Καλησπέρα σε όλους σας και καλή εβδομάδα
Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω ..... μάλον πρέπει και εγώ να γράψω κάτι .....
Εδώ σ' αυτό το φόρουμ μαζευτήκαμε καμιά 20αρια άτομα .... που ήμασταν δίπλα και μερικοί δεν τους άρεσε καθόλου, μά καθόλου, πώς άγνωστοι άνθρωποι διαφόρων ηλικιών, διαφόρων επαγγελμάτων, διαφόρων γνώσεων, όλοι άγνωστοι μεταξύ τους - στήσανε ένα παρεάκι - χωρίς να ενοχλούν ο ένας τον άλλον και προπαντός, χωρίς εμπάθεια....αυτό ενόχλησε πολύ, μά πάρα πολύ! Φυσικά δεν ξέρω το γιατί και ούτε μ΄ενδιαφέρει! Ο μίτος κλειδώθηκε, μετακομίσαμε εδώ .... έχω την αίσθηση, ο,τι και εδώ ενοχλούμε;;;; κάνω ερώτηση ....δεν ξέρω ....
Τώρα το δια ταύτα .... δεν περιμένω προσωπικά απο το χώρο τον ιντερνετικό - από κανέναν - να μου υποδείξει, πού θα επενδύσω τα δικά μου χρήματα!!!! Απόψεις αλλάζουμε ο καθένας και λέει την προσωπική του εμπειρία και γνώση.
Χαίρομαι, πάντα να βλέπω νέους να προοδεύουν και ν' ασχολούνται με χρηματοοικονομικούς τομείς. Οι νέοι έχουν περισσότερες γνώσεις απο εμάς τους παλιούς - απο μένα πάντως σίγουρα, γιατί έχω 2 γιούς σ' αυτές τις ηλικίες, που προαναφέρθηκαν πιο πάνω - τα καινούργια εργαλεία του χαα ίσως δεν τα ξέρουμε και τόσο καλά, άλλα ασχολούμαστε πολλά χρόνια μαζί του, έχουμε κάνει περιουσίες από αυτό (ναί, μή γελάτε και ούτε να ειρωνευτείτε) και ίσως τις χάσουμε, πράγμα που δεν το νομίζω! γιατί ο καθένας από εμάς έχει τον τρόπο του νομίζω, αν κρίνω από εμένα .... Προσωπικά - το έχω, αναφέρει και άλλωστε - ακολουθώ τα ημικύκλια - δική μου τακτική, άρχισα να μπαίνω απο τις 1700 μον. γδ. και συνεχίζω, να τοποθετούμε, όσο το κρίνω .... δεν έχω πουλήσει τίποτα και ούτε θα πουλήσω, έχω τιμές στόχους ..... κλπ κλπ κλπ ..... Λάθος η επιλογή μου οι 1700 μον., θα μου πείτε, έτσι έκρινα, έτσι έκανα ....τα χρήματα είναι δικά μου, όπως και του καθένα, και τα κάνει ο καθένας οτι θέλει ....
Γιατί έγραψα το πιο πάνω λογίδριο .... δέν έχουμε μεταξύ μας, να χωρίσουμε τίποτα, απόψεις ανταλλάσουμε, παρεούλα κάνουμε, και ο καθένας κάνει αυτό που γνωρίζει και προπαντός νομίζει. Δεν περιμένει ο οποιοδήποτε, να πάρει συμβουλές απο αγνώστους και να εμπειστευθεί τα χρήματα του, τα οποία με κόπο έβγαλε. Γι' αυτό δεν χρειάζονται, ούτε εμπάθειες, ούτε κόντρες, ούτε προσβολές .... Ας λέει ο καθένας τις απόψεις του .... σεβαστές είναι όλες!!!!
φιλικώτατα Ιωάννα -