neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 548, 549, 550, 551, 552, 553, 554 ... 1148  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 12:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

Ακόμη περιμένω απάντηση από τον Χρίστο....

Μάλλον θα περάσει ασχολίαστο...

Γνωστή τακτική όταν δεν έχεις τι να πεις....

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπροστα στο μεγαλυτερο rally ολων των εποχων 13/3/2009 10:52
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 1:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ξερεις οτι η ειρωνεια με ενοχλει
και δεν ειπα οτι απευθυνοταν σε μενα

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 2:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!!!Και σε όσους δεν γιορτάζουν και έχουν κάποιο δικό τους,να το χαίρονται!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0DMwlaH4 ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=W-iJvRtC ... ature=fvwp

αν δεν παλέψεις για τις ιδέες σου,τότε ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 7:45 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ΦΙΛΤΑΤΕ Τραμπακουλας

Λογω της εορτης του γιου μου, δεν εχω πολυ χρονο

τηλεγραφικα

28/10/2008 διαπιστωνω οτι βρισκομαστε μπροστα σε παγκοσμια απατη

λεω οτι μολις αυτη τελειωσει θα δουμε το μεγαλυτερο ραλλυ ολων των εποχων

στις 9/3/2009 ανακονωνω οτι τελειωνει και ξεκιναμε

(υπαρχει περιπτωση να ζουμε το τελευταιο μερος κατα ανωμαλο τροπο)

XRISTOS 666 10/3/2009 11:10

εδω ειναι το κομβικο σημειο

ξεκιναμε λοιπον σε ολο τον κοσμο

το υψος της τοπικης κορυφης του 10-11/2009 το προσδιοριζω δια της ετε 4 μηνες νωριτερα

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΕΑΝ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟΥ 2009 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩς ΕΙΝΑΙ ΚΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΤΗ

ΤΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ

ΤΑ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΡΑΓΑΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ

ΔΙΟΤΙ, ΞΕΡΕΙΣ, Ο DOW ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΙς 8500 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ

ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2009 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ

ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ

ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ

ΚΑΙ ΑΠΛΩΣΑΝ ΤΡΑΧΑΝΑ

ΟΤΑΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ OFF SIDE

HTAN ΑΡΓΑ

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ

ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΡΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ 3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΟΙ ΧΑΒΑΛΕΤΖΙΔΕΣ

ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ

ΟΙ ΤΑΛΑΝΤΩΤΕΣ ΣΟΥ ΣΕ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 8:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

χρηστο χρονια πολλα στον γιο σου

10 ηλίθιοι δεν κάνουν έναν έξυπνο

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 21, 2011 9:15 pm 
Χωρίς σύνδεση

Χρήστο χρόνια πολλά στον γιό σου. Εύχομαι από καρδιάς να ζήσεις να τον δεις όπως επιθυμείς.

Επιγραμματικά λοιπόν γιατί και η δική μου μικρή κόρη γιορτάζει σήμερα... Ελενίτσα...

Οι ταλαντωτές μου δεν με πέταξαν ποτέ μέχρι τώρα έξω... Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν χρησιμοποιώ ταλαντωτές σε εγνωσμένη τάση! Είναι από τις πρώτες αρχές της κλασσικής ανάλυσης κι έπρεπε να το ξέρεις...

Πάμε τώρα στη διερεύνηση του λάθους σου...

Επιμένεις σε μία ΑΠΑΤΗ... Όλες οι τακτικές περιέχουν μέσα τους stop loss. Αφού λοιπόν είδες ότι δεν σου πήγαινε γιατί δεν εξήλθες οριστικά από το χαρτί με στοπ λοςς και με τη λογική ότι θα ξαναμπείς στην αγορά όταν θα ξανανέβει;

Δυστυχώς οι φίλοι μου δεν παίζουν ξένα χρηματιστήρια. Αν ήταν όμως διεθνείς παίκτες δεν θα με χρειάζονταν εμένα να τους δίνω συμβουλές... Ακόμα κι έτσι όμως να ναι, ήταν πολύ απλό να δει κάποιος ότι τα ξένα συνεχίζανε φουλ... Ενώ το δικό μας... νούλα!

Οπότε το επιχείρημά σου είναι άτοπο.

Κατά τα άλλα εδώ είμαστε και θα τα λέμε...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 22, 2011 8:16 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Δυστυχώς οι φίλοι μου δεν παίζουν ξένα χρηματιστήρια. Αν ήταν όμως διεθνείς παίκτες δεν θα με χρειάζονταν εμένα να τους δίνω συμβουλές... Ακόμα κι έτσι όμως να ναι, ήταν πολύ απλό να δει κάποιος ότι τα ξένα συνεχίζανε φουλ... Ενώ το δικό μας... νούλα!

ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ Ε ?

ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝΕ

ΤΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΑ ΞΕΝΑ

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΑΝΩ

ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΩ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 22, 2011 8:27 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

OIKONOMIA
Σάββατο, 21 Μαΐου 2011 - 20:32Απορίπτει εκ νέου ελληνική αναδιάρθρωση η Μέρκελ
Υπέρ της εφαρμογής του συμφωνηθέντος προγράμματος για την Ελλάδα τάσσεται η καγκελάριος της Γερμανίας Α. Μέρκελ, απορρίπτοντας "απλές λύσεις", όπως η αναδιάρθρωση, σύμφωνα με δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Η Ελλάδα πήρε πιστώσεις με διάρκεια πέραν του 2012, για αυτό και δεν μπορούν τώρα να αλλάξουν γρήγορα οι κανόνες», είπε η κ. Μέρκελ.

Σε διαφορετική περίπτωση «θα υπάρξουν βαριές συνέπειες και για άλλες χώρες της Ευρωζώνης» προειδοποίησε η Γερμανίδα καγκελάριος μιλώντας σε περιφερειακό συνέδριο του κόμματός της, CDU, στο κρατίδιο Μεκλεμβούργο-Πομερανία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος Φρανκ Βάλτερ-Σταϊνμάιερ (SPD) άφησε να διαφανεί ότι το κόμμα του θα συναινούσε σε νέα βοήθεια για την Ελλάδα.

Bundesbank: "Όχι" σε επιμήκυνση του ελληνικού χρέους

Αντίθετος με το ενδεχόμενο επιμήκυνσης του ελληνικού χρέους εμφανίζεται ο Jens Weidmann, μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας, σημειώνοντας ότι σε μία τέτοια περίπτωση η ΕΚΤ δεν θα είναι σε θέση να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως εγγυήσεις.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Weidmann ανέφερε σε σημερινή ομολία του στο Αμβούργο ότι «μία επιμήκυνση στα ελληνικά ομόλογα, σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούν ισχυρές αμφιβολίες για τη βιωσιμότητα των δημόσιων οικονομικών, θα καθιστούσε αδύνατη την αποδοχή τους ως εγγυήσεις για αναχρηματοδοτικές λειτουργίες, στο υπάρχον νομικό πλαίσιο». «Κατά συνέπεια», προσέθεσε, «ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού χρηματοπιστωτικού τομέα θα αποκοβόταν από τη χρηματοδότηση».

Όπως εξήγησε, η επιμήκυνση δεν θα ωφελούσε σε τίποτα άλλους παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, όπως οι προοπτικές ανάπτυξης. «Επιπλέον, οι κίνδυνοι διάχυσης σε άλλες χώρες θα ενισχύονταν σημαντικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια του Weidmann έρχονται να τονίσουν το διχασμό μεταξύ της ΕΚΤ και των πολιτικών ηγεσιών της Ε.Ε., σε μία στιγμή που οι τελευταίοι έδειχναν να προωθούν την ιδέα της επιμήκυνσης του ελληνικού χρέους. Υπενθυμίζεται ότι σε ανάλογες δηλώσεις προέβησαν την περασμένη εβδομάδα τόσο ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Jean-Claude Trichet,, όσο και άλλα στελέχη της ΕΚΤ, όπως οι Lorenzo Bini-Smaghi και Juergen Stark.

Πηγή:www.capital.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 22, 2011 1:21 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ Ε ?

ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΑΝΕ

Βρε Χρίστο και μένα μου την πέσανε για τα ξένα... Όταν είπα ότι αγόρασα Bank of America στα 11 ευρώ ξέρεις πόσοι μου είπαν ότι κάνω λάθος;

Τι παει να πει αυτό; Τους δείκτες μου θα κοιτάξω ή τις παρόλες του κάθενός; Που μιλάει ανώνυμα πίσω από ένα μόνιτορ;

Δεν θυμάμαι ποιος χρήστης έλεγε στο δικό σου μίτο (στο ΡΑΛΛΥ) στο Κάπιταλ ότι ξεκίνησε να παίζει short τον Dow Jones. Απλά με ένα επιχείρημα απόκλισης ενός ταλαντωτή!
Κι όλα αυτα πριν λίγο καιρό...
Από τότε βέβαια ο Ντάου ανεβαίνει διαρκώς...

Η ερώτησή μου είναι τελειώς διαφορετική...
Το χρηματιστήριό μας διαφοροποιήθηκε από τα ξένα (είτε χρεοκοπημένα, είτε όχι, δεν με απασχολεί) και αυτονομήθηκε προς τα κάτω για τους Χ λόγους, που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε.
Από τη στιγμή που έγινε αυτό, όποια κι αν ήταν η θέση σου, έπρεπε να ρευστοποιήσεις. Αυτό λέει η κοινή λογική ενός ανθρώπου που έχει γνώσεις τεχνικής ανάλυσης και ασχολείται 22 χρόνια με το χρηματιστήριο.
Δείχνεις ότι γνωρίζεις από κυματική ανάλυση. Στην κυματική λοιπόν υπάρχουν τα bull σενάρια, υπάρχουν και τα bear σενάρια.
Σε κάθε περίπτωση όμως στα 24 ευρώ υψηλότερο υψηλό (προσαρμοσμένη τιμή) τον Οκτώβριο του 2009 και με ένα διευρυνόμενο trailing stop loss ένα μεγάλο ποσοστό, έστω το 20%... έπρεπε να βγεις στα 20 ευρώ το κατώτερο.

Ακόμα και αν ισχύουν αυτά που γράφεις για τις ΑΠΑΤΕΣ, η πραγματικότητα είναι σκληρή και πρέπει να την ακολουθούμε.
Το ταμπλώ λέει πάντα την αλήθεια... Αυτή είναι η γνώμη μου.

Πιθανόν λοιπόν εσύ δεν το βλέπεις έτσι. Κι αν είσαι μέσα μόνο με κεφάλαιο είναι όλα ΟΚ ...οσο δεν πουλάς...

Πρόβλημα θα έχεις οπωσδήποτε όμως αν έχεις ενεργοποιήσει μάρτζιν, όπως ισχυριζόσουν πέρυσι σε συνομιλία σου με τον Σκάγια.

Σε αυτήν την περιπτωση... ούτε ψύλλος στον κόρφο σου δεν θα ήθελα να ήμουν.

Καλημέρα σε όλους και πάλι χρόνια πολλά στου ς Κώσταντίνους Κωσταντίνες και Ελένες...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 22, 2011 4:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Τραμπ.......

Στου κουφου την πορτα.....παρε την πορτα....και φυγε......στο εχω ξαναπει.....

Νεος δεν δουλευεις,γερος ζητιανευεις.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 11480 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 548, 549, 550, 551, 552, 553, 554 ... 1148  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 33 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: