neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 306  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 30, 2011 9:18 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ +5.71%.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΤΡΕΛΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ?
ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

ΓΥΡΩ ΣΤΟ +2.30% ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 30, 2011 9:25 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

michael έγραψε:
Καλημέρα σας... :)

Περίεργα νούμερα βλέπω να γράφει η PLUS500, 20 λεπτά πριν το άνοιγμα του 20άρη στα CFDs της... +5,71% στον 20άρη :!: :?:

Ή κάποιο λάθος παίζει στο σύστημα πριν το άνοιγμα... ή θα δούμε ισχυρό άνοιγμα προς τα πάνω.

χμμμμμμμ... Για να δούμε...

Ναι έτσι είναι φίλε STAVROS7 όπως το λες...

Άνοιξε τελικά στις 10:20 στις 560 μονάδες... Στα επίπεδα του κλεισήματος του Χ.Α. της Παρασκευής...

Προφανώς το μεγάλο +% που φαινόταν πριν ήταν κάτι του συστήματος πριν το άνοιγμα...

Στο +1,41% λοιπόν το δείχνει τώρα στις 560,50.

Να δούμε και το άνοιγμα στο Χ.Α.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 30, 2011 9:44 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλημέρες...
νέο δάνειο που συζητείτε λέει για καμιά 30αριά δις.
Ούτε για στραγάλια.....πρέπει να δωθούν περισσότερα κ να λυθεί το θέμα ΤΩΡΑ!
Οποιαδήποτε παράταση λύσης στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους απλά θα είναι καταστροφική για τη ΄χωρα.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 30, 2011 9:51 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μολυσμένα Αγγουράκια ή Αγγούρια ? ... Στην Γερμανια...

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 30, 2011 11:06 am 
Χωρίς σύνδεση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΟΜΑΔΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 30, 2011 11:37 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Μάλιστα,..η ΑΛΦΑ πάει για ΑΜΚ τώρα που η τιμή της είναι στο ναδίρ, κ ζητάει κ 3,5 δις περίπου.
η ΕΤΕ έχει κάτι υπόλοιπα να μαζέψει απο Φινανς.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 30, 2011 11:55 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Eνώ το ΔΝΤ και η ΕΕ απειλούν ευθέως πως η 5η δόση δε θα δοθεί στην Ελλάδα και δημοσιεύματα προβλέπουν ακόμη και την πτώχευση της χώρας τις επόμενες εβδομάδες, οι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων συμπεριφέρονται σα να γνωρίζουν πως τίποτα κακό δε θα συμβεί ή τουλάχιστον σα να περιμένουν την έκβαση κάποιων εξελίξεων μέχρι να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν να πουλούν ελληνικά ομόλογα ή όχι.

Μπορεί αυτό που περιμένουν να είναι η τελική έκθεση του ΔΝΤ αλλά με πληθώρα δημοσιευμάτων να αναφέρουν πως αυτή δεν αναμένεται να είναι θετική, μία τυπική αντίδραση των αγορών θα ήταν να προκαλέσουν νέα μεγάλη πτώση των ελληνικών ομολόγων και εκτίναξη των επιτοκίων τους. Και όμως εδώ και μία εβδομάδα κάνουν το αντίθετο.

Σε παλαιότερη αποκλειστική ενημέρωση από το XrimaNews.gr είχε σημειωθεί πως μία σειρά στοιχείων έδειχναν πως η Ελλάδα ήταν πολύ πιθανό να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους ιδιώτες κατόχους ελληνικών ομολόγων υπό τη διαιτησία της Τρόικας ώστε από τη μία να σταματήσουν να πουλούν ελληνικά ομόλογα αίροντας τις πιέσεις και βοηθώντας στην αποκλιμάκωση των επιτοκίων τους και από την άλλη μάλιστα αγοράζοντας μερικά ομόλογα που λήγουν για να τα αντικαταστήσουν με νέα μέχρι να λήξει το πρόγραμμα το 2014. Λίγες ημέρες αργότερα το Reuters δημοσίευσε παρόμοιο ρεπορτάζ σημειώνοντας πως η συζήτηση γίνεται ώστε η συμφωνία να γίνει με τρόπο που δε θα προκαλέσει ενεργοποίηση της ρήτρας πληρωμής ασφαλίστρων από τα ελληνικά CDS, δηλαδή τα ασφάλιστρα των ελληνικών ομολόγων.

Με τους κατόχους ελληνικών ομολόγων να έχουν σταματήσει, πλέον, την πώληση τους εδώ και μία εβδομάδα και με τα επιτόκια του 10ετούς να καταγράφουν πτώση, είναι πλέον σχεδόν σίγουρο πως οι συζητήσεις μεταξύ ιδιωτών και Τρόικας λαμβάνουν χώρα μυστικά. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας πως ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών κύριος Παπακωνσταντίνου παραδέχτηκε πως αν η Ελλάδα δε λάβει την 5η δόση θα πτωχεύσει και πως απέχουμε μόλις λίγες ημέρες από την προγραμματισμένη εκταμίευση της, τότε γίνεται πιθανότερο το σενάριο να έχει ήδη κλείσει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ή τουλάχιστον μία τέτοια εξέλιξη να είναι πολύ κοντά.

