Καλησπερα και απο εμενα παιδια !!!
Φιλε Παρη, Διαφωνω μαζι σου, αλλα εσυ ξερεις καλυτερρα απο καθε αλλον το τι πρεπει να κανεις. Το εαν εγω λεω να σταματησουν οι ανουσιοι ψιλοκαβγαδες, ειρωνιες κτλ και εσυ το εκλαμβανεις με αυτον τον τροπο και το βαζεις σε προσωπικη βαση, λυπαμαι πολυ φιλε αλλα εισαι λαθος. Γραφω πανω απο εναν χρονο και προσπαθω παντα, ακομα και στα δυσκολα να ειμαι ευχαριστος στην παρεα και να μην προκαλω κανεναν. Οταν ομως βλεπω ατομα που θελουν να θεωρουν τον εαυτο τους σοβαρο (μιλαω για τον geolog, τον οποιο εγω θεωρω σοβαρο) σε καθημερινη βαση να κανουν τα ιδια και ιδια, ε τοτε φιλε συγνωμη κατι πρεπει να πω και εγω. Το μηνυμα μαλιστα που εγραψα στον geolog, το εκανα με το θαρρος του φιλου και χωρις κακια, γιατι σκοπος μου δεν ειναι να προσβαλω κανεναν, αντιθετως οπως θα εχεις διαπιστωσει μεχρι και την χορευτρια κανω για την καλη παρεα.
Εαν τωρα μου την πεφτει απο κανενα βλημα σαν τον Κωστα Α. και τρωει τα μπινελικια του, ε τα θελει ο πισινος του. Οπως τα ηθελε και ο Νονος που ηταν η αιτια για να κλεισει το καφενειο, η Αρκουδοπετρα δηλαδη, που τωρα γραφει παλι με αλλο νικ.
Οσο για τον Χρηστο 666, ξερεις παρα πολυ καλα οτι οταν επρεπε τα ακουσε και αυτος με την σειρα του. Ο Χρηστος δεν μου ειναι τιποτα, εχω μιλησει δυο-τρεις φορες μαζι του και τον ακουσα οπως ακουω ολους τους ανθρωπους. Εαν τωρα μερικοι νομιζουν οτι οταν γραφω κατι το κανω απλα και μονον για να παρω θεση υπερ του, κανουν μεγαλο λαθος, το κανω για την παρεα και για κανεναν αλλον.
Οπως γραφει και ο συνεταιρος, οταν θα εχω να πω κατι σε καποιον θα γραψω ενα π.μ. και τελος, εκτος και εαν με προκαλει δημοσια, τοτε απαντω οπως εγω θεωρω σωστω και τρωω το banακι μου.
Αυτα και δεν θελω να εχω προβληματα με κανεναν και ουτε ψαχνω, εχω αρκετα και δεν χρειαζομαι αλλλα. Οταν θα δω οτι ειμαι "βαρος" στην παρεα, ξερω τον δρομο μου.
Ο καφετζης, ο παντα καλαμπουρτζης και ο παντα σπαθι κατα τα λεγομενα σου.
_________________ Παρε τα λεφτα και τρεχα, ας ειναι και χαρτακια !!!
|