etrader έγραψε:
Kαλησπέρα.
Ίσως τώρα κάποιοι φίλοι καταλάβουν:
Τι ακριβώς περίμενα τόσο καιρό και θεωρούσα ότι δεν είχαμε δει τον πυθμένα..
Για ποιο λόγο ήμουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ άχαρτος και διατύπωνα ΞΕΚΑΘΑΡΑ την ΑΠΟΧΗ μου από την αγορά.
Τι εννοούσα όταν έγραφα συνεχώς ότι περίμενα υπομονετικά ένα sell-off, ενώ αρκετοί φίλοι διαφωνούσαν, ενώ άλλοι θεωρούσαν ότι το είχαμε δει, κάποιοι άλλοι με ρωτούσαν γιατί δεν έμπαινα στην αγορά...
Την Παρασκευή έγραψα ξεκάθαρα ότι δεν ήταν αυτό που περίμενα και ότι απλά είχαμε μια μικρογραφία αυτού που εννοώ.
Sell-off έχουμε σε ελάχιστες περιπτώσεις.
Όταν πετάνε τα χαρτιά από το παράθυρο, όταν ο πανικός κυριαρχεί, όταν κοιτάς την αγορά αμίλητος να κοκκινίζει και δεν έχεις κανένα σχόλιο, όταν βλέπεις το ticker να τρελαίνεται από τις εντολές market, όταν και ο τελευταίος αισιόδοξος πιστέψει στην πτώση, όταν ο φόβος σε κυριεύει...
ΤΟΤΕ NAI!! ΕΧΟΥΜΕ SELL-OFF
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ.
ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.
Καλό απόγευμα.
Παίδες να διευκρινίσω κάτι γιατί βλέπω ότι παρερμηνεύτηκε.
Όταν επεξηγώ τους λόγους για τους οποίους δεν είχαμε sell-off εννοώ για την κίνηση της Παρασκευής και όχι για τη σημερινή.
Αυτό της Παρασκευής ήταν το εναρκτήριο κύμα ας πούμε για το sell-off.Σήμερα είχαμε σε επιλεγμένους τίτλους, βλέπε ΑΛΦΑ, ΙΝΛΟΤ, χαρακτηριστικά ξεπουλήματος όσο όσο, δηλαδή ουσιαστικά σοβαρές ενδείξεις sell-off, αλλά δε θεωρώ ότι αυτό ολοκληρώθηκε ακόμα με διάχυση σε όλο το ταμπλό.
Οι απόψεις του γράφοντος είναι καθαρά προσωπικές και δεν αποτελούν σύσταση για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.