http://www.youtube.com/watch?v=gOMc4d8r ... re=relatedμερος 2
Manos69Είναι μεγαλο πραγμα να αναγνωριζουμε τα λαθη μας …..και ακομη μεγαλυτερο σε αυτά τα λαθη να εχουμε παρεα ….Φιλαρακο πηρες ένα ακομη πενταστερο
Τα παιδια μας λοιπον είναι η προεκταση της ζωης μας …δευτερο πενταστερο
Τριτο πενταστερο …….η σιωπη δεν είναι λυση των προβληματων μας
Παμε τωρα και σε ένα μοναστερο ………..:
Η ενσταση μου manos 69 είναι ότι η μουσικη δεν μας προσφερει τον ηχο …….αλλα φυσικα το …..
TΑΞΙΔΙ ……….στον ΧΡΟΝΟ και στον ΧΩΡΟ Χρηστο (από τον Βολο )
Δεν νομιζω να πεσουμε ξανα σε ταυροπαγιδες …Ο Δημητρης εχει τεντωμενες τις κεραιες του και αν προκυψει κατι καλο να εισαι σιγουρος ότι θα ενημερωσει ολη την παρεα ….
Οσο για την ελπιδα φιλε μου, η δικη μου εχει χαθει εδώ και καιρο ….εχω να πολεμησω με εχθρους ..αλλα ο μεγαλυτερος είναι ο αυτος μου που πρεπει να τον δαμασω και να τον υποταξω σε εμενα και μονο …..
ManuelloΠου χαθηκες ρε φιλε …ειπες να τα παρατησεις και εγινε χαμος …
Αν εγκαταλειψουμε ολοι το καραβι …τοτε το βουλιαξαμε ,η ακομη χειροτερα τους το παραδιδουμε τους το χαριζουμε χωρις μαχη
Ρακος εχω γινει και εγω και φαινεται …………..
Παλι θα κανω τον συνηγορο του διαβολου …..καπου εγραψες
<<< Όπως είπε και ο Μάνος , θα ζήσουμε και με τα λίγα>>
Όχι ρε φιλε …δεν θελω να ζησω με τα λιγα …θελω να ζησω με αυτά που ειχα (μπορει να ηταν και λιγοτερα αλλα ηταν τα δικα μου …και όχι αυτά που μου απεμειναν από αυτά που μου εφαγαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
Σε περιμενω συντομα πισω στις επαλξεις !!!!
Billa____ko Πολυχρονος ρε φιλε ………αλλα χαθηκες και αυτό είναι μεγαλη απωλεια
εκεινος ο Παπαρηγας που βρισκεται?
Καιτουλα …
πολιτικα ερπετα που το μονο που τους ενδιαφερει είναι πιο υπουργειο θα καταλαβουν και ποσα μαυρα θα βγαλουν ….
Ροζινα …… άλλη μια νοτα αισιοδοξιας
Αντωνακη ……..την ωρα του καφε γινονται οι σπουδαιοτερες και σημαντικοτερες συζητησεις