σαλα καλησπέρα!!!!!! Τι κάνεις;Χάθηκες!!!!!
'Ρε παιδιά έλεος πια με τη μαριγούλα,τη μαριώ,το βαγγέλα,το μάνο,και τους υπόλοιπους!!!
Ήρθαμε σε ένα φόρουμ που είναι καλοδεχούμενο και όχι μόνο!!Μας καλοσορίσαν,ήταν ευγενικοί οι άνθρωποι και εμείς μιλάμε για άλλα φόρουμ!!!!Συγγνώμη αλλά αυτό το θεωρώ γαιδουριά!!!!!Και στη τελική ο καθένας κάνει αγορές για τον εαυτό του!Ο καλός παίκτης πρέπει να ξέρει να ψυχολογεί αν αυτό που διαβάζει είναι πραγματικό ή μούφα!!Αν αυτό δεν ξέρει να το κάνει,τότε συγγνώμη αλλά καλό είναι να κάτσει στα αυγά του και να λέει ξέρω μόνο τη λέξη χρηματιστήριο!!!!!!Ακόμη και εγώ που είμαι άσχετη και έχω παίξει,έχω παίξει για να εξασκήσω τη ψυχολογία μου!!!!!!Πέρα από αυτό όμως θεωρώ ότι όλο το θέμα με τα ονόματα είναι αγένεια για εμάς τους υπόλοιπους που μας ενδιαφέρει το χαα!Γουστάρετε να πείτε για ονόματα,ανοίξτε ένα μίτο που να λέει για διπλά νικ!!!!!Που και αυτό μου φαίνεται ανούσιο, έχετε αποδείξεις!Μπορείτε π.χ. να μου πείτε ότι ο τραμπάκουλας (τυχαίο το όνομα)έκανε κάτι και έχει εκμεταλλευτεί κάποιον?Είμαστε τόσα άτομα εδώ και κανείς δεν έχει πει κατηγορηματικά ναι ο τραμπακουλας μου ζήτησε ποσοστό!!!Κάνετε μια ανούσια συζήτηση που μπορεί να χαλάτε άσκοπα την ώρα σας και είναι επιλογή σας αλλά απο την άλλη το ανεχόμαστε και όλοι οι υπόλοιποι και μέσα σε αυτούς και το φόρουμ που μας φιλοξενεί!!!Εγω το βρίσκω αγένεια!!!!Όχι για το θανάση και το κάθε θανάση αρχικά για το φόρουμ και ύστερα για όλους εμας!!!!!!
Υ.Γ.Αντε τα πήρα,θα με κάνετε να ανοίξω μίτο και δεν έχω και τι να πω

αχ σάλα δεν μπορώ να σε αστερώσω είναι πρώτη μέρα ..... βερεσέ ....στο χρωστάω!!!!