XrimaNews.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 30, 2011 12:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

thanos Θέμα δημοσίευσης: Re: Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 28, 2011 12:35 pm

Επώνυμος Χρήστης

Κάρμα: 4.8

πρωτα ο καθε ενας θα πρεπει να ξερει σε ποια κατηγορια ανεικει ,
δηλ. ειναι τρειντερ,ειναι επενδυτης μεσομακροπροθεσμος ,ειναι απλος παικτης που αγετε απο την ψιχολογια της στιγμης .
αν καποιος θεωρει τον εαυτο του τρειντερ δεν πρεπει να ψαχνει συνβουλες και αποψεις για την αγορα ειναι μεγαλο λαθος ,
γιατι η τεχνικη η δικη μου δεν ταιριαζει στο προφιλ αλλου παιχτη.
αν ειναι επενδυτης μεσομακροπροθεσμος που κατα την γνωμη μου ετσι θα πρεπει να ειναι οι περισσοτεροι τοτε θα πρεπει να
μαθει να γραφει και ζημιες λογιστικες ,αν αυτο δεν το δεχετε τοτε μια ζωη θα ειναι χαμενος και παντα θα τρεχει πισω απο την αγορα
αυτο απαιτει γνωση ,ψιχολογια ,και τεχνικη.
εχτες σε αυτο το σελ οφ που εγινε ειδα αρκετους να πετουν τα χαρτια και να αρχιζουν να τρεχουν πανικοβλητοι καποιοι μαλιστα που κανουν τους γνωστες Τ.Α.
μεγα λαθος
αν δειτε ολα τα κερια βγηκαν εξω απο την κατω μπολιγκερ ,που σημαινει οτι η αγορα θα ξαναμπει παλι μεσα, αρα κινηση αστοχη και ζημιες στον αερα πραγματικες .
ολοι περιμεναν σελ οφ και οταν αυτο εγινε ολοι ετρεχαν να κρυφτουν αυτο σημαινει αγνοια αγορας .
το να κινηγας να παρεις 0,40 σεντς ειναι βλακεια και μαλιστα μεγαλη με το μπες βγες χανεις περισσοτερα,βαλε και το ψιχολογικο που δεν πληρωνετε με τιποτα.
εδω που ειναι η αγορα τι εχουμε να φοβηθουμε αν θα παει 100 μον πιο κατω που μπορει και να μην παει παλι απο εδω θα περασει και γρηγωρα.
αν καποιος φοβατε οτι θα παμε 600 μον καλα κανει και βγαινει εδω
το ερωτημα ειναι θα παει 600 μον .
και αν παει 600 ποσα θα χασουν οι μεγαλοι;
ποσα οι μικροι;
και ποιον συνφερει να παει εκει η αγορα;

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

///////////////////

Απάντηση σε ότι με αφορά φίλε Θανάση.
Ανηκω σε όλες τις κατηγορίες. Βραχυπρόθεσμος στα παράγωγα, μεσοπρόθεσμος στις μετοχές. Πολλές φορές και μακροπρόθεσμος, αν η αγορά και τα εργαλεία μου, μου δώσουν αυτή τη βοήθεια.

Λογιστικές απώλειες δέχομαι μόνο εντός του stop loss που οριοθετώ. Διαφορετικά ρευστοποιώ. Αυτή τη στιγμή είμαι σε αναμένα κάρβουνα γιατί ένα κεφάλαιό μου έχει υποστεί λογιστικές ζημιές της τάξεως του 30%. Έχω μέσο όρο κτήσης τα 6,15 στην ΕΤΕ και η μετοχή βρίσκεται στα 4,50
Κάτι ανάλογο παθαίνω και στην ΑΛΦΑ. Κι αυτό από τη βλακεία μου να μην ρευστοποιήσω εκεί που έπρεπε. Οι απώλειές μου θα ήταν τώρα μόλις 8% κι όχι 30% !!!
Εν πάσει περιπτώσει αν εσύ επιθυμείς να έχεις μετοχές της Γιούρομπανκ από τα 4 ευρώ και να χάνεις 25% λογιστικές απώλειες, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός που πούλησε την Παρασκευή είναι και άσχετος από τεχνική ανάλυση. Το καρφί σου αυτό μάλλον για μένα πήγαινε.

Συνεχίζω λοιπόν την απαντησή μου.

Οι λωρίδες Μπόλλινγκερ, αν διασπαστούν προς τα κάτω σημαίνει ...νέο κάτω! Κι όχι βέβαια ότι θα ξαναμπούν μέσα και τελείωσε, όπως ισχυρίζεσαι...
Όσον αφορά την προσωπική μου εμπειρία... γι αυτούς που θέλουν να ακούσουν και τη δική μου άποψη... την Παρασκευή η αγορά έδωσε ένα υπέροχο τεχνικό σήμα το οποίο αποδείχτηκε whipsaw και μπέρδεψε ακόμα κι εμένα που θεωρούμαι παλιά καραβάνα.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι αντέδρασα αστραπιαία με ρευστοποίηση και το ευτύχημα ήταν πως δεν είχα βάλει μεγάλο κεφάλαιο. ΌΛα ήταν πολύ μετρημένα.

Περιμένω νέο σήμα για να εισέλθω.

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 30, 2011 12:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ -ΤΟ ΣΠΡΕΝΤ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ :!:ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ :?: Η` ΜΗΠΩΣ Η ΙΣΠΑΝΙΑ :?: ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ;) ;) ΥΠΟΜΟΝΗ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 30, 2011 1:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@ΑΞΟΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ??
Α ΡΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...

ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ...
ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3052 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 306  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: