neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 25, 2010 9:24 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

υπερβαση του 1,41575 οδηγει στο 1,52

dow

εβαλε "πλατη" για τον nasdaque και τον σ&p

το κλεισιμο του dow τον οκτωβριο δειχνει τον ρυθμο

ετε και γδ

θελουμε gap

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 1540

την πεμπτη κλειστον λογω 28ης

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 25, 2010 10:01 am 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Σταύρο (αλλά φαντάζομαι θα συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι)

Οι αγορές και η οικονομία είναι ένα απίστευτα σύνθετο πράγμα. Επηρεάζεται από οικονομικούς, κοινωνικούς, πολιτικους ακόμα και ιατρικούς παράγοντες. Μια βροχή στην κίνα μπορεί να σου επηρεάσει το κεφάλαιο σου, όπως και ενα στραβό γαμ...σι ενός Σείχη απ το Κατάρ (αν του την βαρέσει να κόψει παραγωγή στο αργο).

Ειναι φουλ στους αστάθμητους παράγοντες. Η πληροφορία βέβαια είναι εκεί. Το θέμα είναι
1. Να την βρεις
2. Να την φιλτράρεις και να την αξιολογήσεις
3. Να την εκμεταλλευτείς

Πίστεψε με και τα 3 είναι απίστευτα δύσκολα. Εγώ είμαι οικονομολόγος αλλά η επαγγελματική μου ενασχόληση είναι η διαχείριση της πληροφορίας (προς όφελος της οποιας διοίκησης εταιρίας που εργάζομαι). Για να διαχειριστώ και να φιλτράρω μια πληροφορία στην δουλειά μου (που στο τονίζω αφορά ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ) χρησιμοποιώ το λογιστικό σύστημα της εταιρίας, SPPS (στατιστικό πακέτο) excel, ms works, access και 2 λογισμικά πακέτα καταγραφής πληροφοριών και ελέγχου. Και πάλι δεν τα καταφέρνω.
Εσένα τι μπορεί λοιπόν να σε πείσει ότι ο οποιοσδήποτε ξέρει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ, πολύ περισσότερο δε όταν καταλαβαίνεις για τι πολυπλοκότητα μιλάμε ΣΥΝ ΤΟΥΣ INSIDERS που επηρεάζουν τα πάντα.

Θα στο πω με απλό παράδειγμα.
Για την ΑΜΚ της ΕΤΕ και την ΕΤΕ γενικότερα έχω συγκεκριμένη γνώμη. Όμως έδωσα σε επαγγελματία της αγοράς να μου χειριστεί ακόμα και το trade των δικαιωμάτων γιατί πολύ απλά, έ του π… 10 πράγματα παραπάνω από μένα θα ξέρει.
Από την άλλη η πείρα μου έχει δείξει ότι ΑΤΑΚΕΣ και ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΕΣ εκφράσεις δεν χωράνε όταν ασχολείσαι με αυτά τα πράγματα.
Πρόσεξε είναι άλλο πράγμα η προσωπική εκτίμηση και άλλο οι εμμονή. Πόσο μάλλον όταν το φίλτρο της λογικής έχει πάει περίπατο προ πολλού.
Εν τέλει τις σημερινές ημέρες η πολυπλοκότητα είναι τόσο μεγάλη που ακόμα και εκείνοι που ορίζουν τις τύχες του κόσμου αυτού ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Το ιδανικό δεν υπάρχει.
Ακου τους όλους αλλά το τελικό συμπέρασμα να είναι δικό σου και μόνο δικό σου. Εκεί θα ξεχωρίσει και το «προσωπικό φίλτρο» που λέγαμε.

Για το σημερινό άνοιγμα της ΕΤΕ πες μου ποιος το υπολόγιζε! Ακόμα και γω περίμενα κάτω

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 25, 2010 10:38 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

manos69 έγραψε:
Kαλησπερα στη παρεα.

ΣΤΑΥΡΟ καλως ηρθες παλι στο μιτο.

Οσο αφορα το ban (εξ ιδιων 4 φορες) καταλαβα οτι το λαθος τις περισσοτερες φορες το εκανα εγω.
Σε αλλες περιπτωσεις (οχι μονο σ'εμενα αλλα και σε αλλους) ειδα οτι το λαθος εγινε απο δυο,ισως και απο τρεις.
Το σιγουρο παντως ειναι οτι και στις δυο περιπτωσεις εμαθα να παιζω το παιχνιδι μιας και οι οροι ειναι λιγο πολυ σαφεις.
Αλλοι το παιρνουν σαν φορο τιμης, σαν αξιωμα, σαν γαλονι ας πουμε, και αλλοι σαν προσβολη.
Εγω παντως δεν προσβληθηκα ποτε γιατι σαν χαρακτηρας ειμαι και λιγο αντιδραστικος καλως ή κακως.....ΑΥΤΑ.

ΙΟΛΑΣ
Μια ερωτηση τελειως φιλικη.
Σε τι θα ειναι σιγουρος ο Σταυρος αν αγορασει αλφα και γιουρομπανκ
εν συγκρισει με την ΕΤΕ?
θα ανεβουν οι προηγουμενες και θα μεινει σταθερη ή θα πεσει η ΕΤΕ?
Τι ακριβως εννοεις?

Την περασμένη εβδομάδα και με τα κέρδη από το trade στην ΕΤΕ, αγόρασα αλφα και ευρωβ. Η λογική είναι ότι το στράγγισμα από ΕΤΕ τελείωσε, όλοι κάπου θα χώσουν τα κέρδη τους (ο 40άρης και ο 80άρης είναι high risk ακόμη) και υπάρχει και ένα deal σε εξέλιξη. Φτάνουν αυτά φίλε μάνο????

(από την άλλη βέβαια ο ξενιτεμένος Μαρινης μίλαγε για 1630 και μετα κάτω.....τι να κάνουμε???easy come easy go)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 25, 2010 10:53 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Παιδια εφαγα μαλιστα και μια μερα παραπανω ban!!!

EIXE ΞEXAΣEI O ADMIN ΝΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ BAN ENA EXΩ ΝΑ ΠΩ:

OΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΑΜΥΝΘΗΚΑ.
Ο ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΩΣ ''ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ''
ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΒΛΑΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ BAN.
EΓΩ ΣΩΣΤΑ ΕΦΑΓΑ BAN.EKEINOΣ ΟΜΩΣ ΠΟΣΑ BAN ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ???3 Η 4??

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΣΗΝ ΖΩΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ.

''ADMIN'' ΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚONTA ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ KAI ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Η ΜΑΛΑΚΑΣ.

ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΑΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ,ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ???

ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 25, 2010 11:05 am 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
Παιδια εφαγα μαλιστα και μια μερα παραπανω ban!!!

EIXE ΞEXAΣEI O ADMIN ΝΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ BAN ENA EXΩ ΝΑ ΠΩ:

OΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΑΜΥΝΘΗΚΑ.
Ο ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΩΣ ''ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ''
ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΒΛΑΚΑΚΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ BAN.
EΓΩ ΣΩΣΤΑ ΕΦΑΓΑ BAN.EKEINOΣ ΟΜΩΣ ΠΟΣΑ BAN ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ???3 Η 4??

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΣΗΝ ΖΩΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ.

''ADMIN'' ΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚONTA ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ KAI ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Η ΜΑΛΑΚΑΣ.

ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΑΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ,ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ???

ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.

Stavros7 και γενικά προς όλους τους χρήστες, επειδή μερικά μηνύματά μπορεί και να μας ξεφεύγουν...

Αν κάποιο σας θίγει για οπουδήποτε λόγο σας παρακαλούμε να μας το κάνετε αναφορά πατώντας το (!) κάτω δεξιά στα μηνύματα και θα το ελέγχουμε το συντομότερο.

Όσο για την Ισονομία και την Δημοκρατία, έχουμε αποδείξει όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις πως ισχύει για όλους τους χρήστες.

Είμαστε το μοναδικό forum που δίνει την δυνατότητα διαχείρισης ενότητας σε οποιονδήποτε χρήστη αν πιστοποιήσει τα στοιχεία του.

Καλή Συνέχεια

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 25, 2010 11:09 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ADMIN ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟ....''Τελος, αν κοβεις τις τριχες σε κανεναν παιδο-ψυχολογο με ειδικευση σε απαιδευτους, society-στιγματισμενους, μη-κροισους, ζητα του μια καρτουλα, θα σου φανει χρησιμη''....

viewtopic.php?f=259&t=867&start=3600

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....

IOLA Η ΕΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ...ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ???

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 25, 2010 11:21 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

stavros7 ένα εκπληκτικό βίντεο στο youtube για το βαμβάκι και τις επενδύσεις γενικότερα δικό σου είναι?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 25, 2010 11:33 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΧΑΧΑ!!!ΛES KAI EIΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ NEOFORUM!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 25, 2010 11:36 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Μου άρεσε πολύ.
Εκπληκτικές γνώσεις αλλά όχι ανάλογη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Οκτ 25, 2010 11:38 am 
Χωρίς σύνδεση

Φίλε Σταύρο είδα και εγώ το βιντεάκι σου

απλα έχω να σου πω ότι αίσθηση των αγορών έχεις, καταλαβαίνεις τι σου γίνεται (είδα το σχόλιο για τον s&p) απλά ανυπόμονος είσαι και για κάποιο λόγο δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, και ειναι λογικο

εμπιστεύσου περισσότερο τον Σταύρο λοιπόν, παρά τους άλλους, ο ευατός σου ο ίδιος έχει περισσότερα να σου δώσει. Επίσης φίλτραρε οτι ακους εδω μεσα και εκει εξω

τιποτα αλλο, καλά κέρδη ολόψυχα

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 29 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: