neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 186 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Επόμενο

X.A. : Πάνω... ? ! ή Κάτω... ? ! Ψηφίστε Καθημερινά - Αλλάξτε την Ψήφο σας αν το επιθυμείτε...
Πάνω... ! 63%  63%  [ 36 ]
Κάτω... ! 37%  37%  [ 21 ]
Σύνολο ψήφων : 57
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Full Πάνω... ? ! ή ξεφόρτωμα... ? !
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 01, 2011 5:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

MICHAEL TO IΔΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ...ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!!

ΙΣΩΣ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ....ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΡ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΑΣΗ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 01, 2011 7:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
MICHAEL TO IΔΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ...ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!!

ΙΣΩΣ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ....ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΡ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΑΣΗ...

Κάπως έτσι...

Πολύ εύκολα μιλάνε για διορθώσεις στο δικό μας μαγαζί γιατί απλά είναι εύκολο να πέσει, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον...

Από που θα την κάνει... ? Γιατί πχ αν την κάνει από τις 2000, και 10% να είναι θα γυρίσει στις 1800.

Και εν πάση περιπτώση, αν τελικά δωθεί λύση φίλε Stavros, για κάποιον μακροπρόθεσμο δεν θα έχει σημασία να τα βάλε στις 1500, 1600,

1800...Σημασία θα έχει όταν ξαναπάει στις 5000... :D

Εδώ γελάμε βέβαια γιατί οι 5000 μοιάζουν όνειρο...Αλλά, και όταν είμασταν στις 5000, οι 1650 ήταν εφιάλτης :!: ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 01, 2011 8:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΡΕ ΣΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΞΕΝΙΖΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ SITES ΓΡΑΦΟΥΝ:ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ,
,Ξαφνικό έντονο ενδιαφέρον για ελληνικά ομόλογα ΚΤΛ...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ?

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΟΝΤΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 130 ΕΚ ΤΖΙΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 240 ΕΚ.

Η ΟΝΤΩΣ Η ΛΥΣΗ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ MEΓΑΛΑ FUNDS ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.

Ο ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ ΛΕΕI:Σε αυτό το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται η δυναμική του ελληνικού χρηματιστηρίου είναι ανοδική,
στοχεύοντας στις 1700 μονάδες υπό την προυπόθεση ότι δεν θα ενεργοποιηθεί καμιά παγίδα στην αγορά.....
Ή θα υπάρξει ανατροπή σκηνικού στην ελληνική αγορά και οι short θα εγγράψουν μεγάλες ζημίες ή τελικά το παιχνίδι στην αγορά είναι πιο περίπλοκο από ότι εμφανίζεται...

AYTOΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΟΔΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΝΑ ΜΠΩ ΤΩΡΑ,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΤΟ ΧΑΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ....
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Η FITCH YΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ EUROBANK ΣΗΜΕΡΑ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 01, 2011 8:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δεν νομίζω πως η λύση θα έρθει την Παρασκευή... Για την Ενέργεια αν δεν κάνω λάθος θα μιλήσουν και κάτι θα πούνε και για τα οικονομικά, το μεγάλο meeting είναι στις 25/03

Το θέμα είναι πως όλα αυτά που ακούγονται για αναδιάρθρωση, επαναγορά κλπ κλπ δεν βγαίνει κανείς να πει πως δεν ισχύουν και οι αγορές μάλλον τα αξιολογούν θετικά.

Ίσως να βλέπουν πως το τεράστιο haircut - χρεωκοπία που προεξοφλούσαν τα spreads και το ΧΑ να πρέπει να διορθώσει... Μήπως αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε αυτή την διόρθωση προς τα πάνω...

Εγώ δεν το βλέπω σαν άνοδο αυτό που γίνετε τις τελευτέες μέρες... Το βλέπω σαν μια διόρθωση της υπερβολής του κάτω.

Νομίζω πως κάπου θα σταματήσει και θα συσσωρεύσει και μετά σιγά σιγά μόνο πάνω...

Φυσικά θα πρέπει έχουμε καλές εξελιξεις με τα οικονομικά της χώρας και την εφαρμογή των μέτρων (πχ άνοιγμα επαγγελμάτων)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 01, 2011 8:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΝΑΙ....ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ MEGA ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ.Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ,ΜΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΡΟΜΕΡΗ...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ,ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΙΣΟΥΝ.

ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ,ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ.
ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΡΑ,ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΤΛ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 01, 2011 8:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
ΝΑΙ....ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ MEGA ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ.

ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ,ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ.
ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΡΑ,ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΤΛ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Στην Αίγυπτο... Αν είμασταν σαν την Αίγυπτο οι κινητοποιήσεις θα ήταν χειρότερες και νωρίτερα... :?

Δεν νομίζω πως υπάρχει σύγκριση. :shock: Είπαμε το κράτος μας είναι Νούμερο... Αλλά όχι και Νουμερο 1...

Εδώ πάνε να στρώσουνε μια κατάσταση που μας τρώει εδώ και χρόνια, και οι άλλοι κάνουν καταληψεις.

Αλλά τι να λέμε, και εγώ θυμάμαι που κάναμε στο σχολείο πριν 15 χρόνια κατάληψη... Έτσι για πλάκα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 01, 2011 8:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 1.40...
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
ΚΙΝΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ...
ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ....
ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ...
ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 01, 2011 8:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 1.40...
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
ΚΙΝΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ...
ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ....
ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ...

Θα δούμε φίλε... Θα δούμε...

Δεν θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα γιατί πιστεύω πως υπάρχουν λύσεις...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 01, 2011 8:56 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ τώρα θα έχει ένα θέμα "Πως μέσω του Μηχανισμού η Ελλάδα θα αγοράσει φτηνά ομόλογα" ή κάπως έτσι είναι ο τίτλος...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 01, 2011 8:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

BULL MARKET ΛΕΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ SITES!!!!!!
MAΛΛΟΝ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ Η ΛΥΣΗ!
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 186 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 47 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: