neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 306  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 12:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Έτσι Τραμπ...αλλά έχασαν έναν ολόκληρο χρόνο, και πήγαν στράφι περίπου 40 δις ευρώ μέχρι τώρα τα οποία δανειστήκαμε! Πρέπει επιτέλους να σφίξουν οι λωκοί και απο μόνο του το ΠΑΣΟΚ για "γνωστούς" λόγους, οπως και η ΝΔ για επίσης "γνωστούς" λόγους απο μόνα τους δεν μπορούν. Είναι αδύνατον!!!

Για αυτό όπου ναναι ζυγώνει η ώρα των παλαιών συμφοιτητών κ συγκατοίκων με καποιο τρόπο να γίνουν κ πολιτικοί συγκάτοικοι. Η ευθύνη του κυβερνώντα είναι η μέγιστη αλλά στην ελληνική συγκυρία και πραγματικότητα η ευθύνη και του αντιπολιτευόμενου πλέον ειναι καθοριστική.

Ας το διαλέξουν το εργάκι......οι ξένοι τους βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό μπας κ γίνουμε κράτος......αν τολμήσουν να στρέψουν το μαχαίρι απο πάνω τους προς την χώρα τότε θα χυθεί σίγουρα αίμα πολιτικών!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 12:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλε skoty τι βιάζεσαι !?
Περιμένει την επιφοίτηση του Αγίου πνεύματος ;)

http://www.youtube.com/watch?v=HNvELE7DRMc

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 12:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Καθόμαστε παρείτσα 4 άτομα. Ο καφετζής, δύο δημόσιοι υπάλληλοι και εγώ. Τη συζήτηση την μεταφέρω όσο μπορώ αυτούσια. Τραμπ:Πιέζει η Τρόικα για απολύσεις στο δημόσιο! Καφετζής: Αμήν και πότε! Άντε πια με τα τεμπελόσκυλα! (υπόψιν: ξέρει ότι οι άλλοι δύο είναι Δ.Υ.!!!) Α! Δημ. υπάλλ. Τι λες ρε Σάκη; Κι εγώ δημόσιος υπάλληλος είμαι και σου αφήνω 1.000 ευρώ τον χρόνο καφέδες! Αν απολυθώ ξέρεις τι θα παίρνεις; τα τρυφερά μου! Εμείς στηρίζουμε τα μαγαζιά και επιβιώνετε και εσείς!
Καφετζής: Τι λες ρε π@π@ρ@; Εσύ από που πληρώνεσαι; Από τους φόρους που πληρώνω εγώ! Τρως, πίνεις, κοιμάσαι, έχεις αυτοκίνητο, σπίτι... με τα λεφτά τα δικά μου! Κι αν σου περισσέψει κάτι... έρχεσαι να πιεις καφέ στον Σάκη, να ψωνίσεις ρούχα και παπούτσια στον Τραμπ, ή να φας σε μια ταβέρνα... Αν σου περισσέψει. Διότι αν δεν περισσέψει... εγώ έτσι κι αλλιώς δεν παίρνω τίποτα! Εν τω μεταξύ εγώ πληρώνω φόρους για να ζεις εσύ! ΟΧΙ ΡΕ! Δεν τα θέλω τα 1.000 ευρώ σου να μου τα δώσεις! Γιατί πληρώνω ΦΠΑ 40.000 τον χρόνο, δημοτικά τέλη 10.000 τον χρόνο, εφορία 18.000, ΤΕΒΕ 4.300, 2% άπό τις εισπράξεις μου στον δήμο, χώρια τον χώρο που πιάνω στην πλατεία για τα τραπέζια. Κι όλα αυτά για να πληρώνεστε εσείς. Λοιπόν! Εγώ σταματάω να δίνω τα πάντα κι εσύ να έρχεσαι στο μαγαζί μου. Πιο φτηνά θα μου ρθει!!!

Ξεσπάθωσε ο καφετζής!!! Κάποιες άλλες παρέες κουνούσαν το κεφάλι χαμογελώντας συγκαταβατικά....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 12:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

τραμπ στο συνταγμα ειναι ο καφενες με 40000€ φαπα τον χρονο και εφορια 18000€

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 2:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

:x :x :x :x :x :x :x

Είμαι πολύ φουρκισμένος. Έχω θυμώσει αφάνταστα! Αληθινό περιστατικό πριν μία ώρα!
Έρχεται αγοράκι 6 ετών στο μαγαζί να ψωνίσει. Είναι γειτονόπουλο και πιάνουμε την κουβέντα καθότι ο πιτσιρικάς είναι σκέτη απόλαυση με τον τρόπο που μιλάει... Το παιδί ξεχνιέται και αφήνει κατά λάθος ένα εικοσάρικο που κρατούσε στο χέρι του πάνω στον πάγκο του μαγαζιού. Μέσα στο μαγαζί είναι δύο πελάτισσες ακόμη...
Το εικοσάρικο ξαφνικά εξαφανίζεται! Ο μικρός το ψάχνει με αγωνία, και στο τέλος κατακόκκινος με ρωτάει αν το είδα. Πραγματικά δεν έχω πάρει είδηση τι έχει γίνει... Οι 'κυρίες' πληρώνουν και φεύγουν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα... Απορημένος και αμήχανος καθησυχάζω το παιδί που είναι έτοιμο να κλάψει και του λέω να μην στεναχωριέται, θα το βρούμε...
Ευτυχώς στο μαγαζί έχω κάμερες. Βάζω το βίντεο που καταγράφει... και μένω έκπληκτος με αυτό που η κάμερα δείχνει... Μόλις ο μικρός ακουμπάει τα χρήματα στον πάγκο και γυρίζει την πλάτη, η μία εκ των δύο 'κυριών' σουφρώνει το εικοσάρικο και το ρίχνει στην τσάντα της!

Πόσο νοσηρό μυαλό μπορεί να έχει κάποιος ώστε να κλέβει χρήματα από ένα μικρό παιδί; Πόση τιμωρία αρμόζει σε κάποιον που πληγώνει τόσο βάναυσα την καρδιά ενός αθώου πλάσματος;
Πόση σήψη πια ρε γαμότη μου σε αυτήν την κοινωνία; Όλοι να γίνουμε μικροί Μπόμπολες, Λαναράδες, Λαυρεντιάδηδες;

Όχι χρεοκοπία... όχι πτώχευση... Καιάδας μας αξίζει τέτοιοι που είμαστε...

:shock: :shock: :shock: :x :x :x :x :x

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 2:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

καλησπερα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 2:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

αυτα ......................ειμασται μια ευχαριστη ατμοσφαιρα

http://www.youtube.com/watch?v=-0D3cotZvAc&NR=1

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 2:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπέρα σε όλους σας :!: ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 2:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

καλως την τσουπρα που το μυαλο της ειναι στην παραλια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 17, 2011 2:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

θανάσ' εβαλα σκύλο στο μανδρί :!: :!: :!:

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 306  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: