neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 90  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 11:35 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

καλημέρα φιλαράκια

με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, ποστάρω εδώ την εκπομπή (την 1η) του φίλου μου Ηρακλή προκειμένου να την κατεβάσετε και να την απολαύσετε όπως την απόλαυσα και εγώ...

συνοδεύεται με λευκό παγωμένο κρασί, και θαλασσινά.... :D

https://rapidshare.com/files/136104622/IRAKLIS1.mp3

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο ΜΙΤΟΣ ΤΟΥ etrader-ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 11:39 am 
Χωρίς σύνδεση

εν ξέρω ,δεν θέλω να π'αρω κανέναν στο λαιμό μου,και εγω αγορασμένη είμαι.Αλλά πιστεύω οτι θα παίζει 1,με 2% πάνω κάτω ΄μεχρι τέλος του μηνός.Και μετά ενα καλό κάτω,<περίπου 30%>που δεν θέλω να το πώ.Σεβομαι τους πάντες.Ποτέ δεν μίλησα χρηματιστηριακά.Αλλες φορές το μετάνοιωσα,αλλες οχι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 11:56 am 
Χωρίς σύνδεση

γεια σου Μανώλη!!!

τέτοια ποστ θέλουμε... καλοκαιρινά και χαμογελαστά!

http://www.youtube.com/watch?v=Vsuj8yUTdMo

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 12:08 pm 
Χωρίς σύνδεση

Μανώλη τα μακαρόνια είναι τρέλλα .Να τα κάνω και με αστακό???? ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 12:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

Γεια και χαρα στην παρεα.
ΑΝ δεν κανω λαθος.......σημερα ειναι παγκοσμια ημερα μουσικης.

iraclis...εχεις δικιο η μουσικη δεν ειναι μονο ηχος. ;)

manuello ....συνονοματε τι κανω μετα αφου ανοιξω την διευθυνση. :?:

Καλη συνεχεια σε ολους.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 12:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Πιστεύω ότι ένας αστακός ειδικά τώρα με την κρίση θα ήταν ότι πρέπει. Ειδικά αν μας καλούσες θα μας ανέβαζε και ψυχολογικά ;)

Επίσης τους πάει πολύ το αυγοτάραχο , οι καραβίδες και η ΚΩΛΟΧΤΥΠΑ!!! :lol:

-----------------------------------------------

Μάνο πατάς download, περιμένεις 5 λεπτά και μετά έχει γίνει πράσινο το κουμπάκι, ξαναπατάς και κάνεις :save as.... και το κατεβάζεις

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 12:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

FLASH NEWS:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του βλάκινγκ νιούς τελεία τζι αρ οι οίκοι αξιολόγησης προχωρούν σε αξιολόγηση της ελλάδας στην κατηγορία "F" που σημαίνει fucked.

Επίσης απαγόρευσαν την αλίευση και την κατανάλωση αστακών αυγοτάραχου και χαβιαριού διότι σε συνθήκες χρεοκωπίας κρίνεται ως πρόκληση. Την απαγόρευση προκάλεσαν αλλεπάληλες παραγγελίες αστακών από την περιοχή της Θεσσαλίας ;)

Τέλος, από τις ίδιες πηγές αναφέρεται ότι το ΧΑΑ θα καταγκριμνιστεί το αμέσως προσεχές διάστημα λόγω δυσκοιλιότητας του κ. Γιούνκερ , η οποία του προκαλεί κυκλοθυμικότητα με αποτέλεσμα να αλλάζει κάθε 5 λεπτά γνώμη σχετικά με το αν θα αφήσει την ελλάδα να πέσει στον γκρεμό μόνη της ή αν θα την βοηθήσει σπρώχνοντας......

μείνετε συντονισμένοι στο βλάκινγκ νιούζ τελεία τζι αρ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 12:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πες μου πότε θα ερθεις και θα σου το εχω έτοιμο Μανώλη μου. ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 1:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

Την καλημερα μου σε ολα τα παιδια,ο χρονος μου ειναι κυριολεκτικα περιορισμενος,γεια σου ηρακλη με τις ωραιες επιλογές σου,κυρια καιτη μονα ζυγα ΔΙΚΑ σας..γυναικα χωρις απαιτησεις δεν ειναι γυναικα! μανωλη ,ζαρα,και λοιποι φιλοι Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΕΙ !οσο πλησιαζει ο καιρος και πλησιαζει η ωρα δεν εχω υπομονη ...αυριο ελπιζω η πρωτη αναρρωτικη να με φερει σε ηρεμια ,οσο για το χαα ,απλα σιωπηρες αγορες , ο καιρος μυριζει κουρσα προς τις 1800 μοναδες το επομενο χρονικο διαστημα.Ελπιζω το επομενο χρονικο διαστημα ο χρονος μου να ειναι πιο πολυς και να τα λεμε πιο συχνα...καποια στιγμη ενα ταξιδι στη λαρισα και ενα στη μυτηλινη θα τα κανω για να δω παλιους καλους φιλους ! ο χρονος δικαιωνει αργα η γρηγορα δικαιους και αδικους.

καλα κερδη σε ολους...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 21, 2011 1:51 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Για να κατεβάσετε την εκπομπή του ηρακλή βάζετε το link στον browser, πατάτε "free download" , περιμένετε 5 λεπτά και ξαναπατάτε.

γεια σου θαλασσιε θεέ.. ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 891 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 90  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: