neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 8:09 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

20 05 2011

Συνημμένα:
gd96.gif
gd96.gif [ 36.56 KiB | 2282 προβολές ]
djia _3.gif
djia _3.gif [ 41.91 KiB | 2285 προβολές ]

Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 8:13 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Ουάσινγτον
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν σήμερα ότι είναι έτοιμες να υποστηρίξουν ως υποψήφιο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ένα πρόσωπο ικανό να εξασφαλίσει ευρεία αποδοχή μεταξύ των μελών του ΔΝΤ.

«Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε έναν υποψήφιο που θα διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τα απαιτούμενα διοικητικά προσόντα, να μπορεί να εξασφαλίζει την ευρεία υποστήριξη μεταξύ των μελών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου», ανέφερε σε σχετική του ανακοίνωση ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Τίμοθι Γκάιτνερ.

Προσθέτει δε ότι «είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε ευρέως με ενδιαφερόμενους τόσο από αναδυόμενες χώρες όπως και από χώρες με ανεπτυγμένη οικονομία»,

«Είναι σημαντικό όπως η διαδικασία της επιλογής του νέου επικεφαλής του ΔΝΤ να είναι ανοικτή και να διεξαχθεί ταχέως», κατέληξε ο κ. Γκάιτνερ.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Τούρκος Κεμάλ Ντερβίς, ένας από τους φερόμενους ως επικρατέστερους για την προεδρία του Οργανισμού δήλωσε ότι αποχωρεί από την άτυπη κούρσα διάδοχης.

Η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών, Κριστίν Λαγκάρντ, έχει την στήριξη ευρωπαϊκών χωρών, και πάλι άτυπη–για την ώρα τουλάχιστον.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 8:52 am 
Χωρίς σύνδεση

KAΛΗΜΕΡΑ.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ !

Ο Μέγας Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 274 μ.Χ. Πατέρας του ήταν ο Κωνστάντιος ο Α’ ο Χλωρός και μητέρα του η Ελένη από το Δρέπανο της Βιθυνίας. Ο Κωνσταντίνος σε ηλικία 18 ετών έγινε στρατιωτικός και χάρη στην ανδρεία του, προάχθηκε γρήγορα στα ανώτατα αξιώματα του στρατού.
Ο Κύριος θέλοντας να τον βοηθήσει στον αγώνα του κατά του Μαξεντίου και του Λικίνιου, στη συνέχεια σχημάτισε στον ουρανό το σημείο του Σταυρού με την επιγραφή «Έν τούτω Νίκα», προσφέροντάς του ένα ισχυρότατο όπλο για να κατατροπώσει τους εχθρούς του. Με το χριστιανικό σταυροειδές λάβαρο με το ελληνικό μονόγραμμα «Έν τούτω νίκα», τελικά νίκησε τα στρατεύματα του Μαξεντίου και έπειτα του Λικινίου.

Επίσης, ήταν ο πρώτος αυτοκράτορας που ευνόησε την Εκκλησία, μετά από τρεις αιώνες ανελέητου διωγμού. Μετέφερε την πρωτεύουσα του κράτους του στο αρχαίο βυζάντιο, και εκεί έκτισε την βασίλισσα των πόλεων, την Κωνσταντινούπολη.

Λίγο πριν πεθάνει, ο Κωνσταντίνος αξιώθηκε και του Αγίου Βαπτίσματος, και αμέσως μετά είπε: «Νυν αληθει λογω μακαριον οιδ’ εμαυτον, νυν της αθανατου ζωης πεφαναι αξιον, νυν του θειου μετειληφεναι φωτος πεπιστευκα». Τώρα, δηλαδή, σύμφωνα με το λόγο της αληθείας, ξέρω ότι είμαι μακάριος, τώρα έχω γίνει άξιος της αθανάτου ζωής, τώρα έχω πιστέψει πως έλαβα το θείο φως. Εκοιμήθη σε ηλικία 63 ετών, την 21 Μαΐου 327. Η Ιστορία ονόμασε τον Κωνσταντίνο Μέγα και η Εκκλησία τον ανεκήρυξε Άγιο και Ισαπόστολο.

Ο Κωνσταντίνος ενδιαφέρθηκε πολύ και για τα ιερά σεβάσματα των χριστιανών, για το λόγο αυτό απέστειλε στα Ιεροσόλυμα την μητέρα του, για να βρει τον Τίμιο Σταυρό. Μετά την εύρεσή του, η Αγία Ελένη, αφού διχοτόμησε τις κεραίες του δημιούργησε δύο Σταυρούς εκ των οποίων τον ένα μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη.

Η Αγία Ελένη ήταν αυτή η οποία έδωσε στον Μ. Κωνσταντίνο την πρέπουσα διαπαιδαγώγηση. Άλλωστε, και ο ίδιος την τίμησε, όταν στην μεγάλη πλατεία της Κωνσταντινούπολης έκτισε δύο στήλες, μία δική του και μία της Αγίας Ελένης, που έφερε την επιγραφή: «Είς Άγιος είς Κύριος Ιησούς Χριστός, είς δόξαν Θεού Πατρός, Αμήν». Η Αγία Ελένη βοήθησε να χτιστούν οι πρώτοι μεγάλοι ιεροί ναοί της Χριστιανοσύνης. Εκοιμήθη ειρηνικά το 327 μ.Χ. σε ηλικία 83 ετών.

Απολυτίκιο.
«Πρώτος πέφηνας, εν Βασιλεύσι, θείον έδρασμα, της ευσεβείας, απ’ ουρανού δεδεγμένος το χάρισμα· όθεν Χριστού τον Σταυρόν εφανέρωσας, και την Ορθόδοξον πίστην εφήπλωσας. Κωνσταντίνε ισαπόστολε, συν Μητρί Ελένη θεόφρονι, πρεσβεύσατε υπέρ των ψυχών ημών».

Απολυτίκιο.
«Του Σταυρού σου τον τύπον εν ουρανώ θεασάμενος, και ως ο Παύλος την κλήσιν ουκ εξ ανθρώπων δεξάμενος, ο εν Βασιλεύσιν Απόστολος σου Κύριε, Βασιλεύουσαν πόλιν τη χειρί σου παρέθετο· ήν περίσωζε διά παντός εν ειρήνη, πρεσβείαις της Θεοτόκου, μόνε Φιλάνθρωπε».

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 8:57 am 
Χωρίς σύνδεση

Κολ και Σρέντερ: Η Μέρκελ είναι το πρόβλημα της Ευρώπης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/05/2011, 08:02

Υπό δραματική αμφισβήτηση έχει τεθεί πλέον η Αγκελα Μέρκελ και ο συνολικός της ρόλος στην πορεία της Ευρώπης με αιχμή το ελληνικό πρόβλημα. Τις τελευταίες 48 ώρες ακόμα δύο πρώην γερμανοί καγκελάριοι, ο Χέλμουτ Κολ και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, ακολούθησαν τον προκάτοχό τους Χέλμουτ Σμιτ λέγοντας ότι η πολιτική της κοινής τους διαδόχου είναι η κύρια πηγή του προβλήματος στην ευρωζώνη και οδηγεί την Ευρώπη σε εθνικιστική διάλυση. Κολ και Σρέντερ επιχειρούν βίαια να ταρακουνήσουν τη γερμανική κοινή γνώμη και ζητούν από την καγκελάριο να μην οδηγήσει την Ελλάδα σε καταστροφή. Γιατί; Επειδή βλέπουν ότι αυτή ακριβώς η πολιτική ασκείται σήμερα πεισματικά από το Βερολίνο. Και της αποδίδουν και ιδιοτελή κίνητρα…

Παρουσία της ίδιας της κυρίας Μέρκελ, ο πάλαι ποτέ πολιτικός της πατέρας Χέλμουτ Κολ απευθύνει μια δραματική έκκληση «να μην επανεθνικοποιηθούν οι ευρωπαϊκές πολιτικές» και καλεί τη Γερμανία να στηρίξει την Ελλάδα, για να συμπληρώσει: «Οποιος λέει ότι πρέπει να τα καταργήσουμε όλα και να ξεκινήσουμε από την αρχή, πλανάται». Ζητάει ξεκάθαρα από το Βερολίνο να πάψει να λειτουργεί ηγεμονικά, εθνικιστικά και αντιευρωπαϊκά.

Την ίδια στιγμή, ο Γκέρχαρντ Σρέντερ εξαπολύει εξίσου σκληρά πυρά: την κατηγορεί για ακραίο λαϊκισμό, λέει ότι υπέθαλψε τον κίτρινο Τύπο στη χώρα, ότι καθυστέρησε, ότι έκανε λάθος, ότι η πολιτική της να «εξοντώσει τους Ελληνες, ακινητοποιώντας την οικονομία» είναι εντελώς λανθασμένη και τη θεωρεί υπεύθυνη για το ανθελληνικό κλίμα που διαμορφώθηκε στη Γερμανία και έχει εγκλωβίσει τώρα και την ίδια την κυβέρνηση που το υπέθαλψε.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη παίρνει ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών Σίγκμαρ Γκάμπριελ λέγοντας για την κυρία Μέρκελ ότι «είναι ντροπή να εξευτελίζει τόσο αβασάνιστα την ευρωπαϊκή ιδέα, μόνο και μόνο για να αποσπάσει το φτηνό χειροκρότημα του λαϊκίστικου Τύπου. Ετσι υποδαυλίζει τις αντιευρωπαϊκές προκαταλήψεις, αντί να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της για το σύνολο της Ευρώπης». Πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του, ακολουθούν ηγέτες άλλων αριστερών κομμάτων της Γερμανίας, αλλά και ομοβροντία δημοσιευμάτων του σοβαρού γερμανικού Τύπου που την επικρίνουν απερίφραστα.

Τι σημαίνει το γεγονός ότι τρεις, πλέον, πρώην Γερμανοί καγκελάριοι αλλά και τόσοι άλλοι παράγοντες επιτίθενται με τέτοια σκληρότητα στη σημερινή ηγέτη της Γερμανίας, η οποία, ας μην το ξεχνάμε, αποδοκιμάζεται επίσης και σε όλα τα γερμανικά κρατίδια στα οποία γίνονται τοπικές εκλογές τον τελευταίο χρόνο;

Τι σημαίνει ότι ο Χέλμουτ Κολ, ο άνθρωπος που επανένωσε τη Γερμανία ζητάει να αποφευχθεί η «επανεθνικοποίηση»; Ενα σημαίνει και μόνον: ότι, όλοι αυτοί, ηγέτες, πρώην ηγέτες, μέσα ενημέρωσης και πολίτες αγωνιούν πλέον για την ίδια την Ευρώπη, βλέποντας την προσπάθεια που κάνει η κυρία Μέρκελ να μετατρέψει το κοινό οικοδόμημα σε γερμανικό λατιφούντιο.

Γιατί άραγε αντιδρούν με τέτοια οξύτητα; Επειδή δεν έχουν τι να κάνουν; Ή, μήπως, είναι αντιγερμανοί; Ή αντιδρούν γιατί έχουν, όσοι εξ αυτών έχουν, πολιτικές διαφορές με την κυρία Μέρκελ; Ή μήπως από υπερβολική αγάπη για την Ελλάδα;

Ασφαλώς για κανέναν από αυτούς τους λόγους. Αντιδρούν επειδή βλέπουν ότι αυτή η σημερινή πολιτική του Βερολίνου στρέφεται εναντίον της πολιτικής που εκείνοι υπηρέτησαν, όπως και όλοι οι μεταπολεμικοί γερμανοί καγκελάριοι: της ευρωπαϊκής Γερμανίας. Βλέπουν ότι έχει αντιστραφεί με την πολιτική της γερμανικής Ευρώπης. Και ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό και πού μπορεί να οδηγήσει.

Ολα τα παραπάνω δεν τα λέει οποιοσδήποτε τρίτος, ούτε κάποιος έξω από τη Γερμανία. Τα λένε εν χωρώ οι άνθρωποι που οδήγησαν τη Γερμανία για τα προηγούμενα είκοσι χρόνια και που δημιούργησαν τόσο τη μεγάλη ενωμένη Ευρώπη, όσο και το κοινό νόμισμα. Και καθιστούν έτσι σαφές ότι το πρόβλημα είναι πρωτίστως πολιτικό καθώς, υπό τις ευλογίες της Αγκελα Μέρκελ, η πολιτική έχει υποκατασταθεί από τις επιθυμίες των τραπεζιτών που διοικούν τα πάντα στο όνομα μιας δήθεν τεχνοκρατικής νομοτέλειας...

Ευτυχώς, έστω και αργά, πολλοί και σημαντικοί Γερμανοί αντιδρούν πια στο κακό που γίνεται για την Ευρώπη από τις εμμονές μιας γυναίκας που μεγάλωσε και αναπτύχθηκε στη χώρα του Χόνεκερ και που βλέπει τον εαυτό της σε ρόλο, οικονομικού, έστω, αυτοκράτορα, αλληλοβοηθούμενη με συμφέροντα. Να δούμε εμείς πότε, αν και πώς θα αντιδράσουμε στη λαίλαπα την οποία ανοήτως και φοβικά έχουμε αποδεχθεί ως θεϊκή εντολή. Η αποκαθήλωση της Αγκελα Μέρκελ άρχισε. Το θέμα είναι αν προλάβει να ολοκληρωθεί προτού εκείνη καταστρέψει τα πάντα.

gmalouchos@tovima.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 9:00 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

20 05 2011

ΒΙG PICTURE

Συνημμένα:
gd97.gif
gd97.gif [ 64.98 KiB | 2250 προβολές ]

Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 9:18 am 
Χωρίς σύνδεση

ΧΡΗΣΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ????????????????????????????????

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 9:21 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Τραμπακουλας έγραψε:
Ο Γαλιλαίος μιλούσε με αποδείξεις. Όταν όλοι νόμιζαν ότι ο ήλιος γύριζε γύρω από τη γη, έφτιαξε το πρώτο τηλεσκόπιο και παρατήρησε τις σκιές που έριχνε η γη στο φεγγάρι όταν ο ήλιος φώτιζε προς τα κει και τις γωνίες προσπτώσεως του φωτός.
Πολύ απλή παρατήρηση που μπορούσε να την κάνει οποιοσδήποτε με ένα τηλεσκόπιο.

Οι δοξασίες που επικρατούσαν εκείνη την εποχή και η ιερά εξέταση δεν άφησαν αυτό το λαμπρό πνεύμα να μεγαλουργήσει.

Οι βλάκες λοιπόν ήταν οι δικαστές του που δεν έβλεπαν πέρα από τη μύτη τους... Και τον καταδίκασαν...

Δεν τους κακολογώ για την άγνοιά τους. Ακόμα και τώρα... ύστερα από τόσες εκατοντάδες χρόνια το ίδιο λέμε... Ο ήλιος ανέτειλε... Ο ήλιος έδυσε...
Δεν λέμε το σωστό: Η γή γύρισε προς τον ήλιο!

Γιώργο, ούτε ρούμπους κάνω ούτε το παίζω πιο έξυπνος. Αυτό που βλέπω λέω...

Σάννυ εδώ που χαρίζουν ΕΤΕ εσύ δεν έχεις να αγοράσεις. Γι αυτό γλείφεις καραμέλες...

Μην κοιτάς τι έχουν να τραβήξουν οι άλλοι από σένα στο μέλλον. Κοίτα τι τραβάς τώρα εσύ...

και μην αγχώνεσαι... όταν θα είναι να ανέβει το χρηματιστήριο... δεν θα είμαστε άχαρτοι... Μέσα θα είμαστε. Την ώρα όμως που πρέπει.

ΟΧΙ όπου και όποτε ΝΑ ΝΑΙ...

ΤΡΑΜΠΑΛΟΥΛΑΣ

ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑΣ

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 11:22 am 
Χωρίς σύνδεση

Να σου απαντήσω Χρίστο.

Εσύ μάλλον υποστηρίζεις ότι το τηλεσκόπιο το έχεις εσύ. Εγώ πάλι λέω ...ότι το τηλεσκόπιο το έχω εγώ.
Το καλό είναι ότι κανένας από τους δύο μας δεν είναι ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ να καταδικάσει τον άλλον.
Ζούμε σε ελεύθερη χώρα και ο κάθε ένας μας εκφράζει τις απόψεις του, όσο ακραίες κι αν είναι, χωρίς λογοκρισία και αναθεματισμούς.

Αν εσύ θέλεις να βλέπεις ανόδους ύστερα από 1 χρόνο συνεχόμενων άστοχων προβλέψεων... εμένα δεν με πειράζει. Το χαρτοφυλάκιό σου θα πειράξει.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η χώρα και η πραγματική οικονομία δεν βαδίζει καλά. Το χρηματιστήριο είναι συνάρτηση της πραγματικής οικονομίας, με όλες τις υπερβολές του και στα πάνω και στα κάτω.

Από ότι έχω καταλάβει, κι αν κάνω λάθος διόρθωσέ με, εσύ ευαγγελίζεσαι την ιδέα ότι όλα αυτά που έχουν γίνει από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι σήμερα, είναι φτιαγμένα από κάποιους επίτηδες, ώστε να κλέψουν τις μετοχές του κοσμάκη σε αστείες τιμές και να του τις πουλήσουν όταν θα τις έχουν εκτοξεύσει στα ουράνια.

Αυτό δεν γίνεται πάντα;

Αν δεν κάνω λάθος είσαι 10 χρόνια μεγαλύτερος από μένα. Ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε πάνω κάτω στην ίδια περίοδο με το χρηματιστήριο. Νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι η πρώτη σου ενασχόληση με αυτό ήταν το 1989; Πάλι διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Αφού λοιπόν ασχολείσαι τοσα χρόνια με το 'μαγαζί', θα έπρεπε να είχες εντοπίσει το βίτσιο αυτό του συστήματος. Αγοράζει χαμηλά, πληρώνοντας αλήτες δημοσιογράφους ρουφιάνους, που πουλάνε τη μάνα τους για ένα ευρώ να γράφουν στις φυλλάδες άσχημα πράγματα. Και όταν θέλουν να πουλήσουν τους ξαναπληρώνουν πάλι να γράφουν καλά πράγματα, ώστε να προλάβουν να ξεφορτώσουν τις μετοχές στο πόπολο που αφηνιασμένο αγοράζει ότι κινείται.

Αφού λοιπόν είσαι τόσον καιρό στις αγορές, πως δεν κατάλαβες την πρόθεση του συστήματος να κάνει αυτή τη λαμογιά; Να προειδοποιήσεις τους φίλους για τους οποίους γράφεις στο Κάπιταλ και να ωφεληθείς κι εσύ;
Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα με τους δικούς μου φίλους.
Τον Οκτώβριο του 2009 ειδοποίησα όλα τα φιλαράκια μου να πουλήσουν. Άλλοι με άκουσαν, άλλοι όχι. Αυτοί που δεν με άκουσαν βαράνε ακόμη το κεφάλι τους στον τοίχο....

Και δεν πήρα ούτε ένα ευρώ προμήθεια από αυτές τις 'υπηρεσίες' μου. Γιατί;
Πρώτα από όλα γιατί δεν είμαι επαγγελματίας διαχειριστής και δεν νομιμοποιούμαι να κάνω κάτι τέτοιο. Θα ήταν παράνομο.
Δεύτερον γιατί έχω αρκετά χρήματα δικά μου. Το να πάρω μία προμήθεια από κάποιον λίγο θα άλλαζε την οικονομική μου κατάσταση, αντιθέτως αυτός ο κάποιος θα με διέβαλε παντού. Εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ένα μένος εναντίον των brokers, και δεν ξέρω από που προέρχεται αυτό το μένος. Είτε μεσίτης ακινήτων λέγεται αυτός, είτε μεσίτης χρημάτων, είτε μεσίτης μετοχών... η αντιμετώπιση είναι η ίδια. όλοι τους λαμόγια!

Τρίτον γιατί είμαι αλτρουιστής. Θέλω όλοι γύρω μου να είναι υγιείς χαρούμενοι και εύποροι. Γιατί να ζω σε μία κοινωνία φτωχή; Θέλω να ζω σε μία κοινωνία πλούσια και κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να γίνει.

Αυτά. Είπα πολλά. Περιμένω την απάντησή σου καθώς και τα ειρωνικά σχόλια των υπολοίπων.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 11:34 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

βαγγελη γεια σου:

ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΩΝ

Περιμένω την απάντησή σου καθώς και τα ειρωνικά σχόλια των υπολοίπων.

γιατι κατ αναγκη να υπαρχουν ειρωνικα σχολια;

ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΚΑΤΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

4 ΑΠΟ ΜΕΝΑ

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 11:44 am 
Χωρίς σύνδεση

Γιατί Θάνο μου είναι συνήθης διαδικασία, η ειρωνία. Ειδικά ύστερα από τέτοια σχόλια σαν το δικό μου.

Εν πάσει περιπτώσει, δεν απευθυνόταν σε σένα . Ξέρουν αυτοί που τους έχει πάει το καρφί, ποιοι είναι.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: