neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 5:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

Το 85% των επενδυτών "ποντάρει" στην ελληνική χρεοκοπία

Λίγες μέρες πριν από την 18η Μαίου η οποία και σηματοδοτεί τη λήξη των CDS...
οι ξένοι "ποντάρουν" στην ελληνική χρεοκοπία με τα χίλια! Αυτό προκύπτει από σχετική δημοσκόπηση του πρακτορείου Bloomberg, σύμφωνα με την οποία το συντριπτικό ποσοστό της τάξεως του 85% των ξένων επενδυτών βάζουν "στοίχημα" ότι η κατάληξη της Ελλάδας θα είναι η χρεοκοπία, ενώ αναφορικά με την Πορτογαλία και την Ιρλανδία η πλειονότητα των ερωτηθέντων δεν έχει την ίδια γνώμη.

«Όλες αυτές οι οικονομίες θα χρεοκοπήσουν κάποια στιγμή», δηλώνει ο Wilhelm Schroeder, ο οποίος διαχειρίζεται 172 εκατ. δολ. για την Schroeder Equitites.

Το αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι συγκριτικά με την προηγούμενη δημοσκόπηση του Global Poll τον Ιανουάριο 2011 του Bloomberg, το ποσοστό των ερωτηθέντων που προβλέπει χρεοκοπία της ελληνικής οικονομίας έχει αυξηθεί κατά 11%.

Στο μεταξύ, στο ίδιο μήκος κύμματος κινείται και δημοσκόπηση του πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με την οπόια η πλειονότητα επενδυτών και οικονομολόγων αναμένει ότι η Ελλάδα θα αναδιαρθρώσει το χρέος της στα τέλη του έτους ή αργότερα, με τους επενδυτές να αναμένουν ψαλίδισμά του κατά περίπου 50%.

Σύμφωνα με γκάλοπ του Reuters, από τους 28 οικονομολόγους και 15 διαχειριστές κεφαλαίων που συμμετείχαν μόνο οι τρεις είπαν ότι θα αποφευχθεί η χρεοκοπία. Παράλληλα, το 80% των ερωτηθέντων δεν αναμένει αναδιάρθρωση πριν τον Οκτώβριο, ενώ περίπου οι μισοί λένε ότι θα γίνει σε διάστημα μεγαλύτερου του ενός έτους.

Περίπου το 60% των διαχειριστών κεφαλαίων που αναμένουν αναδιάρθρωση είπαν ότι εν τέλει κάτι τέτοιο θα σημαίνει κούρεμα, με τους ομολογιούχους να μην παίρνουν πίσω όλα τους τα χρήματα. Η ενδιάμεση εκτίμηση ήταν για περικοπή χρέους σε ποσοστό 55%. Από τους οικονομολόγους, περίπου οι μισοί αναμένουν κούρεμα κάποια στιγμή, αλλά σε χαμηλότερο ποσοστό, στο 40%.

http://www.marketnews.gr/news.asp?id=66231

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 5:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

Θέλω να δω όταν θα ανακοινωθεί το reverse split της Εθνικής με ταυτόχρονη ΑΜΚ και καταβολή μετρητών, τι έχει να γίνει....

Η Πειραιώς το κανε πρώτη. Ο λόγος; Προφανής κι ας μην θέλουμε να το παραδεχτούμε... Έχει πολλά ομόλογα Ε.Δ. που πρέπει να κουρευτούν...

Κουίζ>>>

Ποιος θα είναι ο επόμενος;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 5:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

φαε και ενα ακομα προφιτερολ μηπως κατεβασεις και μια αλλη ιδεα!
εσυ 1999 δεν ελαβες το μπονους της εβδομαδας ακομα? πληκτρολογε που λαλησες αργα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 5:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

Σάννυ μου προσφέρεις τρομερές υπηρεσίες... κι ας μην το ξέρεις...

Αφού έχω πει κάποια στιγμή τόσο βρισίδι που σου ρίχνω... να σου δώσω και κάτι ... έτσι ίσα ίσα για τον κόπο σου... που κάθεσαι και με διαβάζεις και εκτονώνω την ένταση...

Τώρα όμως είμαι ήρεμος. Κάτι δουλειές που με κάνανε βιαστικό τελειώσανε.

