neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 15, 2011 5:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Αποκαλύπτικό το παρακάτω άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. ....ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τους λένε, ή θα τα βρείτε αναμεταξύ σας για να περάσετε τα δύσκολα μέτρα γιατί μόνο του το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ δεν θα μπορούν να τα περάσουν,....ή θα το κάνουν κάποια στιγμή αργότερα,..με χειρότερες συνθήκες και αφου΄θα έχει επέλθει η χρεωκοπία.....επίσης γράφεται πως όσο ο χρόνος κυλάει, οι ξένοι αντιλαμβάνονται ότι τελικά η Ελλάδα αποτελεί μια κατηγορία μόνη της, προβληματική οικονομία και πολιτικό σύστημα που ακόμα και τωρα που είμαστε στο όριο της χρεωκοπίας δεν εννοούν να συμφωνήσουν για μικροπολιτικούς λόγους....εδώ ο κόσμος χάνεται κ βάρκες αρμενίζουν.

«Εχετε δύο δρόμους: ο ένας είναι να προχωρήσετε στα μέτρα που έχουμε συμφωνήσει ώστε να εκσυγχρονιστεί η οικονομία σας. Ο δεύτερος είναι να κάνετε τελικά το ίδιο ύστερα από κάποια χρόνια, αλλά αφού προηγουμένως θα έχει περάσει η Ελλάδα μέσα από μια πολύ πιο δύσκολη περίοδο με βίαιη μείωση του βιοτικού επιπέδου και μεγάλη αύξηση της φτώχειας». Αυτή ήταν η τοποθέτηση του εκπροσώπου του ΔΝΤ, Π. Τόμσεν, στη διάρκεια συνάντησης σε υπουργείο.
.................................................................................................................................................................................................................................................
Στην Ε.Ε. υπολογίζουν ότι όσο περνάει ο καιρός μειώνεται ο κίνδυνος συστημικού ρίσκου από το ελληνικό πρόβλημα, αφού το χρέος από τις τράπεζες μεταφέρεται στις χώρες, οι οποίες δεν θα πτωχεύσουν αν χάσουν μερικά δισ. από την Ελλάδα, η Ιρλανδία αρχίζει να μπαίνει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, στην Πορτογαλία τα μέτρα προχωρούν και στην Ισπανία ο κίνδυνος έχει μειωθεί. Το κλίμα που καλλιεργείται είναι ότι «η Ελλάδα είναι μια ειδική περίπτωση». Σ' αυτό το πλαίσιο το δημοσίευμα του «Spiegel» περί επιστροφής στη δραχμή δεν είναι εντελώς στον αέρα, αλλά απηχεί συζητήσεις που γίνονται στο εσωτερικό της Γερμανίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζήτημα τέθηκε και από έλληνα αξιωματούχο υπό τη μορφή απειλής, η οποία φυσικά δεν έπιασε...

Στην Ε.Ε. φαίνεται να συμφωνούν ότι η οποιαδήποτε συζήτηση για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν έχει νόημα αν δεν μειωθούν τα ελλείμματα. «Αν δεν γίνει αυτό, είτε επιμήκυνση γίνει είτε κούρεμα δεν θα έχουν αποτέλεσμα, αφού πάλι η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα χρηματοδότησης» τονίζει οικονομικός παράγοντας. «Οι Γερμανοί φοβούνται ότι θα μας έχουν διαρκώς με το χέρι απλωμένο για βοήθεια, κι αυτό τους δημιουργεί τεράστια εσωτερικά προβλήματα» σημειώνει κυβερνητικός παράγοντας.

Υπό αυτές τις συνθήκες η πίεση για κάποιου είδους πολιτική συνεννόηση θα ενταθεί, είτε με τη μορφή συμφωνίας σε κάποια μετρα είτε ακόμη και για κυβέρνηση συνεργασίας πριν ή μετά από εκλογές. Ετσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα όχι απλώς οι οικονομικές αλλά ούτε και οι πολιτικές εξελίξεις υπαγορεύονται από τις διαθέσεις των κομμάτων και τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Η τρόικα έχει πλέον και εδώ τον πρώτο λόγο.
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=275404

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 15, 2011 5:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σκοτυ...γιατι μου θυμιζεις την Αντζελα...και με φτιαχνεις...την ειχα πελατισα στο βενζιναδικο που ειχα στην Ηλιουπολη....και με φεσωσε....500.000 δραχμες το 1993.

Αστην να παει στον διατανο.....μην μου την θυμιζεις.

Ν α σας πω και μια φαση...που εζησα μαζι της οταν την ειχα πελατη.

Ερχεται μια μερα στο βενζιναδικο...καλοκαιρι...μεσημερι...μολις ειχε ξυπνησει....και μου λεει:

Γιωργο......πες στα παιδια να ριξουν μια ματια στο φριον.....γιατι δεν μου δουλευει το air condition.

Εγω παω στο αυτοκινητο της που το ειχε στην πλατφορμα των βενζινων...για βενζινη.....το βαζω μπρος...και βλεπω οτι δεν ειχε πατησει το

κουμπι του air condition.....και της λεω.......ρε Αντζελα.....εχει και ενα κουμπακι το air condition....παταγετο για να αναψει...οταν ζεσταινεσαι.....

και μου λεει...συμπαθαμε ρε Γιωργο.....μολις τωρα ξυπνησα.

Αλλα εγω ειχα πεθανει στα γελια με το......φριον.... :lol: :lol: :lol:

Νεος δεν δουλευεις,γερος ζητιανευεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 15, 2011 7:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλό βράδυ μαριδάρες...!!!Πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο...Για να δείχνουμε ότι έχουμε και δοντάκια...!!!
Ανεκδοτάκι...Φυσικά...!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Ο Τοτός έγραψε:
"Το πρωί ξυπνάω, πλένομαι, ντύνομαι, τρώω πρωινό, πηδάω τη βεράντα, πάω σχολείο, γυρνάω σπίτι, τρώω μεσημεριανό, κάνω τα μαθήματά μου, βλέπω τηλεόραση, τρώω βραδινό και κοιμάμαι. Την επόμενη μέρα ξυπνάω, πλένομαι, ντύνομαι τρώω πρωινό, πηδάω τη βεράντα, πάω σχολείο, γυρνάω σπίτι, τρώω μεσημεριανό, κάνω τα μαθήματά μου, βλέπω τηλεόραση, τρώω βραδινό και κοιμάμαι."
Μόλις το βλέπει αυτό η δασκάλα του Τοτού λέει ότι κάτι δεν πάει καλά και κρίνει ότι πρέπει να δει τους γονείς του Τοτού για να καταλάβει τι του συμβαίνει.
Αποφασίζει λοιπόν να πάει σπίτι του.
Φτάνει στο σπίτι και χτυπά το κουδούνι. Ανοίγει τη πόρτα μια κυρία.
- Καλησπέρα. Εσείς είστε ασφαλώς η μητέρα του Τοτού, λέει η δασκάλα.
- Όχι, εγώ είμαι η Βεράντα! λέει η κυρία...!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 15, 2011 7:36 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Καλησπερα και καλως σας βρηκα !!!
Δυο ημερες θαλασσα και τα ειδα ολα, μεχρι και τον Ντομινικ να βλεπει τον ουρανο ριγε :o :!:
Ας προσεχε ... οποιος τα βαζει με τον ΓΑΠ την ιδια τυχη θα εχει ... :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 15, 2011 8:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Βρε καλως τον ΣΑΛΑ!
Να μην εχεις κανενα παραπονο,εσυ μπορει να ελειπες εμεις ομως
το ΚΑΦΕΝΕΙΟ το κραταμε ανοιχτο!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 15, 2011 8:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

χριστο να σου ζησουν τα παιδια

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 15, 2011 8:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλησπερααααααα :P

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 15, 2011 8:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ακουω ... οτι αφου λυσαμε ολα τα σοβαρα προβληματα της χωρας με μεγαλη επιτυχια, ηρθε η ωρα να λυσουμε και το προβλημα με τις πεταλουδες της νυχτας ...
Το οποιο μαλλον μεχρι εχθες δεν ηταν σοβαρο, μιας και τα κοριτσια ηταν εφοδιασμενα με ολα τα σχετικα εγγραφα υγειας ...
Υποκριτες και ρεμαλια του κερατα !!!

Αμ το αλλο ... κινητρα λεει για το κεντρο της Αθηνας ...
Εχω πεσει κατω απο τα γελια :P :!:

Καλα ημουνα στην θαλασσα μακρια απο ειδησεις και αηδιες σερβιρισμενες σε χαρτινα πιατα ...

Θαναση, σε ευχαριστω.
Καλησπερα παιδια !!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 15, 2011 8:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

δεν μπορω να βαλω φωτο και δεν φαινομαι ενεργος ξερει κανεις τι εχω πατησει ??????

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 15, 2011 8:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

nantia_ena έγραψε:
nantia_ena έγραψε:
βιολογία έδινε?ήταν συνδυαστικές οι ερωτήσεις και θεωρήθηκαν δύσκολα τα θέματα!!!!!
να την έχουμε υπόψιν μας ;) ;) μια δόση την κουβαλάμε!!! :)

ή μάλλον ιστορία?Πώς τα έμαθε όλα αυτά απέξω?Πάντα το είχα απορία! :oops: :oops: :oops: Την απομνημόνευση δεν τη μπορώ καθόλου,ήταν το χειρότερο μου!! :oops: :oops: :oops: Υπομονή 4 μαθήματα έμειναν μόνο!!!!!!!Καλή επιτυχία εύχομαι!!!!!!!!!!!Ότι το καλύτερο εύχομαι!!!!

Βιολογια εδωσε.
Και την Δευτερα λογοτεχνια νομιζω.
(Δεν την βλεπω και συχνα εχει χωθει σεψ ενα δωματιο και δεν ξερουμε καν αν υπαρχει.)
Και αμα δει μπροστα της τον Βυηζινο ισα που μπορει να τον πνιξει παρολο που δεν ειναι βιαιος τυπος. :lol: :lol: :lol:

Θα σας ΣΩΛ-ΗΝΩΣΩ ΛΕΜΕ

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 158 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: