neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 473, 474, 475, 476, 477, 478, 479 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 03, 2011 10:50 am 
Χωρίς σύνδεση

ιντρακομ...ιντρακομ...ιντρακομ. :D :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 03, 2011 10:52 am 
Χωρίς σύνδεση

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ

1)Ακομα και σημερα κατηγορει αβασιμα το χριστο λεγοντας...
Μίλησα χτες με κάποιον χρήστη του Κάπιταλ στο τηλέφωνο. Δεν αποκαλύπτω το όνομά του. Αν θέλει ας παρουσιαστεί μόνος του να τα πει ή στο Κάπιταλ ή εδώ.

Με διαβεβαίωσε ότι σε συνάντηση που είχε με το Χρίστο, μαζί με άλλους χρήστες του φόρουμ, άκουσε να του ζητείται ποσοστό από τα κέρδη, ύστερα από διαχείριση χαρτοφυλακίου, εκ μέρους του Χρίστου. Τότε, όπως μου ισχυρίστηκε, σταμάτησε να ακούει τη συζήτηση κι έπιασε κουβέντα με άλλους χρήστες που βρίσκονταν εκεί.

Παρολο που χθες ο φαρμερ και ο σαν ζητουσαν επιμονως αν υπαρχει καποιος που του ζητηθηκε ποσοστο να το πει.
Αν ηταν σωστος δεν θα μετεφερε την αρβυλα σημερα,αλλα επρεπε να πει αυτον που του τηλεφωνησε να τα πει δημοσιως στο φορουμ
2)Οσον αφορα την προτροπη μου για αγορες ΕΤΕ επιμενει παρολο που του απεδειξα με διαφορα ποστ οτι κατι τετοιο δεν ισχυει.
Ειναι ανοητο να το ξανακανω παλι.
3)Επιμενει οτι ποκερ σανυ και 666 ειναι το ιδιο προσωπο ΕΛΕΟΣ Εγω προσωπικα ειχα δηλωσει πως ειμαι στη διαθεση του ΚΑΠΙΤΑΛ να διασταυρωσει το ονομα μου
και αν διαπιστωθει πως εχω και αλλο ονομα σταματαω να γραφω.Ελεγα μαλιστα πως ας το δηλωσουν και αλλοι αυτο.
4)Ποτε δεν απαντησε στα δικα μου ερωτηματα οπως και αλλων μελων του φορουμ για την χρησιμοτητα των πολλαπλων ονοματων του παρολο που
του δοθηκε η ευκαιρια να το κανει.Αντι να απανταει περι αυτου σχολιαζε κοροιδευοντας τις επενδυτικες μου επιλογες
Για τα 3και 4 Οποιος διαβασε τα ποστ την συγκεκριμενη περιοδο και ειναι αντικειμενικος βγαζει ασφαλη συμπερασματα.
Παντως μια απαντηση εκ μερους του δεν δοθκε ποτε!!!!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 03, 2011 10:53 am 
Χωρίς σύνδεση

τα αθορυβα πρεπει τωρα να κυνηγαμε και τα <ασημαντα> μεχρι να αρχισουν να λανσαρουν τα καλα νεα και αυτα σιγα-σιγα φιλε san!

βρε συ Ποκερ μηπως εισαι εγω και δεν το ξερω?
ποσες φορες ειχαμε πολιτικες< κοντρες >?
αυτο ηταν στημενο? ασε μην ασχολεισαι!

Τελευταία επεξεργασία από sunnyjohn1009 και Τρί Μάιος 03, 2011 10:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 03, 2011 10:57 am 
Χωρίς σύνδεση

σαννυ

μη φοβάσαι

όποτε έχω ¨δύναμη¨ δεν την αφήνω ανεκμετάλλευτη

με το που γύρισε η ετε έγινε και αύξηση στον όγκο της

μια χαρά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 03, 2011 11:09 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΕΜΕΙς ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Συνημμένα:
louka[1].jpg
louka[1].jpg [ 359.65 KiB | 2209 προβολές ]

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο
Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 03, 2011 11:15 am 
Χωρίς σύνδεση

Ενας μεγαλος ΤΡΕΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΟΡΤΗΣ αναρωτιοταν προσφατα με τι λεφτα και ειδησεις θα ανεβει το ΧΑΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕ ΚΑΨΕΡΕ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Σανυ αντε μαζι σου καλα, αλλα και με τον 666

ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 03, 2011 11:31 am 
Χωρίς σύνδεση

netakias

Ο μεγάλος μας ηθοποιός έφυγε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλευόταν. Ο Θανάσης Βέγγος αντιμετώπιζε επί μακρό χρονικό διάστημα σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Γεννήθηκε στον Πειραιά, στο Νέο Φάληρο, στις 29 Μαΐου του 1927 από το Βασίλη και την Ευδοκία Βέγγου.

Ο Βέγγος μεγάλωσε γενιές όλοκληρες Ελλήνων, με γέλιο μεν, αλλά πάντα με ήθος και στάση ζωής πρότυπο.

Ταυτίστηκε στην μεταπολεμική Ελλάδα με τον καθημερινό Ελληνα, της εργατιάς, τον μετανάστη, τον αεικίνητο. Ο καταφερτζής, ο εργατικός, ο ευρυματικός, φτώχος μερακαματιάρης, αλλά και φιλότιμος και τίμιος. Μέσα από τους ρόλους του, κωμικούς ή όχι έδινε μαθήματα ακεραίου χαρακτήρα και μόχθου.

Ηταν τέτοια η όρεξη του για δουλειά και η υπερκινητικότητα του, που γέννησε το σχήμα λόγου “τρέχω σαν Βέγγος”

Λιγομίλητος στην ζωή κι απλός, άφηνε το έργο του να μιλήσει γι αυτόν και έδινε σπάνια συνεντεύξεις.

Ειναι ο πραγματικός Ελληνας παράδειγμα για όλους μας.

Ο Ελληνας που κρύβουμε όλοι μέσα μας και ξεχάσαμε κάπου στον δρόμο, εκεί κοντά, στην δεκαετία του ’80 που συνηθίσαμε “να περνάμε καλά”.

Αν χρειαζόμαστε πρότυπο αυτές τις εποχές, αυτός ακριβώς είναι ο Ελληνας.

Σε ευχαριστώ “Καλέ μου Ανθρωπε” για όσα μας δίδαξες.

Αθάνατος.

ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 03, 2011 11:58 am 
Χωρίς σύνδεση

-2.804%
VALUE: 12.061

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 03, 2011 11:59 am 
Χωρίς σύνδεση

kalhmera se olous sas apo to zante to fioro tou levante.....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μάιος 03, 2011 12:09 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΠΟΚΕΡ

Να σου απαντήσω λοιπόν... σε αυτό που με ρωτάς... Κάνω την πλάκα μου... Γράφω όποτε εγώ γουστάρω! Όχι όποτε το Κάπιταλ και το κάθε Κάπιταλ αποφασίζει... Γι αυτό και τα πολλά νικς που έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς. Κι άμα γουστάρω θα βγάλω κι άλλα νικς. Άμα αποφασίσω να γράψω ξανά στο Κάπιταλ ( δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα)... δεν θα με σταματήσει κανείς.

Ποιοι απαρτίζουν το Κάπιταλ; Ποιοι μπανάρουν τον οποιονδήποτε εκφέρει άποψη τεκμηριωμένη ενώ την ίδια στιγμή αφήνουν τύπους να βρίζουν χυδαία όποιον έχει αντίθετη άποψη από τη δική τους; Το σύστημα διαγραφής το κάνει κι όποιος το πατάει.

Γράφετε για τον φάρμερ (Κώστας) ότι είναι σοβαρό παιδί... Η σοβαρότητα του κάθε ενός αποτυπώνεται σε αυτά που γράφει. Εάν σας αρέσουν τα σχόλιά του περί 'ξυρισμένου ποδιού και μίνι' ... τότε τι να πω... είστε της ίδιας συνομοταξίας.

Να τελειώσω με κάτι ... ολόσωστο που είπε ο GOIABA.
Μάλλον αυτός το είπε... Δεν θυμάμαι κιόλας... βαριέμαι να ψάχνω.... 'Αφού έχετε αντίθετη άποψη λοιπόν γιατί δεν φτιάχνετε δικό σας μίτο να λέτε εκεί μέσα ότι θέλετε... Και συμφώνησε με αυτό ο χρήστης pariss ο οποίος θα απέχει από τον μίτο.
Μάλλον θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί του...
Οι κουβέντες και οι αντεγκλήσεις έχουν καταντησει κουραστικές.

Το να λέω στον Χρίστο ή στον Σάννυ ότι η πρακτική τους είναι λάθος... είναι μάλλον κουτό από μέρους μου.. Έχω εξηγήσει πολλές φορές λίγο από το σύστημά μου το οποίο βασίζεται σε τεχνική ανάλυση ότι η αγορά μετοχών γίνεται όταν δείξουν οι δείκτες μας κι όχι επειδή είπαμε ότι όλα αυτά είναι πρακτικές στα πλαίσια μίας απάτης.

Από μένα κύριοι το πεδίο είναι ελεύθερο. Αντεγλήσεις μαζί σας ξανά δεν χρειάζεται να έχω, διότι όταν μιλάς, προυποθέτει να μην συζητάς με τοίχο.
Εγώ διαπιστώνω ότι είτε σε σας μιλάω, είτε σε ντουβάρι είναι το ίδιο πράγμα.

Ποιος ο λόγος λοιπόν να χαλιόμαστε όλοι;

Ελπίζω να σας κάλυψα

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 473, 474, 475, 476, 477, 478, 479 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 388 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: