LESTAT ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΤΣΑΚΟ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ O ADMIN ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ:
Αν τα stress tests καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι τράπεζες στην Ευρώπη είναι ασφαλείς και σταθερές θα έρθει μεγάλη πτώση στις χρηματιστηριακές αγορές.
Οι επενδυτές θα τα εκλάβουν ως τεστ συγκάλυψης των προβλημάτων και επικοινωνιακά η όλη προσπάθεια θα αποτύχει...
ΕΓΩ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!!
Σταύρο σε ευχαριστώ πολύ.Το προσωπικό μου χαρτοφυλάκιο εμπεριέχει θέση σε αμερικανικές μετοχές.
Θέσεις σε συνάλλαγμα spot και παράγωγα.Πάντα εξωτερικό και καθόλου Ελλάδα.Εχω αποδόσεις 18% με βάση το χθεσινό κλείσιμο.
Κ. ΛΕΩΤΣΑΚΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΤΕ ΣΤΑ 9.13....
ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ SBC ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SITE(
http://WWW.BANKINGNEWS.GR).
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ 1250-1300 ΜΟΝΑΔΕΣ ΗΤΑΝ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ''ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΕΙ'' ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΡΕΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ....
ΑΛΛΟ 1250 ΚΑΙ ΑΛΛΟ 1550...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ...ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ..
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ....
ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ....
Αν σε όλα τα forum συζητάμε για εμάς τότε εμείς πετύχαμε τον στόχο μας
Να είστε καλά.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ:ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΙΣΩΣ...
ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΝΟΝ...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.....
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕ...
ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΟΥ EMAIL.
Καλησπέρα σε όλους.
Το να μην εκτιμά κάποιος τον όποιο κ. Λεοτσάκο και να διαφωνεί με τα σχόλιά του είναι αναφέρετο δικαίωμα που μπορεί να το εκφράσει ελεύθερα ακόμα και με αυστηρό τόνο.
Ο κ. Λεοτσάκος του οποίου τις απόψεις δε συμμερίζομαι κι εγώ, φαντάζομαι πως διαθέτει τα επαρκή προσόντα ώστε να μπορεί να εκθέτει την γνώμη του δημόσια και να υφίσταται και την ανάλογη κριτική.
Υπάρχει κατά την γνώμη μου τεράστια απόσταση απ΄αυτό και με το πως ο απομακρυνθείς χρήστης χειρίστηκε την ελευθερία του λόγου και του χώρου τον τελευταίο καιρό.
Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με την απόφαση που πάρθηκε.