> > TΩΡΑ κατάλαβα !!!!! > > > Πρόσφατα, έξω από ένα γυμναστήριο σε μια μεγάλη πόλη της Γαλλίας, > τοποθετήθηκε μια μεγάλη αφίσα με μια νέα, όμορφη, ημίγυμνη και αδύνατη > νεαρά > με την παρακάτω λεζάντα: > > «ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΡΓΟΝΑ Ή ΦΑΛΑΙΝΑ;;;;» > Μια κυρία μέσης ηλικίας που δεν είχε παρόμοια φυσικά χαρακτηριστικά με την > νεαρή στην αφίσα, απάντησε στη αφίσα του γυμναστηρίου, γραπτώς και > δημοσίως > με δική της αφίσα λέγοντας τα εξής: > > Οι Φάλαινες περιτριγυρίζονται από φίλους (δελφίνια, ιππόκαμπους, > θαλάσσιους > ελέφαντες, και περίεργους άνθρωπους). Έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή, μένουν > έγκυοι, και γεννάνε αξιολάτρευτα φαλαινάκια. Περνάνε ωραία παρέα με τα > δελφίνια τρώγοντας σαρδέλες και γαρίδες και παίζοντας στις θάλασσες, > ταξιδεύοντας σε εξωτικά μέρη όπως την Παταγονία, τα στενά του Bering και > τους κοραλλιογενείς υφάλους της Πολυνησίας. Οι Φάλαινες τραγουδούν > θαυμάσια, όλη μέρα, και έχουν ηχογραφήσει και CD. Ζούνε ελεύθερα, χωρίς > ουσιαστικούς εχθρούς εκτός από τον άνθρωπο, και είναι αγαπητές, σεβαστές > και > υπό την προστασία πολλών οργανώσεων. > > Οι Γοργόνες δεν υπάρχουν! Και εάν υπήρχαν θα κάνανε ουρές έξω από τα > γραφεία > των ψυχαναλυτών πάσχοντας από κρίση ταυτότητας. Τι είμαι Ψάρι ή Άνθρωπός; > Οι γοργόνες δεν μπορούν να κάνουν σεξ διότι όπως υποστηρίζει η μυθολογία, > πεθαίνει όποιος άνδρας τις πλησιάσει και κυρίως μάλλον τους λείπει ο > κατάλληλος «εξοπλισμός» για σεξ (με ουρά ψαριού που διαθέτουν κάτω από την > μέση). Χωρίς σεξ ,,,, ούτε παιδιά μπορούν να κάνουν και ποίος θα ήθελε να > κάνει παρέα με μια κοπέλα που βρόμαγε ψαρίλα; > > Με βάση τα παραπάνω η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη!!!! > > > ΝΑΙ !!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΛΑΙΝΑ!!! > > > > > Υ.Σ. Είμαστε σε μια εποχή που τα media καθορίζουν το «ωραίο». Μόνο οι > αδύνατοι είναι ωραίοι.. Αλλά εγώ προτιμώ να απολαμβάνω παγωτό με τα παιδιά > μου, ένα καλό δείπνο με τον συνομήλικο σύντροφό μου και καφέ με τις > συνομηλικες φίλες μου. Όπως περνούν τα χρόνια κερδίζουμε αργά, αργά > βάρος, > κυρίως διότι μαζεύουμε τόσες πληροφορίες και γεμίζει το κεφάλι μας σοφία. > Όταν δεν χωράει άλλη σοφία το κεφάλι μας, διανέμεται φαίνεται η > αποθηκευμένη > γνώση στο υπόλοιπο σώμα σας. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ, Είμαστε υπερβολικά > καλλιεργημένες, μορφωμένες, χαριτωμένες και χαρούμενες... > Από σήμερα, όταν θα βλέπω τον κώλο μου στον καθρέφτη, θα σκέφτομαι: «Πω, > Πώ > τι έξυπνη που είμαι!!!!!» > >
_________________ Μόνον εκείνοι που έρπουν δεν πέφτουν ποτέ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
|