neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 3:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

Βοτανικός: Στη Βουλή εντός των ημερών η ρύθμιση @ Euro2day

Τη νομοθετική ρύθμιση που θα ανοίξει το δρόμο για την υλοποίηση του νέου σχεδίου για το έργο της διπλής ανάπλασης Βοτανικού-Λεωφόρου Αλεξάνδρας καταθέτει τις προσεχείς ημέρες το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νομοθετική ρύθμιση είναι ήδη έτοιμη και κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριληφθεί ως τροπολογία στο νομοσχέδιο για τη βιοποικιλότητα, που κατατίθεται σύντομα στην ολομέλεια της Βουλής.

Η εισηγμένη Μπάμπης Βωβός αλλά και η ομάδα του Παναθηναϊκού αναμένουν εδώ και καιρό την προώθηση της νομοθετικής ρύθμισης που παρουσίασε στις αρχές του χρόνου η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη.

Ωστόσο, το υπουργείο καθυστέρησε την προώθηση της ρύθμισης, επικαλούμενο διάσταση απόψεων των εμπλεκόμενων φορέων στην υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, εχθές, η εταιρία που έχει αναλάβει την υλοποίηση του νέου γηπέδου, ΓΗΠΕΛ, προχώρησε στην καταγγελία της παλιάς συμφωνίας με το Δήμο Αθηναίων, εξέλιξη που θεωρείται επιβεβλημένη για την υλοποίηση του νέου σχεδίου για τη διπλή ανάπλαση.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 4:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

@speculator.Και ο νόμος να ψηφιστεί,ποιός σου λέει ότι ο Βγενόπουλος θα πεί το ναί ιδίως αν πράγματι πάει να πάρει τον ΠΑΟ;
Τα 150 εκ. που κοστίζει το έργο είναι πάρα-πάρα πολλά.
Εχει πολύ δρόμο ακόμη το πράγμα και είναι πολύ πιθανό να μπλέξει έως και να ακυρωθεί.
Λέω εγώ τώρα.....με το φτωχό μου το μυαλό.
ΠΡΟΣΟΧΗ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 4:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

@macgyver Το ξέρω φίλε μου αλλά 1ον) το αρχιλαμογιο ας κοιτάξει τα χάλια της εταιρία του η μάλλον των εταιριών του, 2ον ) αν δεν γίνει θα φάνε πολύ κράξιμο από τους οπαδούς του Παο 3ον ) η περιοχή είναι χάλια και το χρειάζεται, 4ον) στο Βοτανικό ο Παο έχει εμπορικές εκμεταλλεύσεις ενώ στο οακα τι θα έχει 5ον ) το οικόπεδο είναι δωρεάν από τον ΒΩΒΟ ενώ διαφορετικά θα χρειαστεί συν της άλλης και αγορά οικόπεδου 6ον) ο δήμος έχει υπογράψει συμφωνία με τον Βωβό και αν κάτι στραβώσει η αποζημίωση για το έργο + τα έχτρα θα είναι πολύ μεγάλη, 7ο) φαντάσου πόσα λεφτά θα πέσουν εκεί από όλους και πόσα άτομα θα δουλέψουν σε καιρό κρίσης εκεί το όποιο συμφέρει γενικά το κράτος. Δεν νομίζω να κολλήσουν τώρα, η καθυστέρηση νομίζω ότι οφειλόταν ώστε να ενταχτεί το έργο στο fast Track συν αυτά που ζητούσε ο παναθηναϊκός από τον Βωβό και τα πηρέ τον Αύγουστο γραπτώς καθώς και από τον δήμο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 5:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

Το ότι είναι χαρτί τζόγου πλέον το ξέρω αν θέλεις να μου πεις αυτό αλλά τώρα οι πιθανότητες είναι με το μέρος του βωβού. Έτσι ελπίζω τουλάχιστον. Το 200-300% το έχει ξαναδώσει πριν 2 χρόνια όσοι την παρακολουθούν το ξέρουν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 5:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

Αν μπεις στο site της βουλής και δεις πλάνο από τα νομοσχέδια που περνά το ΥΠΕΚΑ θα καταλάβεις ότι δεν είναι τυχαίο. Τόσο καιρό αυτό περιμέναμε να ενταχτεί σαν τοπολογία σε ένα από τα 3 νομοσχέδια που θα περνούσαν, σήμερα μάθαμε ‘κατά πάσα πιθανότητα θα συμπεριληφθεί ως τροπολογία στο νομοσχέδιο για τη βιοποικιλότητα» για να λέμε και την αλήθεια αυτό το κατά πάσα πιθανότητα με αγχώνει διότι το έχω ξανακούσει πολλάκις, αλλά που θα πάει , ευελπιστώ να ζήσουμε στιγμές 2008-2009

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 5:19 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!

ΘΕΛΕΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ..

ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ.

ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ,ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑ...

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ.ΟΤΙ ΔΛΔ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΙΣ 16.00????

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΛΙΓΕΣ ΕΤΕ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΕΔΩΣΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ(ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ!!!

ΔΕΣ!!!

Τελευταία επεξεργασία από STAVROS7 και Τρί Οκτ 12, 2010 5:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 5:22 pm 
Χωρίς σύνδεση

Το σκεπτικό της επιλογής της να καταγγείλει τη σύμβαση για το έργο στο Βοτανικό έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν εγκαταλείπουμε το πρότζεκτ, θωρακίζουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας".
Σε καταγγελία της σύμβασης που υφίσταται μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε η ΓΗΠΕΛ με τη σύμφωνη γνώμη των μεγαλομετόχων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΗΠΕΛ. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν για τα δεδομένα και την μέχρι σήμερα πορεία του έργου του Γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.
Μετά από ενημέρωση των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και με τη σύμφωνη γνώμη τους προτάθηκε η καταγγελία της σύμβασης μεταξύ Δήμου Αθηναίων και ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η πρόταση αυτή προκρίθηκε για δύο λόγους. Πρώτον, διότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης που να αφορά το έργο και δεύτερον, για να κατοχυρωθούν τα νόμιμα δικαιώματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Η βούληση μας για την απόκτηση ενός σύγχρονου γηπέδου για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού, όπως έχει σχεδιαστεί, είναι δεδομένη και αυτονόητη. Μένει να αποδειχτεί ότι την ίδια βούληση έχουν και όλοι οι εμπλεκόμενοι με το έργο φορείς".
Το σκεπτικό της απόφασης

Η εξέλιξη αυτή επ' ουδενί σημαίνει ότι εγκαταλείπεται η πρόθεση για την ανέγερση γηπέδου στο Βοτανικό ούτε προκαλεί περαιτέρω χρονική καθυστέρηση, αφού, έτσι κι αλλιώς, θα έπρεπε να αναθεωρηθεί η σύμβαση όπως προβλέπεται από το νόμο.
Από την άλλη, βέβαια, η καταγγελία της σύμβασης τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δίνει την ελευθερία στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αποφασίσει απερίσπαστα για τα νέα δεδομένα. Παράλληλα, οι "πράσινοι" κρίνουν ότι υπάρχει αδικαιολόγητη καθυστέρηση από πλευράς κυβέρνησης χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου Αθηναίων, την ώρα μάλιστα που ο σύλλογος έχει συναινέσει στο θέμα της νομοθετικής ρύθμισης από τις 5 Αυγούστου.
Με αυτή την επιλογή του ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να στείλει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς το μήνυμα ότι δεν εγκλωβίζεται και πως θα κάνει ό,τι απαιτείται προκειμένου να θωρακίσει τα νόμιμα δικαιώματά του στην υπόθεση.
Τέλος, ενδεικτικό της σημασίας που δίνει ο Παναθηναϊκός στο γηπεδικό είναι και το γεγονός ότι από τη Δευτέρα η έδρα της ΓΗΠΕΛ μεταφέρθηκε στα νέα γραφεία της ΠΑΕ στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 5:23 pm 
Χωρίς σύνδεση

Δεν εγκαταλείπουμε το πρότζεκτ, θωρακίζουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας".

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 5:26 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ,

ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΑΚΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΕΓΩ!ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ ΤΑ ΛΕΝΕ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 50-50 ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!ΕΛΕΟΣ!!!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 12, 2010 5:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Και αν...λέω άν...υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξει ο ΠΑΟ το γήπεδό του με τα ΜΙΣΑ λεφτά.....κάπου εκεί κοντά......;
Για να στο λέω και να επιμένω.....μην το παίρνεις αψήφιστα.
Με τον Βωβό δεν υπάρχει πρόβλημα με ρήτρες κλπ.Ο Μπόμπολας τους έχει δέσει με ρήτρες ότι όπου και να γίνει θα το φτιάξει αυτός.
Γνώμη μου;Ναι στο trading αλλά τα μάτια σου 14.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Τελευταία επεξεργασία από macgyver και Τρί Οκτ 12, 2010 5:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 38 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: