skoty έγραψε:
Ροττεν, αν θυμάσαι σε διαλογο με τον ΒλαχοΘανάση μας δίπλα προ εβδομάδων, έλεγε πως το 600 είναι η βάση. Ότι απο κει και κάτω δεν έχουν φαι οι σόρτ. Έχει, είχε δίκιο...αλλά πεποίθησή μου ήταν πως.....για να έχουν καλό "φαι" οι ταύροι, η αγορά θα πρέπει να πάει πέριξ του 580...να δημιουργηθεί ένας πανικός...να πουλήσουν οι φοβισμένοι να σπάσουν στοπ λος,...τα τελευταία..και να φαγωθούν οι άπληστοι σορτ.
ας παει και 50 μον πιο κατω και τι εγεινε;
εγω θα ειμε αυτος που θα πιασει τον πατο ,δεν τον θελω τους τον χαριζω ,ας κερδισουν και αλλοι.
βγηκα λονκ στο 645 που πηρα σημα μου εδωσε σορτ που δεν το ακολουθησα στις 637,μου δινει λονκ στις 622 και μετα σορτ στις 611 και σημερα λονκ στις 609 μον .
δεν ακολουθησα τα σηματα
εχω μεινει λονκ απο το πρωτο σημα στις 645 μον με 4 τεμ εχτες το ειπα πηρα αλλα 4 στο 602 μτκ 621 εδω ειναι
αν παει 50 μον κατω δηλ ΓΔ 1250 μον περιπου θα παρω αλλα 8 μτκ 585 (και τον 20αρι στις 550 μον 6% πιο κατω απο την θεση μου) αστεια πραγματα .
θελετε και αλλες 50 μον κατω ΓΔ 1000 μον περιπου.
θα παρω αλλα 16 τεμ. μτκ 542,5 δηλ 8,5% η θεση μου πιο πανω
αν παει πιο κατω δεν θα κανω τιποτα απλα θα περιμενω στις 800 μον γδ πλεον εγω θα περημενω και καποιοι θα χασουν τα λεφτα τους που θα εχουν στις τραπεζες θα ερθει χαος προτημω την θεση μου οπου και να ειναι αυτη
το ελατηριο θα λητουργησει σιγουρα.
την στιγμη δεν ξερω και δεν παιρνω το ρισκο να ειμε εξω.
ας κανουν οτι θελουν .
εγω θα ειμε εδω απλα θα περιμενω
τωρα γιατι εδω δεν βγαινω σορτ γιατι δεν συνφερει και το ειπα με τα σηματα στην αρχη η διαδικασια ειναι ψυχοφθωρα και δεν μπαινω σε αυτη την διαδικασια.
ολα θα γινουν γρηγωρα.
δειτε βουβο τον λεω ετσι γιατι τους αφεισε ολους βουβους
ποιος εχει σημερα βουβο; 200% περιπου σε 10 μερες!!!!!!!!!
αυτη θα ειναι και η κινηση στο χαχα.
τοτε θα παρουν τα λεφτα απο τους σορτ οσα τους εδωσαν θα τα παρουν τριπλα.
αυτη ειναι η στρατηγικη μου και ειμε σιγουρος οτι θα μου βγει 1000%
η υπομονη μου ειναι μεγαλυτερη απο του γιαννη .
το εργο το εχω ξαναδει το εχω πληρωσει και το εμαθα καλα.
οπου πανε οι πολλοι υπαρχει λακος .