neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 186 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Επόμενο

X.A. : Πάνω... ? ! ή Κάτω... ? ! Ψηφίστε Καθημερινά - Αλλάξτε την Ψήφο σας αν το επιθυμείτε...
Πάνω... ! 63%  63%  [ 36 ]
Κάτω... ! 37%  37%  [ 21 ]
Σύνολο ψήφων : 57
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: X.A. : " Πάνω ? ! ή Κάτω ? ! " Ψηφίστε καθημερινά !
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Φεβ 13, 2011 6:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

TΡOIKANOI:

«Με το πέρας της κοινής αποστολής μας, χθες, διαπιστώσαμε ότι το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας παραμένει σε καλό δρόμο. Επισημάναμε επίσης ότι συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε σθεναρά την Κυβέρνηση για την επίτευξη των στόχων της, δηλαδή της δημοσιονομικής σταθεροποίησης και της αποκατάστασης της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας, όπως αποτυπώνεται και στο Μνημόνιο επί του προγράμματος. Η συνεργασία μας σε αυτήν την προσπάθεια βασιζόταν πάντα και εξακολουθεί να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Οι τρεις Οργανισμοί μας σέβονται απόλυτα τις αρμοδιότητες και τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης σε όλους τους τομείς λήψης οικονομικών αποφάσεων, ο δε ρόλος μας συνίσταται στην παροχή συμβουλών και υποστήριξης προς την Κυβέρνηση μέσω της εξέτασης εναλλακτικών λύσεων κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Είναι λυπηρό εάν κάποια στιγμή σχηματίστηκε διαφορετική εντύπωση. Αναγνωρίζουμε τις δύσκολες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία και σεβόμαστε απόλυτα τις αξιοσημείωτες προσπάθειες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός. Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε τις προσπάθειες αυτές».

ΡΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Η ΤΡΟΙΚΑ?????

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 14, 2011 3:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα,

δεν αλλάζει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος προς το παρόν... Στο 71% για πάνω με 27 ψήφους και στο 29% για κάτω με 11 ψήφους...

Όσο ποιο πολύ οι ψήφοι τόσο καλύτερο το δείγμα.

Παρακαλώ Ψηφίστε... Ένα click υπόθεση είναι :!: ;)

Υπάρχει και η δυνατότητα αλλαγής της ψήφου ανάλογα με την καθημερινή σας διάθεση...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 14, 2011 4:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

χμμμμ...Ενδιαφέρον το σημερινό πάνω κάτω.

Για να δούμε το κλείσιμο τελικά... :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 14, 2011 7:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δεν ήταν άσχημο το κλείσιμο τελικά. :D

Ανέβηκε στο 74% το Πάνω το δημοψήφισμα μας... Για να δούμε ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 15, 2011 1:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Ας προετοιμάζεται η αγορά για haircut στα ομόλογα - Στάση αναμονής στο ΧΑ και στις τράπεζες – Ανοδικά τα spreads 828 μ.β. και CDS 895 μ.β. - Στο 3,85% το τρίμηνο
15/02/11 - 12:40

Στάση αναμονής τηρείται στην ελληνική αγορά με το χρηματιστήριο και τις τράπεζες να καταγράφουν μικρή πτώση απόρροια της αβεβαιότητας για την επόμενη ημέρα της χώρας ενώ στα ομόλογα τηρείται στάση αναμονής.

Μπορεί στο επίκεντρο να βρίσκεται το πακέτο αποκρατικοποιήσεων 50 δις ευρώ που όπως σχεδιάζεται είναι μάλλον εκποίηση δημόσιας περιουσίας ωστόσο η αγορά ας αρχίζει να προετοιμάζεται για ένα haircut 30% στο ελληνικό χρέος.
Το στοίχημα για την ελληνική αγορά είναι να αντιμετωπίσει το δυσθεώρητο χρέος και τα πολύ υψηλά τοκοχρεολύσια.
Θα αποδειχθεί όπως πολλοί ξένοι υποστηρίζουν ότι η λύση για την Ελλάδα είναι μια τριπλή λύση, υλοποίηση του μνημονίου, αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου αλλά και haircut στα ομόλογα.
Θα αποδειχτεί ότι η λύση του haircut είναι και ορθή και πρακτικά υλοποιήσιμη αρκεί να γίνει με μεθοδικότητα και σε συμφωνία με τους πιστωτές.
Οι υπόλοιπες λύσεις που εξετάζονται απλά θα θέσουν σε μακρόχρονη ομηρία την χώρα και στο τέλος θα κριθούν αναποτελεσματικές.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 15, 2011 3:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
Ας προετοιμάζεται η αγορά για haircut στα ομόλογα - Στάση αναμονής στο ΧΑ και στις τράπεζες – Ανοδικά τα spreads 828 μ.β. και CDS 895 μ.β. - Στο 3,85% το τρίμηνο
15/02/11 - 12:40

Στάση αναμονής τηρείται στην ελληνική αγορά με το χρηματιστήριο και τις τράπεζες να καταγράφουν μικρή πτώση απόρροια της αβεβαιότητας για την επόμενη ημέρα της χώρας ενώ στα ομόλογα τηρείται στάση αναμονής.

Μπορεί στο επίκεντρο να βρίσκεται το πακέτο αποκρατικοποιήσεων 50 δις ευρώ που όπως σχεδιάζεται είναι μάλλον εκποίηση δημόσιας περιουσίας ωστόσο η αγορά ας αρχίζει να προετοιμάζεται για ένα haircut 30% στο ελληνικό χρέος.
Το στοίχημα για την ελληνική αγορά είναι να αντιμετωπίσει το δυσθεώρητο χρέος και τα πολύ υψηλά τοκοχρεολύσια.
Θα αποδειχθεί όπως πολλοί ξένοι υποστηρίζουν ότι η λύση για την Ελλάδα είναι μια τριπλή λύση, υλοποίηση του μνημονίου, αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου αλλά και haircut στα ομόλογα.
Θα αποδειχτεί ότι η λύση του haircut είναι και ορθή και πρακτικά υλοποιήσιμη αρκεί να γίνει με μεθοδικότητα και σε συμφωνία με τους πιστωτές.
Οι υπόλοιπες λύσεις που εξετάζονται απλά θα θέσουν σε μακρόχρονη ομηρία την χώρα και στο τέλος θα κριθούν αναποτελεσματικές.

Λεωτσάκος είναι αυτό να υποθέσω? Τι να υποθέσω... Αν με έβαζες να ποντάρω και στο 1,05 θα το έβαζα το στοίχημα...

Η μιζέρια και το κλάμα πουλάνε και μας έχουν ζαλίσει... Ας αποφασίσουν οι δημοσιογράφοι επιτέλους.

Θα εκποιηθεί ή θα αξιοποιηθεί η περιουσία?

Πάρτε το χαμπάρι, οι ξένοι μπήκαν στις τράπεζες σε τιμές ξεφτίλας και τώρα στα media μιλάνε για την περιουσία του δημοσίου... ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 15, 2011 3:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

lol michael
πρεπει καποια στιγμη ομως αυτη η τρομολαγνεία των μμε να σταματήσει
εχει κάνει πολυ κακο στο κλιμα

προχτες μιλουσα με διευθυντη προσωπικου εισηγμένης που θέλουν κόσμο για ελλάδα και βαλκάνια και ξερετε τι μου είπε?

οτι εχει εντολη από την διοικηση να παγώσει τις κινήσεις πρόσληψης διότι τα πράγματα ειναι επιφοβα και ο κόσμος τρομοκρατημένος... το ιδιο γινεται και στις πολυεθνικες...

έμαθε ο πρετεντέρης- που μέχρι χτες πετούσε σιφώνια στο οακα και τασάκια- τι σημαίνει spread και haircut

michael είτε εκποιηθεί είτε ξεπουληθεί, ποσώς με νοιάζει. Αυτές οι εθνικιστικές κορώνες που διαβάζω από ορισμένους σε διάφορα μέσα είναι από γελοίες έως γραφικές. Τι με νοιάζει εμένα που θα δώσει το ελληνικό... ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΑΜΠΩΣ? ΌΧΙ. Με νοιάζει όμως εγώ θα πάρω αυριο μεθαύριο ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ στην Χ-Ψ Hotchief ή C+C και θα πάω να δουλέψω εκεί με έναν ανθρωπινο μισθό. Με νοιάζει αν την ασφάλιση πυρός για τις εγκαταστάσεις την αναλάβει ελληνική εταιρία, με νοιάζει αν ενας ολόκληρος κοινωνικός ιστός δουλέψει σε εκείνο το έργο...αυτα ναι με νοιάζουν
να σας πω και το άλλο? τα κεντρικά τους γραφεία οι C+C k η ARCHRIRODON ξέρετε που τα έχουν? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Αλλά δεν κάνουν δουλειές στην ελλάδα... ωραίο ε?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 15, 2011 3:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλε Lestat τους βαρέθηκα... Πολύ κλάμα βρε αδερφέ...

Όσο για την Ελληνική γη και για το αν και πόσο πουλιέται... Και τον τρόπο με τον οποίο πουλιέται, χαρτιά υπάρχουν? κλπ κλπ κλπ...

Ρίχτε μια ματιά εδώ :

http://www.privateislandsonline.com/greece.htm

Τελικά πόση είναι η δημόσια περιουσία ? Ποια είναι ? Που είναι ? Ποιοί την εκμεταλεύονται ? Πως ένα ολόκληρο νησάκι χαρακτηρίζετε ιδιωτικό?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 15, 2011 3:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

σωστό και αυτό...δεν εχουμε αξιωθεί ενα κτηματολόγιο να φτιάξουμε τόσα χρόνια

αχ τουρκικο φιρμάνι που εχει να βγει απ τα σεντουκια παλι...

Ερώτηση στο κοινό.
Ποια ειναι τα 3 θεοκρατικά κράτη στον κόσμο? ξέρει κανεις σας?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 15, 2011 3:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κτηματολόγιο? Τι τα θες τώρα αυτά...

Το θέμα για εμένα είναι πως έχω την εντύπωση πως υπερβάλουν πολύ τώρα τελευταία.

Υπερβάλουν τα media, και ο κόσμος με την σειρά του. Όπου και να σταθείς για οικονομικά μιλάνε...

Και όλα μαύρα όλα μαύρα... Δηλαδή τι κάθονται και κάνουν στο Ελλάντα αφού είναι έτσι χάλια και έρχονται τα χειρότερα?

Μαζόχες :!:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 186 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: