Παράθεση:
Κύριοι του Neoforum, λυπάμαι που το γράφω, αλλά αν για την επιλογή μιάς ενότητας πιασάρικης που κάνει ντόρο γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τις δίκαιες ενστάσεις αυτών που γράφουν αντίθετες απόψεις, συγνώμη αλλά κάνετε λάθος κατά την γνώμη μου.Εδώ από ότι κατάλαβα στο όνομα της δημοκρατίας έχετε φθάσει στο αντίθετο άκρο.Ευχαριστώ για την φιλοξενεία.Εύχομαι να σας πάνε όλα όπως τα θέλετε.
Φιλικότατα.
Φίλε Παρις λυπάμαι που έχεις αυτή την άποψη. Η ανάγνωση του log μας δείχνει οτι δεν σβήστηκε κανένα μύνημα. Μην προτρέχεις σε συμπεράσματα.
Είμαστε υπέρ της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Το μόνο που δεν ανεχόμαστε είναι την κοροιδία και το υβρεολόγιο. Αλλα να σβήσουμε διαφορετικά μυνήματα δεν το έχουμε κάνει ποτέ.
Από την άλλη ο οποιος πιστοποιημένος χρήστης είναι ο "οικοδεσποτης" του θέματός τους. Πιστοποιημένος μπορεί να γίνει ο καθένας!
Πρόσεχε μόνο το εξής. Είναι κάτι στο οποίο την πατάω και εγώ και καταριέμαι βεβαια μετά αλλά... Μην πατας το ΑΠΑΝΤΗΣΗ, αλλά το υποβολή. Αν δε χρησιμοποιείς και ίντερνετ explorer (εγω οχι) που σβήνει το ιστορικό έχεις χάσει την προηγούμενη απάντησή σου.
2 παροτρύνσεις ας πούμε
1. αλλαξε browser (πχ εγω χρησιμοποιώ opera και safari με πολυ καλές δυνατότητες)
2. γραψε σε ενα αρχείο επεξεργασίας κειμένου στην αρχη οτι θες και καντο copy paste μετα
Φιλικά!