Σε πλήρη ηρεμία λοιπόν σου λέω ότι έχεις ποντάρει σε άλογο κουτσό. Δεν φταις εσύ. Κι εγώ έχω ποντάρει στο άλογο.
Η διαφορά μας είναι ότι το δικό μου ποντάρισμα είναι μικρό bet. Αν χάσω δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου... Αντιθέτως με σένα...
Στην μειωμένης πιθανότητος περίπτωση που κερδίσουμε το bet, εσύ απλώς θα πάρεις τα λεφτά σου, άντε κι ένα πολύ μικρό κέρδος αν είσαι τυχερός...
Με πολύ λιγότερα χρήματα, και λιγότερο άγχος, εγώ θα πάρω καλύτερο ποσοστό κέρδους από σένα. Δεν είναι υπερφίαλο αυτό που σου λέω.
25 χρόνια έχω γνωρίσει επενδυτές κι επενδυτές. Πάνω από 200 άτομα συνολικά. Σήμερα... κερδισμένοι είμαστε 2 ή 3 ...ΜΟΝΟ... Οι υπόλοιποι λειτουργούσαν ακριβώς όπως εσύ. Στο τέλος φεύγανε από το χρηματιστήριο απογοητευμένοι.

Δεν με ενδιαφέρει αν θα πουλήσεις ή αν θα αγοράσεις κι άλλες. Κι ούτε σου κάνω τον προφέσορα. Το τι θα κάνεις είναι τελείως δικός σου λογαριασμός.

Άλλωστε ποιος είμαι εγώ να σε συμβουλεύω; Ένας άγνωστος σου είμαι πίσω από ένα μόνιτορ. Αλίμονο αν παίρναμε επενδυτικές συμβουλές από κάποιον που δεν ξέρουμε.
Αλλά ούτε και η δική μου πρόθεση είναι αυτή. Να σε συμβουλέψω δηλάδή.

Εγώ απλώς διαπιστώσεις κάνω... Μόνο που τις κάνω λίγο νωρίτερα από την ημέρα που θα γίνουν.

Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι στο σχολείο του χρηματιστηρίου είσαι νήπιο. Τώρα μαθαίνεις το Α. Και πας να τα βάλεις με ανθρώπους που έχουν διδακτορικό.
Φυσιολογικά είναι αδύνατο να τους κερδίσεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 6:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

θελεις κουβεντουλα?
παμε οι δυο μας.....<διδασκεις> επ αμοιβη η παιζεις μετοχες?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 6:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

και εσυ <πληκτρολογε> 1999 μην πεταχτης στην κουβεντα!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 6:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

25 χρόνια έχω γνωρίσει επενδυτές κι επενδυτές. Πάνω από 200 άτομα συνολικά. Σήμερα... κερδισμένοι είμαστε 2 ή 3 ...ΜΟΝΟ... Οι υπόλοιποι λειτουργούσαν ακριβώς όπως εσύ. Στο τέλος φεύγανε από το χρηματιστήριο απογοητευμένοι.

25 χρονια στις γνωριμιες μονο μαλακες γνωριζες και εσεις οι 2-3 εισαστε οι εξυπνοι?
ουτε οι ψαραδες δεν εχουν τετοια τυχη!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 6:10 pm 
Χωρίς σύνδεση

σταματαει η κουβεντα γιατι φευγεις σαν πληκτρολογος!
την δουλεια σου συνεχισε και εσυ εμενα να μου κανεις μονο αερα μπορεις!
μεχρι εκει φτανεις....
και που εισαι,τα προφιτερολ σου κερασμενα απο εμενα ολη την χρονια!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 6:25 pm 
Χωρίς σύνδεση

Τι άλλο μπορώ να σου κάνω βρε Σάννυ μου; Μάλιστα ούτε αυτό δεν μπορω να σου κάνω. Αέρα εννοώ. Είμαστε πολύ μακριά...

Όσον αφορά τους 200 ... αν τους θεωρείς μαλάκες... ok... δεν έχω πρόβλημα... Εγώ δεν τους θεωρώ. Μάλιστα πολλοί από αυτούς είναι πετυχημένοι σε αυτό που κάνουν. Πολύ πετυχημένοι. Περισσότερο από ότι μπορείς να φανταστείς.
Θυμήσου το μόνο όταν θα βρεθείς μπροστά στο γκισέ της τράπεζας να εξαργυρώνεις τα πενιχρά ευρουλάκια που θα σου έχουν μείνει όταν θα εξαναγκαστείς να πουλήσεις τις μετοχές σου... Και δώσε τον ανάλογο χαρακτηρισμό τότε στον εαυτό σου...

Να απαντήσω και στο πρώτο σου σχόλιο.
Δεν διδάσκω. Είμαι πολύ κακός σε αυτό. Τη διδασκαλία εννοώ.
Αυτόν τον καιρό ούτε μετοχές παίζω. Είμαι κρατημένος με 22% μέσα, το έχω ξαναπεί πολλές φορές...
Περιμένω υπομονετικά. Την ευκαιρία. Όποτε έρθει.

Βλέπεις ότι η υπομονή έχει κι άλλη έννοια.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2011 6:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

μια ερωτηση βαγγελη

τι πρωτεινεις τωρα πωληση σε αυτη την τιμη;

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: