Cerberus έγραψε:
Αγαπητή babio σας είπα. Επαιξα και έχασα με ΜΙΓ και όπως την είδα έφυγα με τις minimoum απώλειες για μια ημέρα. Οπως έχω γράψει πιστεύω ότι μπορεί να την πάει σε ένα ανοδικό ράλυ προς το €0.55 όπου και αν κάποιος έχει αγοράσει στα σημερινά επίπεδα καλό θα ήταν να πάρει τα κέρδη του καθώς ο Αντρέ είναι απρόβλεπτος. Πάντως reverse όπως έχω πει ξανά δεν βλέπω.
Οσο για τον δείκτη αύριο θα δούμε τι πραγματικά θα γίνει σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο.
Οπως έχω πει βλέπω 900 με 950 και μετά θα ήθελα να γυρίσει αλλά δεν θέλω να δω υπερβολές.Μα καλά θα μου πείτε μέχρι σήμερα δεν είδαμε υπερβολές? Οχι θεωρώ ότι δεν είδαμε. Είδαμε προσαρμογή των αποτιμήσεων βάση της Ελληνικής οικονομίας ως έχει σήμερα. Από εκεί και πέρα το ΧΑ ως μηχανισμός προεξόφλησης πρέπει να μας δείξει την μελλοντική ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας δια μέσου πολύ υγειών εισηγμένων εταιριών.
Αυριο θα ψάξω την Alpha για πρώτες αγορές κάτω απο €2.5, θα παρακολουθώ στενά την ΔΕΗ για ολοκλήρωση αγορών κάτω από €6 ,τον ΟΤΕ για ολοκλήρωση αγορών από €4 και κάτω και τα ΕΛΠΕ για ολοκλήρωση αγορών κάτω από €5.5.
Αυριο επίσης θέλω να δω τι θα συμβεί με τα margins στην ΕΤΕ κάτω από 4 τα οποία θα φέρουν υποχρεωτικές πωλήσεις.
Θα τα πούμε πάλι πιθανότατα αυριο.
Ευχομαι ένα όμορφο βράδυ.
Καλημέρα στην όμορφη παρέα. Τα ανωτέρω που έγραψα χθες ισχύουν. Η σημερινή συνεδρίαση χρειάζεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ και όχι βιαστικές κινήσεις. Αν δεν έρθει σοβαρή ανοδική αντίδραση στο εξωτερικό και ίσως κάποια καλά νέα το πρόβλημα παραμένει και πρέπει να γίνονται ΜΟΝΟ επιλεγμένες αγορές με το ήμισυ του κεφαλαίου που θα θέλατε να διαθέσετε.