί ο πατέρας μου πριν από έναν μήνα έχασε τη δουλειά του μετά από 16 ολόκληρα χρόνια! Η μάνα μου δεν δουλεύει για να μεγαλώσει εμένα και τη μικρότερη αδελφή μου. Ντρέπομαι να τους ζητήσω ακόμη και τα λεφτά για το εισιτήριο του λεωφορείου μου γι αυτό και τον τελευταίο καιρό αν ποτέ βγω από το σπίτι, πάω παντού με τα πόδια!
Πώς λοιπόν να πάω εγώ στα Ιωάννινα να σπουδάσω, 19 χρονών μαντράχαλος όταν οι δικοί μου ζουν με το ζόρι και με δανεικά; Με ποιό δικαίωμα να τους αναγκάσω να στερηθούν τα πάντα και κυρίως
ΓΙΑΤΙ;
Για να γίνω ένας ακόμη φοιτητής που θα πληρώνει νοίκι αλλά δεν θα σπουδάζει γιατί η σχολή του θα είναι σε -δίκαιη!- κατάληψη; Η για να μπω στην λίστα των άνεργων μαθηματικών όταν και αν παρω ποτέ πτυχίο; Για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό βεβαίως, ούτε λόγος!
Να μείνω λοιπόν εδω και να δουλέψω! Πού να βρω όμως δουλειά; Εχω μόνο ένα ξερο απολυτήριο Λυκέιου και ένα Proficiency - όπως χιλιάδες άλλοι συνομήλικοί μου. Τι ελπίδες έχω να με πάρουν σε δουλειά; Δεν έχω καν υπηρετήσει στον στρατό!
Εχετε σκεφτεί πώς νιώθει ένας 19χρονος που έχει στοιχειωδώς τσίπα, στην Ελλάδα του σήμερα; Νιώθει γέρος! Βλέπει παντού σκοτάδι! Του απαγορεύουν όχι μόνο να ονειρεύεται αλλά και να αναπνέει. Κι όλα αυτά, από τη μια στιγμή στην άλλη! Σαν κάποιος να μου έκοψε με τη βία τα φτερά και να μου είπε "δεν θα σε αφήσω ποτέ να πετάξεις"!
Ισως να αναρωτιέστε γιατί σας τα γράφω όλα αυτά. Τι σας νοιάζει; Για ψυχοθεραπεία μάλλον το κάνω.

Γιατί πόνος που μοιράζεται, αντέχεται πιο εύκολα!
Ευχαριστώ.

Σωτήρης Μπ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε δύο πράγματα θέλουμε ολοκληρωτικα καθεστώτα.(ασχέτου χρώματος)
Στην υγεία και στην παιδεία.ΓΑΠόσκυλο το διάβασες;;;;;;;;;
Και συ βλαμένη της παιδείας.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί πληρώνω φόρους εδώ και 60 χρόνια;;;;;;;;;;;;Τσογλάνια του κερατά.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 1:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ανακοίνωση Νο 2

Άντρες -Γυναίκες, μην ξεχνάτε τα τσίγκινα ΣΩΒΡΑΚΑ..........

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 3:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πατησες το κουμπακι παλι ΛΟΥΓΚΡΙΤΣΑ

Δεν πειραζει

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 5:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μείον 8% η ΕΤΕ και η ΕΥΡΩΒ, μείον 10% η ΑΛΦΑ...

Πού είναι τα παληκάρια που πριν μερικές εβδομάδες μας γράφανε στο neoforum για πυραύλους και πράσινα άλογα;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 7:33 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

12 09 2011

Συνημμένα:
gd174.gif
gd174.gif [ 84.03 KiB | 3213 προβολές ]

Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 7:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

χρίστο με όλη τη φιλική διάθεση
αν την γλυτώσουμε έχουμε καποιους εβδομάδες?-μήνες? πτώσης ακόμη
αν δεν τη γλυτώσουμε έχουμε κάποια χρονια ακόμη
αυτά για το ΧΑ
για την πραγματική ζωή έχουμε μερικά χρονάκια έτσι και αλλιώς :cry:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 8:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αντί απάντησης, θα λάβεις κάποιο μυστηριώδες γράφημα με ακίδες και κυκλάκια. Κι αν είσαι πιο τυχερός, μερικές προτάσεις με ακατανόητες προφητείες, σε στυλ Πυθίας. :P

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Σεπ 12, 2011 9:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

National Bank of Greec... 0.772 -0.058 -7.04%

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 1017, 1018, 1019, 1020, 1021, 1022, 1023 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: