neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Νοέμ 14, 2009 4:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλησπέρα σε όλες και όλους ,

έλειπα τρείς μέρες για δουλειές και δεν μπορούσα ούτε να παρακολουθήσω....
Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο. ελπίζω ότι θα δούμε ισχυρή ανοδική αντίδραση από δευτέρα.

jacob, δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να μην πάει καλά η ΑΜΚ της άλφα... όλα θα πάνε καλά.

Φάρμερ, επέστρεψες στον "συναφή ιστότοπο"?
την δευτέρα το τελευταίο μου μύνημα εκεί...

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Νοέμ 14, 2009 4:30 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

:D

jordan , καλό

εύχομαι καλό σ/κ σε όλους εσας τους shiny happy people...

http://www.youtube.com/watch?v=-FjSchBoch0

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Νοέμ 14, 2009 5:14 pm 
Χωρίς σύνδεση

στον GD η ομοιοτητα της διορθωσης με αυτην του ιουλιου ειναι προφανης

σε σχετικη αναλογια το κυμα c με εκεινο του ιουλιου (c=50%a)

μας παει στις 2550

λιγο πιο κατω εχουμε την κατω bolliger(2530)

και τον κμο100ημ(2490 σημερινη τιμη, με ανοδικη αποκλιση)

καθως και την αναλογια C=61,8 A (2525)

αυτα τα ολιγα κι απο μενα, για τα περιθωρια της διορθωσης

Αν συνεχισει πιο κατω...
υγ
manuello
κριμα δεν μπορω να ακουσω το τραγουδι (κω..υπολογιστες ολο κατι παθαινουν,δεν εχω ηχο δεν εχω υλικο που ελεγε ο νιονιος)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 15, 2009 11:17 am 
Χωρίς σύνδεση

ενα μεγαλο ευχαριστω στον admin και στον stockmaniac για την προθεση τους

να βοηθησουν στη λυση του προβληματος μου ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 15, 2009 12:36 pm 
Χωρίς σύνδεση

ευχαριστω για την βοηθεια laspan.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 15, 2009 11:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

13 |11 |2009 10:45
Merrill L.: Μην φοβάστε τις τραπεζικές μετοχές

Οι Εθνική Τράπεζα και EFG Eurobank παραμένουν οι αγαπημένες τράπεζες της Merrill Lynch, όπως επισημαίνει ο οίκος σε σημερινή του ανάλυση.

Η Merrill Lynch αποδίδει σύσταση buy για τις μετοχές των δύο εταιρειών, διαβλέποντας δυναμική ανόδου 20%. Θεωρεί ότι και οι δύο τράπεζες βρίσκονται σε σωστή θέση ώστε να επωφεληθούν από την "κανονικοποίηση" του κόστους του ρίκου, και των καλών προοπτικών ανάπτυξης εκτός Ελλάδας, κυρίως στην Τουρκία και την Πολωνία.

Η Εθνική Τράπεζα επωφελείται ακόμη από το ισχυρό χρηματοδοτικό της προφίλ με το δείκτη δάνεια/καταθέσεις να βρίσκεται κάτω του 100%.

"Συνεχίζουμε να βλέπουμε ανοδικό ρίσκο στις εκτιμήσεις μας, και θεωρούμε την πρόσφατη υποχώρηση στις τιμές των μετοχών ως ένα καλό σημείο εισόδου". Η Merrill Lynch τονίζει ακόμη ότι το έλλειμμα αποτελεί ανησυχία, ωστόσο δεν "εκτροχιάζει" το investment story.

"Η νέα κυβέρνηση έχει αλλάξει σημαντικά τις προβλέψεις για το έλλειμμα του προϋπολογισμού του 2009, που τώρα διαμορφώνεται στο 12,7% του ΑΕΠ. Είναι ξεκάθαρο πως η Ελλάδα χρειάζεται να μειώσει τις δαπάνες αλλά και να αυξήσει τα φορολογικά έσοδα.

Αν και αυτό είναι πιθανό να επηρεάσει προσωρινά αρνητικά την ανάπτυξη του ΑΕΠ, θεωρούμε ότι έχει περιορισμένη μόνο επίδραση στο τωρινό investment case για τις ελληνικές τράπεζες, καθώς συνεχίζουμε να προβλέπουμε ανάπτυξη των μεγεθών στην Ελλάδα στα επόμενα τρία χρόνια, της τάξης του 10% ή και χαμηλότερα".

Ο οίκος τονίζει ακόμη ότι η ανάπτυξη της κερδοφορίας οδηγείται από την ορθολογικοποίηση του κόστους του ρίσκου αλλά και από την ανάπτυξη εκτός της ελληνικής αγοράς.

Η Merrill Lynch διευκρινίζει ότι αν και το α΄ μισό του έτους χαρακτηρίστηκε από τα αδύναμα περιθώρια, την έλλειψη ανάπτυξης των μεγεθών και την επιδείνωση της ποιότητας των assets, πλέον εμφανίζονται όλο και περισσότερες θετικές ενδείξεις.

Συνεχίζει να αναμένει διεύρυνση των καθαρών περιθωρίων από τόκους, την επιστροφή στην ανάπτυξη των όγκων και του χαμηλότερου κόστους ρίσκου το 2010. "Αυτό αναμένεται να οδηγήσει σε ισχυρό momentum κερδοφορίας".

Εκτιμά δε ότι τα περιθώρια τόσο του δανεισμού όσο και των καταθέσεων, θα συνεχίσουν να βελτιώνονται, αν και σε χαμηλότερο ρυθμό από ό,τι στο β΄ τρίμηνο. Οι ελληνικές τράπεζες έχουν να επιδείξουν καλή διαχείριση του κόστους, ενώ ο οίκος αναμένει ότι αυτό θα συνεχίσει και στο β΄ μισό του έτους.

Ακόμη, η δημιουργία μη εξυπηρετούμενων δανείων αναμένεται να επιβραδυνθεί σε σχέση με το β΄ τρίμηνο, αλλά ο οίκος εκτιμά ότι οι τράπεζες θα διατηρήσουν τα ίδια επίπεδα προβλέψεων με αυτά του β΄ τριμήνου για το υπόλοιπο του έτους.

axiaplus.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 16, 2009 8:43 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

χρονια πολλα στους εορτασαντες

θα ειναι μαλλον εβδομαδα αντιστροφης

το δικο μας εχει προηγηθει και θα προηγηθει στο γυρισμα

τελευταια μερα που θα ειμαι απασχολημενος

απο αυριο full time

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 16, 2009 8:54 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα,

καλή εβδομάδα να έχουμε... :)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 16, 2009 9:36 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλή μέρα και καλή εβδομάδα,

το παρακάτω μύνημα το ανάρτησα στο καπιταλ, το βάζω και εδώ σε περίπτωση που σβηστεί

"Καλημέρα σε όλους

Από την αρχή που ανακάλυψα αυτό το site και ξεκίνησα να παρακολουθώ τις συζητήσεις, μου έκανε εντύπωση αυτός εδώ ο μίτος καταρχήν για τις «αιρετικές» απόψεις του Χρήστου, του φάρμερ, του stockmaniac.
Μου έκανε εντύπωση επίσης η ωραία τρέλα της μεγάλης αυτής παρέας και το δέσιμο πέρα από τα χρηματιστηριακά κ.λ.π
Κάποιοι για την συνάντηση της αίγλης ήρθαν από πολύ μακριά-αυτό δεν το ξεχνάω.
Στην αρχή επιφυλακτικά , αργότερα πιο άνετα μπήκα και εγώ σε αυτήν την παρέα και για ένα διάστημα πέρασα πολύ καλά. Άρχισε μάλιστα να μου γίνεται καθημερινή συνήθεια να μπαίνω περισσότερο για να διαβάσω τα νέα των παιδιών παρά για τα υπόλοιπα.
Το κλίμα όμως χάλασε.
Φαίνεται ότι οι κανόνες που υπάρχουν σε αυτό το site ισχύουν μόνο ορισμένες φορές και μόνο για ορισμένους. Ή υπάρχουν σαφείς και αυστηροί κανόνες ή δεν υπάρχουν. Ή ισχύουν για όλους ή για κανέναν.
Δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο που με έκαναν ban από το site εντελώς απροειδοποίητα , αφού κανείς δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει.
Από τον Μάρτιο που είμαι μέλος δεν έχω βρίσει ποτέ κανέναν δεν έχω δημοσιοποιήσει τίποτα απρεπές ή προσβλητικό. Επίσης επαναλαμβάνω ότι ποτέ δεν είχα λάβει κάποια προειδοποίηση.
Ακούστηκαν πολλά στην συνέχεια, ότι αυτό είναι ένα χρηματιστηριακό φόρουμ επομένως δεν έχουν θέση εδώ οι πλάκες και τα τραγούδια κ.λ.π.
Κάποιοι έφτασαν μεχρις του σημείου να κατηγορήσουν αυτόν τον μίτο ως θορυβώδη και ότι δεν χρειάζεται καθώς επίσης ότι αναγκάζονται να διαβάζουν αρκετές σελίδες μέχρι να διαβάσουν κάτι ενδιαφέρον για την πορεία των μετοχών.Ερώτηση: μας πληρώνει κανείς για να αρθρογραφούμε για την πορεία των μετοχών?
Κάποιοι άλλοι εμφανίζονταν απο το πουθενά με ειρωνικά σχόλια για τον χρήστο.
Όλοι αυτοί βέβαια τώρα έχουν το θράσος να συνεχίζουν να γράφουν κανονικά στον μίτο σαν να μην έγινε τίποτα.
Επίσης, παρόλη την συγκινητική προσπάθεια του san με την συμπαράσταση 49 μελών οι οποίοι προσυπέγραφαν να μην ισχύσει το ban για μας τους τέσσερις (καθώς ήταν άδικο) οι moderators αδιαφόρησαν εντελώς.
Φαίνεται ότι ξεχνούν ότι η δύναμη ενός site είναι οι άνθρωποι που το επισκέπτονται και ότι δεν πρέπει να κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που τους εχει δωθεί .
Για μένα τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμμία θέση στο ελευθερο internet και θυμίζουν άλλες συμπεριφορές που όυτε να τις ονοματίσω δεν θέλω.
Το να συνεχίσω να γράφω σαν να μην έγινε τίποτα θα ήταν σαν να αποδέχομαι το σφάλμα μου και να δέχομαι ότι ήταν σωστός ο αποκλεισμός μου, επιστρέφοντας σοφρωνισμένος.
Αυτοαποκλείομαι λοιπόν δια παντός από το site καθώς αν αυτοί είναι οι κανόνες εδώ τότε εγώ δεν έχω καμμία διάθεση να τους ακολουθήσω, ενώ επίσης δεν έχει καμμία ουσία για μένα να γράφω στείρες χρηματιστηριακές αράδες χωρίς να μπορώ να μοιραστώ μουσικές και στίχους, αστεία και ότι άλλο θεωρώ ενδιαφέρον με τους φίλους μου.
Ζητάω συγνώμη λοιπόν από τους φίλους μου που δεν συνεχίζω.
‘Οσοι θέλουν βέβαια μπορούν να με βρουν, αν θέλουν.
Μιας και αυτό είναι το τελευταίο μου μύνημα, θα ήθελα να μην σβηστεί.

Σας ευχαριστώ,

Καλή συνέχεια."

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 16, 2009 10:00 am 
Χωρίς σύνδεση

την καλημερα μου σ ολους και καλη εβδομαδα

αντε ναχουμε μια καταπρασινη εβδομαδα.

καλα τους τα ειπες μανωλο!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: