neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 90  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 6:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

etrader

το σελ οφ τεχνικα εγινε, ογκος μεγαλος ,αποτομη πτωση με ποσοστο μεγαλο.
τι αλλο περιμενεις ;

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 7:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

thanos έγραψε:
etrader

τι αλλο περιμενεις ;

thano

Θέλω να σου πω πως σε αυτή τη φάση είμαι πολύ βραχυχρόνιος.

Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει πως προσέχω πολύ τις τιμές αγοράς.Αν ήμουν μακροχρόνιος θα έμπαινα σε διάφορες τιμές μέσα σε ένα εύρος.

Όταν θεωρήσω ότι είναι ώρα για αγορές στις τράπεζες και ειδικά στην ΕΤΕ ΚΑΙ θα το κάνω στην πράξη ΚΑΙ θα το γράψω, χωρίς να είμαι υποχρεωμένος βέβαια..

Προς το παρόν παραμένω ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ άχαρτος ΣΗΜΕΡΑ.

Για να παραμένω ΑΧΑΡΤΟΣ θα πει ότι κάτι δε μου αρέσει και ότι ίσως είμαστε πολύ κοντά...

Αυτό δε σημαίνει ότι τη Δευτέρα δεν μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα για μένα και να μπω full στην αγορά.Αυτό όμως ΠΟΤΕ δεν το ξέρεις από την προηγούμενη μέρα.

Το βλέπεις την ώρα που αντικρίζεις το monitor με το ticker να τρέχει.

ΥΓ:Αυτονόητο είναι ότι δεν προτείνω σε κανέναν να ακολουθεί τις απόψεις μου στην πράξη.

Άλλωστε εδώ όλοι είμαστε ώριμοι ενήλικες θέλω να πιστεύω και ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τις πράξεις του. :D :)

Τελευταία επεξεργασία από etrader και Παρ Μάιος 27, 2011 7:31 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 7:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

αναμένοντας τον ΓΑΠ να μιλήσει, πάντως τα πράγματα δεν μου φαίνονται τόσο τραγικά ........ Μάλλον η πρώτη δήλωση του Καρατζαφέρη ήταν που έκανε το κακό ..........Έχει δίκιο ο Δημήτρης να το λέει mini sell off, οι ανοικτές εντολές πώλησης πάντα δείχνουν πολύ κακά κακά σημάδια ....... στο τέλος μάζεψε αρκετά .......πιστεύω οτι εαν ήθελαν να το ρίξουν στα τάρταρα μπορούσαν να το κάνουν πολύ άνετα, ο ρυθμός που έπεφτε ήταν καταιγιστικός .....κάτι το κράτησε, για κάποιο λόγο κάτι το κράτησε...βλέπουμε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 7:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

etrader έγραψε:
thanos έγραψε:
etrader

τι αλλο περιμενεις ;

thano

Θέλω να σου πω πως σε αυτή τη φάση είμαι πολύ βραχυχρόνιος.

Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει πως προσέχω πολύ τις τιμές αγοράς.Αν ήμουν μακροχρόνιος θα έμπαινα σε διάφορες τιμές μέσα σε ένα εύρος.

Όταν θεωρήσω ότι είναι ώρα για αγορές στις τράπεζες και ειδικά στην ΕΤΕ θα το κάνω και θα το γράψω.

Προς το παρόν παραμένω ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ άχαρτος ΣΗΜΕΡΑ.

Για να παραμένω ΑΧΑΡΤΟΣ θα πει ότι κάτι δε μου αρέσει και ότι ίσως είμαστε πολύ κοντά.

Αυτό δε σημαίνει ότι τη Δευτέρα δεν μπορεί να αλλλάξουν τα δεδομένα για μένα και να μπω full.

Δεν προτείνω σε κανέναν να ακολουθεί τις απόψεις μου στην πράξη.

Άλλωστε εδώ όλοι είμαστε ώριμοι ενήλικες θέλω να πιστεύω. :D :)

δημητρη
σε ολα εχεις δικιο
αυτο που λες ειναι το ζουμι
δεν μιλαω για τρειντινκ

μιλαω παντα για μεσομακροπροθεσμα
και 100 μον κατω να παει ( ακραιο), τεχνικα εδω θα μπει καποιος .

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 7:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Προαναγγελία ΓΣ της Alpha Bank στο επίσημο site του ΧΑΑ:

http://www.athex.gr/content/gr/Announce ... d=136488#0

Για δείτε λίγο το 6ο θέμα ημερήσιας διάταξης...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 8:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

θα φυγει σφαιρα κατω του 3 τη δευτερα ..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 8:30 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

thano

5* από μένα.

Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να οδηγηθεί η κατάσταση σε ελάχιστες μόνο συνεδριάσεις...

Έχουμε μεγάλο πρόβλημα και αντίστοιχα μεγάλες υπερβολές θα δούμε...

Δεν αποκλείω ενδοσυνεδριακά διψήφια ποσοστά πτώσης τη μέρα του μεγάλου ξεφορτώματος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 8:38 pm 
Χωρίς σύνδεση

Σημερα εδειχνε να φευγει για πανω, δεν τα βρηκαν οι αρχοντες ισως φυσιολογικο.
Το θεμα ειναι οτι εφοσον ηταν φυσιολογικο γιατι ολη την ημερα ηταν πανω το μαγαζι?
Μηπως τα βρουνε τελικα και μας δουλευουν?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 9:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.........

Ο STAVROS ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΣΤΕΡΩΝΟΥΝ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΙΣ 1700 ΜΟΝΑΔΕΣ? ΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΜΙΛΑΕΙ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 9:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

smartsmart έγραψε:
αναμένοντας τον ΓΑΠ να μιλήσει, πάντως τα πράγματα δεν μου φαίνονται τόσο τραγικά ........ Μάλλον η πρώτη δήλωση του Καρατζαφέρη ήταν που έκανε το κακό ..........Έχει δίκιο ο Δημήτρης να το λέει mini sell off, οι ανοικτές εντολές πώλησης πάντα δείχνουν πολύ κακά κακά σημάδια ....... στο τέλος μάζεψε αρκετά .......πιστεύω οτι εαν ήθελαν να το ρίξουν στα τάρταρα μπορούσαν να το κάνουν πολύ άνετα, ο ρυθμός που έπεφτε ήταν καταιγιστικός .....κάτι το κράτησε, για κάποιο λόγο κάτι το κράτησε...βλέπουμε

Νίκο σωστός απο την άλλη είδαμε πως το ΧΑΑ διψάει για θετικές ειδήσεις αρκεί μια πραγματική σπίθα για να το εκτινάξει.
Για να δούμε όμως πότε θα έρθει αυτή η ριμάδα ή ώρα.
Υ.Γ. Μακάρι φίλε Σταύρο
..

http://www.youtube.com/watch?v=eGPhUr-T6UM

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 90  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: