neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 90  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 9:23 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

συμφωνω και εγω με τον thano που λεει οτι μεσομακροπροθεσμα σιγα σιγα πρεπει να χτυσουμε θεσεις.
Για παρ/μα εγω αν ειχα ρευστοτητα σημερα λιγο EUROBANK με το 2 μπροστα θα επαιρνα.

Αν σκεφτουμε οτι υο ΧΑ εκανε ενα -5,5 % απο τα υψηλα σημερα .... ενα μινι sell of το λες.
Δεν λεω οτι δεν θα παει πιο κατω. Αλλα και εγω πιστευω οτι η αγορα εχει προεξοφλισει τα χειροτερα.
απο την αλλη..... Το κακο ειναι οτι οι πολιτικοι μας δεν εχουν σταματησει να μας εκλπησουν δυσαρεστα :( και επισης οτι το ΧΑ ειναι οπως και να το κανουμε ειναι της υπερβολης.

Πλακα Πλακα... σημερα ο Καρατζαφερης εσωσε μερικους απο τον εγκλοβισμο. Αν περιμεναμε την Αλεκα να μας δωσει το στιγμα 20 λεπτα μετα
το ΧΑ με την φορα που ειχε παρει θα ηταν πανω απο +5% . Το πιστευω αυτο. :)

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 9:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

εμένα αυτό που με φοβίζει και μην ξεχνάμε το παράδειγμα του Ιαπωνικού χρηματιστηρίου την δεκαετία του 90, το πόσο καιρό θα μείνουμε στον πυθμένα .....δηλαδή αγοράζουμε ΕΤΕ πχ στα 3,5 με 4,5, εαν όμως μείνει εκεί καμιά 10 χρόνια τι κάνουμε ????

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 10:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011...

ΟΙ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΟΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ..

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.Η ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ.

Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟΣΗ ΠΙΕΣΗ.ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ.

ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ??

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ.

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ.

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ. Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕ OFF ΤΗΕ RECORD ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
MΙΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 5η ΔΟΣΗ.

ΤΟ ΔΝΤ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ 5η.
ΜΕ ΤΗΝ 6η???ΤΗΝ 7η??

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΛΟΙΟ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ??

ΕΓΩ ΣΑΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ,ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ 4.41 ΤΗΣ ΕΤΕ ΤΗΝ 1/4/2003
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ Η ΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 3 ΜΠΡΟΣΤΑ.http://www.capital.gr/xa/close_history. ... 4%C5&pg=21

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥ 2003.Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΕ.Ο ΔΑΝΤΗΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ.

ΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΡΠΩΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΣΗΨΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΡΙΤΗ,ΤΕΤΑΡΤΗ??ΤΙ???

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ?? Ε,ΟΚ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ??ΤΙ ΠΑΛΙ??ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ,ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ,ΤΑ 2 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ??

ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ.

ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 5ΑΣΤΕΡΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

ΟΤΑΝ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 1600 ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΠΟΥ ΕΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.
viewtopic.php?f=300&t=5985
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΨΗΦΟ.ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΨΗΦΙΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ 1500 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ.

ΣΑΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΗΤΑΝ ΗΜΙΜΕΤΡΑ,ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΙΤΟΥ..

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ & Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΑΑ.
ΕΙΔΑΤΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΩΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ?

ΣΤΙΣ 10 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΟΙ 8 ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΕΣ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΚΑΛΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 10:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=139

ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 10:51 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Σταύρο να πώ ότι αυτά που λες δεν είναι λογικά τότε μπορεί να θεωρηθώ εγώ ο παράλογος, θα δούμε…(5*). Ας γυρίσει και ας χάσεις μέρος της ανόδου δεν τρέχει τίποτα…
Νίκο ο παραλληρισμός που έκανες με Ιαπωνία μπορεί να παίξει , κρατώ επιφυλάξεις όμως λόγω ΕΕ….
Είδατε που μας έφτασαν ;;;να μην ξέρουμε τι να πρωτοϋποθέσουμε……
Από εκεί και πέρα προσωπικά δεν θα επιτρέψω σε κανένα να μου στερήσει την αισιόδοξη θεώρηση των πραγμάτων
…..
Το avatar
Συνημμένο:
bart-02.gif
bart-02.gif [ 27.26 KiB | 4997 προβολές ]
αφιερωμένο στα λεβεντόπαιδα που μας κυβερνάνε κυρίως τους έλληνες αλλά και τους ξένους ….

Y.G. Γειά σου Ροζίνα!!!!
Ηρακλή όταν διάβασα Β.Αιγαίου συγκινήθηκα .....τι είπες ρε φίλε !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=eGPhUr-T6UM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 27, 2011 11:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ENNOEITAI THMMS...ΑΣ ΒΓΟΥΝ 2-3 ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ...
ΤΖΗΜΙ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΣ.
Ο ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΩΣΤΟΣ.

Ο τραπεζικός κλάδος με όρους αποτίμησης έχει καταποντιστεί.
Η κατάρρευση της αξίας των τραπεζικών μετοχών δεν οφείλεται σε λάθους χειρισμούς των διοικήσεων αλλά αποδίδεται στην δεινή θέση της οικονομίας.
Οι τραπεζίτες έως τώρα έχουν χειριστεί ορθά την τρέχουσα πραγματική δύσκολη συγκυρία.
Στις 4 και 11 Μαρτίου το http://www.bankingnews.gr παρουσίασε μια σειρά εκτιμήσεων που αποτελούν συγκερασμό πηγών για την βραχυχρόνια συμπεριφορά των τραπεζικών μετοχών.
Παρήλθαν περίπου οι 2 μήνες που παρουσιάζονται οι νέες και ενίοτε αναθεωρημένες εκτιμήσεις και διαπιστώθηκε ότι το κακό σενάριο επιβεβαιώθηκε.
Όμως η δεινή κατάσταση στην οικονομία και στα ομόλογα μάλλον συντείνει στην άποψη ότι τα δύσκολα για τις αποτιμήσεις των τραπεζών είναι εμπρός και όχι πίσω.
Επανερχόμενοι με νέες αναθεωρημένες εκτιμήσεις προκύπτει ότι η αγορά,αν δεν υπάρξει αντίδραση, έχει ακόμη περιθώρια περαιτέρω πτώσης.

Πως θα μπορούσαν να εξελιχθούν οι τραπεζικές μετοχές σε διάστημα 2-3 μηνών;

Τράπεζες Το αρνητικό σενάριο Το θετικό σενάριο

Εθνική 3,5 - 5,5
Alpha 2,60 - 4,2
Eurobank 2,4 - 4
Πειραιώς 0,80 - 1,3
Κύπρου 1,6 - 2,8
Marfin 0,45 - 0,8
ATE 0,25 - 0,50
TT 2,2 - 3,4
Emporiki 1 - 1,5
Attica bank 0,60 - 1
ΤBank 0,05 - 0,20
Geniki bank 1 - 1,5
TτΕ 20 - 40
Proton bank 0,30 - 0,70
MIG 0,40 - 0,75

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 28, 2011 7:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ακούγοντας ξανά αυτά που είπαν τα παλικάρια οι αρχηγοί των κομμάτων μας δεν βλέπω τεράστιες αποκλίσεις, η βασική διαφορά είναι η επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου. Εννοείται οτι μιλάμε για μερικούς όρους και όχι όλους...... Πιστεύω ότι σε συνεργασία με τους Τροικανούς να γίνουν τίποτα μικρές αλλαγές για να είναι όλοι ικανοποιημέμοι .....Βέβαια και συννένεση να μην υπάρχει, δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει την 5η δόση .....άλλοστε στο μνημόνιο δεν μιλάει πουθενά για συννένεση ....

Για να δούμε .... για μένα πάντως το παρατραβάνε το παιχνίδι, λες και μας έχουν ανάγκη οι ξένοι, εμείς τους έχουμε ανάγκη όχι αυτοί ....Δεν υπάρχει κάτι που να έχει η Ελλάδα που να μην υπάρχει αλλού, οπότε θα πρέπει να χαμηλόσουμε λίγο το τουπέ που έχουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι του κόσμου ....... Δεν είμαστε απολύτως τίποτα για τους άλλους και εαν δεν υπήρχε αυτό το μεγάλο χρέος προς τις τράπεζες του το πιο πιθανό τώρα να μην είχαμε internet .........

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 28, 2011 9:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Άνταμ Λέρικ: Το ΔΝΤ θα εκταμιεύσει το δάνειο προς την Ελλάδα
Το ΔΝΤ θα εκταμιεύσει τελικώς το δάνειο προς την Ελλάδα, εκτιμά ο Αμερικανός οικονομολόγος Άνταμ Λέρικ.
Την άποψη ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα εκταμιεύσει τελικά την πέμπτη δόση του δανείου προς την Ελλάδα, εξέφρασε ο οικονομολόγος Άνταμ Λέρικ του ανεξάρτητου ινστιτούτου μελετών American Enterprise Institute, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Στο τέλος, το Ταμείο θα δανείσει τα χρήματα. Η Ελλάδα, η Ευρώπη και το ΔΝΤ θα συμφωνήσουν σε ένα καινούριο πρόγραμμα. Οι Έλληνες θα δώσουν νέες υποσχέσεις και οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ θα δεχτούν πιο ευέλικτους όρους», υποστήριξη ο Λέρικ.

Για τον Αμερικανό οικονομολόγο, το ΔΝΤ σήμερα «πληρώνει» τα λάθη που έγιναν πριν από ένα χρόνο.

«Οι Έλληνες δούλεψαν σκληρά, πολύ πιο σκληρά απ' όσο προβλέπαμε γενικά. Όμως το γεγονός παραμένει ότι οι όροι δεν εκπληρώθηκαν. Και αυτό γιατί το πρόγραμμα ήταν κακοσχεδιασμένο εξ αρχής (...) Για να εμπνεύσει εμπιστοσύνη ένα πρόγραμμα του ΔΝΤ, θα πρέπει να χρηματοδοτείται πλήρως από την αρχή μέχρι το τέλος», εξήγησε
.

http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.youtube.com/watch?v=eGPhUr-T6UM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 28, 2011 9:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΔΝΤ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΕΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΑΓΕ????????????????
Στο χαα κάποιοι απο εμας θα κερδίσουν αλλά το μεγάλο μέρος των Ελλήνων θα ειναι σε κακό χάλι.
Να κοιτάμε οτι μπορούμε να κάνουμε για τον διπλανό μας να το κάνουμε χωρίς ανταλλάγματα οσο η χωρα ειναι χωρίς ελπίδα.

Καλή δύναμη σε αυτούς που έχουν ακόμη την πολυτέλεια της εργασίας και υπομονή σε ολους ΑΥΤΟΎς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 28, 2011 9:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλησπέρα παίδες :D :)

Μόλις άρχισε στο Novacinema 3 η ταινία KRACH...

Είναι σχετική με το Χρηματιστήριο.

Το trailer εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=zYifAf02Vvk

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 90  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: