Καλημέρα με χαμόγελο σε όλους.
Μια απάντηση στον Αντώνη. Σου έγραψα ότι μόνο για τις Μπόλλινγκερ έχει βγει ένα ολόκληρο βιβλίο!
Για να γραφτεί ένα ολόκληρο βιβλίο για έναν δείκτη, πάει να πει ότι ο συγγραφέας Τζων Μπόλλινγκερ είχε πολλά να πει.
Και κατά τη γνώμη μου πολύ ουσιώδη. Οι γραμμές Μπόλλινγκερ δεν κάνουν κάτι τυχαίο. Αυτά που βλέπεις στα βιβλία τεχνικής ανάλυσης είναι το ρεζουμέ, όλες ολες πέντε γραμμές, και πολύ συνοπτικά .
Είναι αδύνατον όμως να καταλάβεις την ουσία τους, αν δεν διαβάσεις το ίδιο το βιβλίο. Και πάλι όμως στην πράξη θα δυσκολευτείς. Χρειάζεται τριβή στην πραγματική αγορά για να κατανοήσεις το δείκτη.
Πόσο αναλυτικός να γίνω; Θα πρέπει να γράφω συνεχώς επί ένα χρόνο! Δεν είναι μόνο η θεωρία. Είναι και τα παραδείγματα που πρέπει να δείξω, καθώς και τα ποσοστά επιτυχίας διαχρονικά.
Αντώνη μου δεν θα έκανα άλλη εργασία τότε... Θα πρεπε να είμαι όλη μέρα στο φόρουμ και να γράφω.
Στο Κάπιταλ έχω ξεκινήσει τρεις φορές να σημειώσω τα σύστήματα συναλλαγών που ακολουθώ κατά περιο΄δους και τις τρεις φορές το έχω μετανιώσει! Είναι πολλή η εργασία και δεν διαθέτω τόσο χρόνο.
Η καθημερινή παρακολούθηση 6 διαφορετικών αντικειμένων στο χρηματιστήριο, ταυτόχρονα οι δουλειές μου να τρέχουν και πάνω από όλα η οικογένειά μου...., δεν μου αφήνουν χρόνο και περιθώρια για κάτι τέτοιο.
Πολλές φορές αργώ να απαντήσω στα μηνύματα, και παρόλο που η σύνδεση με δείχνει μέσα, βρίσκομαι σε άλλη εργασία απορροφημένος. Και πολλές φορές δεν διαβάζω καν τα μηνύματα λόγω έλλειψης χρόνου. Άλλες φορές πάλι έχω πολύ από δαύτον.... και τότε όσο μπορώ γράφω.
Καλημέρα σε όλους κι εύχομαι μία καλή συνεδρίαση.