neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 22, 2010 11:14 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

το πιο ενδιαφερον ειναι η V ανακαμψη του €

εαν προχωρησει σε λιγο νεο υψηλο

99% προχωραει για το 1,45

1% ενα κρεμασμα πρωτα στο 1,27

η υπερβαση του 1,30230

θα πυροδοτησει τα χρηματιστηρια

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 22, 2010 11:37 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΣΩΣΤΟΣ Ο ALONE...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 22, 2010 12:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

STAVROS7,

σε πάρα πολλές από τις τελευταίες σου δημοσιεύσεις κάνεις κριτική σε nicknames ανώνυμων και επώνυμων χρηστών.

Σκοπός του forum δεν είναι η κριτική αλλά η επικοινωνία, η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων.

STAVROS7 is disabled until further notice.

Επικοινώνησε μαζί μας με email για εξηγήσεις.

Καλή Συνέχεια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 22, 2010 12:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

admin έγραψε:
STAVROS7,

σε πάρα πολλές από τις τελευταίες σου δημοσιεύσεις κάνεις κριτική σε nicknames ανώνυμων και επώνυμων χρηστών.

Σκοπός του forum δεν είναι η κριτική αλλά η επικοινωνία, η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων.

STAVROS7 is disabled until further notice.

Επικοινώνησε μαζί μας με email για εξηγήσεις.

Καλή Συνέχεια

Διαφωνώ κάθετα. Ετσι ξεκίνησαν και οι μαλακίες στο ναζιφόρουμ. Ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενά του. το νέο-φορουμ υποτίθεται θα ήταν ελεύθερο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 22, 2010 12:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Χωράει πολύ συζήτηση αυτό το θέμα...Σε όλα υπάρχουν κάποια όρια. Το να μην έχουμε κανένα όριο είναι εφικτό? Είμαστε διατεθειμένοι να αποδεχτούμε τις συνέπειες? Θέλει λίγο σκέψη το θέμα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 22, 2010 12:42 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλε ΙΟΛΑ συμφωνω καθετα μαζι σου. ΟΜΩΣ πρεπει να κινουμεθα ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ δεν θα ηταν σκοπιμο να εμπλακουμε σε εναν κυκεωνα δικαστικων διενεξεων μεταξυ των χρηστων. ΑΛΛΟ πραγμα ειναι η ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ που στο κατω κατω της γραφης ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενα μας και ΑΛΛΟ πραγμα η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ των δικαιωματων αλλων χρηστων. ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ εχω παρακαλεσει τον Admin να υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ακομη και των πιο χυδαιων και κακοβουλων σχολιων στα θεματα μου. ΟΜΩΣ πρεπει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ το neoforum απο τους ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝΤΕΣ να το μετατρεψουν σε ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 22, 2010 1:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

1666,666

Αξιολογήστε το μήνυμα:
Δεν έχει αξιολογηθεί 20/7/2010 14:04
xristos 666

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 22, 2010 1:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

LESTAT ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΤΣΑΚΟ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ O ADMIN ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ:

Αν τα stress tests καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι τράπεζες στην Ευρώπη είναι ασφαλείς και σταθερές θα έρθει μεγάλη πτώση στις χρηματιστηριακές αγορές.
Οι επενδυτές θα τα εκλάβουν ως τεστ συγκάλυψης των προβλημάτων και επικοινωνιακά η όλη προσπάθεια θα αποτύχει...

ΕΓΩ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!!

Σταύρο σε ευχαριστώ πολύ.Το προσωπικό μου χαρτοφυλάκιο εμπεριέχει θέση σε αμερικανικές μετοχές.
Θέσεις σε συνάλλαγμα spot και παράγωγα.Πάντα εξωτερικό και καθόλου Ελλάδα.Εχω αποδόσεις 18% με βάση το χθεσινό κλείσιμο.

Κ. ΛΕΩΤΣΑΚΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΖΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΤΕ ΣΤΑ 9.13....
ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ SBC ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ SITE(http://WWW.BANKINGNEWS.GR).
ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ 1250-1300 ΜΟΝΑΔΕΣ ΗΤΑΝ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ''ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΕΙ'' ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΡΕΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ....
ΑΛΛΟ 1250 ΚΑΙ ΑΛΛΟ 1550...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ...ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ..
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ....
ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ....

Αν σε όλα τα forum συζητάμε για εμάς τότε εμείς πετύχαμε τον στόχο μας
Να είστε καλά.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ:ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΙΣΩΣ...
ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΝΟΝ...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.....

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕ...

ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΟΥ EMAIL.

Καλησπέρα σε όλους.

Το να μην εκτιμά κάποιος τον όποιο κ. Λεοτσάκο και να διαφωνεί με τα σχόλιά του είναι αναφέρετο δικαίωμα που μπορεί να το εκφράσει ελεύθερα ακόμα και με αυστηρό τόνο.
Ο κ. Λεοτσάκος του οποίου τις απόψεις δε συμμερίζομαι κι εγώ, φαντάζομαι πως διαθέτει τα επαρκή προσόντα ώστε να μπορεί να εκθέτει την γνώμη του δημόσια και να υφίσταται και την ανάλογη κριτική.

Υπάρχει κατά την γνώμη μου τεράστια απόσταση απ΄αυτό και με το πως ο απομακρυνθείς χρήστης χειρίστηκε την ελευθερία του λόγου και του χώρου τον τελευταίο καιρό.

Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με την απόφαση που πάρθηκε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 22, 2010 1:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ο καθε ενας κρινεται

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΧΑΑ

ΝΕ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ

ΜΕΤΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΥ

ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΝ ΝΙΚ-ΝΕΪΜΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ?

ΜΠΟΡΕΙ.

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟ ΧΑΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ADMIN ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ 7 ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 22, 2010 1:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@ xristos 666

Φίλε αδικείς τον εαυτό σου και όσους σε παρακολουθούμε με ενδιαφέρον χωρίς φωνασκίες όχλου. ( εκτώς και το έχεις ανάγκη ).

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 389 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: