neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 9:43 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα σας ;)

ΤτΕ: Δεν αφορούσαν την Εθνική οι επαφές στην Τουρκία

http://www.sofokleousin.gr/archives/57689

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 10:20 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

http://www.marinetraffic.com/ais/gr/shi ... =271015037

ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ "ΜΑΡΙΓΩ"

ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ?

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΩΓΡΑΓΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 11:01 am 
Χωρίς σύνδεση

να δουμε...

το 10.50 μηπως ειναι σημαντικο να το σπασουμε με φορα..?

αρκετες φορες ξαναγυριζε απο αυτη την τιμη

αντε να δουμε... ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 11:05 am 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

pariss έγραψε:
Μου λές δηλαδή αλήθεια ότι εσύ δεν έσβησες δικά μου μηνύματα?Tότε παρακαλώ τον admin να μου πεί γιατί τα εξαφάνισε.Και ευχαριστώ για την απάντηση κύριε.

Καλησπέρα,

δεν βλέπω να έχει σβηστεί κάτι...Δεν καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάτε...

Καλή Συνέχεια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 11:19 am 
Χωρίς σύνδεση

Παράθεση:
Κύριοι του Neoforum, λυπάμαι που το γράφω, αλλά αν για την επιλογή μιάς ενότητας πιασάρικης που κάνει ντόρο γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τις δίκαιες ενστάσεις αυτών που γράφουν αντίθετες απόψεις, συγνώμη αλλά κάνετε λάθος κατά την γνώμη μου.Εδώ από ότι κατάλαβα στο όνομα της δημοκρατίας έχετε φθάσει στο αντίθετο άκρο.Ευχαριστώ για την φιλοξενεία.Εύχομαι να σας πάνε όλα όπως τα θέλετε.
Φιλικότατα.

Φίλε Παρις λυπάμαι που έχεις αυτή την άποψη. Η ανάγνωση του log μας δείχνει οτι δεν σβήστηκε κανένα μύνημα. Μην προτρέχεις σε συμπεράσματα.
Είμαστε υπέρ της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Το μόνο που δεν ανεχόμαστε είναι την κοροιδία και το υβρεολόγιο. Αλλα να σβήσουμε διαφορετικά μυνήματα δεν το έχουμε κάνει ποτέ.
Από την άλλη ο οποιος πιστοποιημένος χρήστης είναι ο "οικοδεσποτης" του θέματός τους. Πιστοποιημένος μπορεί να γίνει ο καθένας!

Πρόσεχε μόνο το εξής. Είναι κάτι στο οποίο την πατάω και εγώ και καταριέμαι βεβαια μετά αλλά... Μην πατας το ΑΠΑΝΤΗΣΗ, αλλά το υποβολή. Αν δε χρησιμοποιείς και ίντερνετ explorer (εγω οχι) που σβήνει το ιστορικό έχεις χάσει την προηγούμενη απάντησή σου.
2 παροτρύνσεις ας πούμε
1. αλλαξε browser (πχ εγω χρησιμοποιώ opera και safari με πολυ καλές δυνατότητες)
2. γραψε σε ενα αρχείο επεξεργασίας κειμένου στην αρχη οτι θες και καντο copy paste μετα

Φιλικά!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 11:22 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

EXOYME MIA AΡΧΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟΤΗΤΑ

:evil:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 11:38 am 
Χωρίς σύνδεση

οσον αφορα την Αλφα. Εχει τοσο μεγαλο ογκο αλλα η ανοδος της ειναι μικροτερη της ευρωμπανκ. Αυτο τωρα τι θελει να μας πει? Οτι ειναι θεμα χρονου να εκτοξευτει?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 11:55 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΑΓΓΕΛΕ ΤΟ P/BV ΤΗΣ ALPHA BANK EINAI 0,41 ENΩ TΗΣ Ε.Τ.Ε ΕΙΝΑΙ 0.64.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ Η ΑΓΟΡΑ ALPHA BANK Η ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ????

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 12:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΠΙΘΑΝΩΤΕΡΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

1650

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 14, 2010 12:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Lestat έγραψε:
Παράθεση:
Κύριοι του Neoforum, λυπάμαι που το γράφω, αλλά αν για την επιλογή μιάς ενότητας πιασάρικης που κάνει ντόρο γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τις δίκαιες ενστάσεις αυτών που γράφουν αντίθετες απόψεις, συγνώμη αλλά κάνετε λάθος κατά την γνώμη μου.Εδώ από ότι κατάλαβα στο όνομα της δημοκρατίας έχετε φθάσει στο αντίθετο άκρο.Ευχαριστώ για την φιλοξενεία.Εύχομαι να σας πάνε όλα όπως τα θέλετε.
Φιλικότατα.

Φίλε Παρις λυπάμαι που έχεις αυτή την άποψη. Η ανάγνωση του log μας δείχνει οτι δεν σβήστηκε κανένα μύνημα. Μην προτρέχεις σε συμπεράσματα.
Είμαστε υπέρ της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Το μόνο που δεν ανεχόμαστε είναι την κοροιδία και το υβρεολόγιο. Αλλα να σβήσουμε διαφορετικά μυνήματα δεν το έχουμε κάνει ποτέ.
Από την άλλη ο οποιος πιστοποιημένος χρήστης είναι ο "οικοδεσποτης" του θέματός τους. Πιστοποιημένος μπορεί να γίνει ο καθένας!

Πρόσεχε μόνο το εξής. Είναι κάτι στο οποίο την πατάω και εγώ και καταριέμαι βεβαια μετά αλλά... Μην πατας το ΑΠΑΝΤΗΣΗ, αλλά το υποβολή. Αν δε χρησιμοποιείς και ίντερνετ explorer (εγω οχι) που σβήνει το ιστορικό έχεις χάσει την προηγούμενη απάντησή σου.
2 παροτρύνσεις ας πούμε
1. αλλαξε browser (πχ εγω χρησιμοποιώ opera και safari με πολυ καλές δυνατότητες)
2. γραψε σε ενα αρχείο επεξεργασίας κειμένου στην αρχη οτι θες και καντο copy paste μετα

Φιλικά!

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί το κουτάκι της "Γρήγορης Απάντησης" πρέπει να πατάει το κουμπί "Υποβολή"

Όταν πατάει το κουμπί απάντηση ενεργοποιεί την σελίδα με τις περισσότερες επιλογές, χρώματα κλπ, για απάντηση.

Καλή Συνέχεια

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 388 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: