skagia
πριν φαω το βαν στο καπιταλ εγραψες το παρακατω μηνυμα
29/6/2010 21:13
skagia
@μανος και λοιπούς συνοδοιπόρους του
Τα γραπτά σου - τα περισσότερα εκ των οποίων είναι ακατάληπτα - δείχνουν το επίπεδο σου αλλά και την ασυλία από ban που θεωρείς ότι έχεις λόγω λιβανίσματος στον Μεγα Μάγηστρο. Κατά τα άλλα υβρεολόγιο και χυδαιολογία και για την ταμπακέρια ουδεν.
Οσο για τις αρκούδες που βγαίνουν στα κάτω κάποιοι μιλάνε εδω και πάρα πολύ καιρό και εαν δεν ζητάγατε το "βαναρισμα" της αντίθετης άποψης (Longinvestro, Bankerisk, johnstam κ.α.) θα την ακούγατε καθημερινά. Το κάνουν άλλωστε επάξια ο criminal, καρχαρίας, ο Δισέγγονα, nikdan Κωστας Α.
Αφού έχεις παρωπίδες όμως τι ενδιαφέρεσαι?
.................................................................................................................
Που ειναι το δικο σου επιπεδο?
πιο νικ-νειμ ειχες στο καπιταλ πριν το skagia?
skagia = bordoklanian ισως και κατι αλλο στο νεοφορουμ
τελικα μωρη ρομπα ποια εισαι ?
καλα ελεγα για ΤΖΟΥΛΙΕΣ εκεινο το βραδυ.
Εγω τουλαχιστον banαριστηκα σαν manos69 και σαν ManoS. το δεχτηκα και εφυγα ανδρικια.
Εσεις ρε ΤΖΟΥΛΙΕΣ εχετε αλλαξει απο 10 ονοματα
και στη τελικη τι ζητατε?
Σας ειπε κανεις οτι θελω βοηθεια γιατι εχω πεσει θυμα του μαγιστρου?
Ερχεστε στη δ' εθνικη οπως εσεις την εχετε ονομασει και ασχολειστε
μονο και μονο για να τη πειτε στο Χρηστο?
Ο ανθρωπος και θεωρια εχει και σοβαροτητα και συνεπεια.
Στο κατω-κατω τον εχω γνωρισει και ειναι και κυριος.
Γιατι δεν ανοιγετε ενα μιτο να μαζευτειτε ολοι μαζι να τα λετε και αν
η δικια σας θεωρια ειναι καλυτερη
να την επικροτησουμε.
Οσο για τον karharias εγραψε
29/6/2010 21:45
karharias
@μανος
κάποτε εγγραφες και κάτι καλο αλλα τώρα δε σε δίνη σημασία κανεις..."γιαφτο" βρίσε όσο θέλεις έτσι και αλλιώς για ban ακη δεν πας με τίποτα.
......................................................................................................................................................................................................
Καποτε ειχα ορεξη γιατι ημασταν μια παρεα χωρις διαμαχες και ολοι φιλοι και εψαχνα εστω και με αντιγραφες να βρω καμια πληροφορια να βοηθησω.
απο τοτε που σκασατε μας γαμησατε την ψυχολογια.
ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ
ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΚΟ ΤΡΟΠΟ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΜΑΝΟΣ-ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ.
http://www.youtube.com/watch?v=--4EbQ_f ... re=relatedYπαρχουν πολλοι παραγοντες που καθοριζουν το επιπεδο του καθενος.